Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Scandic Continental

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvätasoinen hotelli keskustassa

JokuVaan    18.07.2009    Helsingin hotellit    Helsinki
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2009 | Hotelli: Scandic Continental

Hotellin sijainti oli loistavasti Mannerheimintiellä, sopivan lähellä kaikkea. Huone siisti, aamiainen hyvä, siisti saunaosasto ja uima-allas. Ei mitään moitittavaa. Huoneen sai halvalla Hotelliwebin kautta.

Arvosana hotellille:

Scandic

harjuntie    03.01.2010    Helsingin hotellit    Helsinki
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Scandic Continental

Jos haluaa yöpyä ennen lennolle lähtöä,niin kannattaa varata huone Scandic-hotellista lentoaseman alakerrasta.Oli tosi hyvä ja kätevää.Lähtöselvityksen sai tehdä jo erellisiltana ja samoin sai jättää myös laukutkin.Aamulla ei tarvinnut muuta kuin käydä aamupalalla ja mennä lentokoneeseen.

Arvosana hotellille:

Laskettu aika 16.1.2011

-m-    05.11.2010    Helsingin hotellit    Helsinki
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Scandic Continental

Voitko uskoa, neljäs lapseni tekee tuloaan, toinen nykyisen vaimoni kanssa - enkä oikeasti koskaan ollut ajatellut hankkia suurperhettä... Valitsin tuon hotellin koska se on lähellä keskustaa ja Oopperaa, juuri niin. En ole ikinä siellä käynyt kun taas vaimoni pitää tuon tyyppisestä aktiviteetista. No, herkkänä hetkenä olin luvannut siellä joskus käydä ja nyt oli aika tuo lupaus lunastaa. Kuljimme ratikalla keskustaan ja kävimme maailman parhaassa meksikolaisessa pihvipaikassa syömässä tuliset häränpihvit. Ratikalla takaisin ja suihkun kautta ykköset päälle, sitten balettiin Joutsenlampea katsomaan. Vaimo nautti, rentoutui ja näytti taas sitä ihanaa olemustaan johon neljä vuotta sitten rakastuin. Illalla vielä kahdenkeskistä hyvää niin matka oli täydellinen... ai niin, siis tuo hotellikin oli ihan ok.

-m-

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.