Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tropical

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ihana ja rauhallinen hotelli

Vieras    17.08.2014    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Tropical

Palasimme juuri Pargasta, huoneistohotelli Tropicalista. Tropical on pieni, rauhallinen ja kodikas. Hotellista löytyy ainoastaan 18 huoneistoa. Lapsiperheille ja rauhaa rakastaville Parga ja erityisesti Tropical on loistava valinta.

Siivous pelaa päivittäin, huoneet ovat tilavia ja valoisia ja hotelli itsessään on erittäin turvallinen. Hotellia pitää nainen luultavasti perheensä kanssa. Respaa ei sinänsä ole, vaan omistaja hoitaa baaria ja samalla häneltä voi kysyä mitä mieleen juolahtaa. Allas ja -baari sulkeutuu klo 19.

Tropicalin merivesiallas virkistää helteisenä päivänä ja baari tarjoaa pientä suolaista syötävää ja virkistävää juomaa tosi edulliseen hintaan.

Palaan ehdottomasti joskus Pargaan ja Tropicaliin. :)

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli kivalla uima-altaall

Vieras    16.08.2018    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2018 | Hotelli: Tropical

Erinomainen hinta-laatusuhteeltaan, pieni hotelli noin kilometrin päässä vanhan kaupungin keskustasta. Uima-allasalue oli siisti ja mukava. Baarista sai ostettua edullisia juomia ja pientä purtavaa. Parin sadan metrin päästä löytyy pieni marketti, josta sai ostettua eväitä hotellihuoneeseen. Emme kaivanneet ollenkaan hotellin omaa aamiaista, sillä oli mukavampi syödä omalla kolmannen kerroksen parvekkeella ihaillen vuoristomaisemaa.

Meidän huoneistossa oli erillinen makuuhuone ja olkkari-keittiö sekä kaksi parveketta. Sängyt eivät ole välttämättä ne parhaimmat, mutta mitään Tempurin patjaa tämän hintatason hotellilta tuskin voi odottaakaan. Hyvin nukuimme silti. Keittiössä on hella (ei uunia), mikro sekä kaikki tarvittavat keittiövälineet. Pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin joka päivä. Siivous pelasi tässä hotellissa erinomaisesti.

Hotellista on lyhyt matka joka puolelle, silti hyvin rauhallisella paikalla. Itse en varaisi hotellia liian läheltä keskustaa melun vuoksi (vaikka Parga ei mikään bilemesta olekaan). Eli sijainniltaan tämä hotelli mielestäni erinomainen, jos haluaa nukkua täydellisessä hiljaisuudessa.

Sadan metrin päästä löytyi Perivoli-niminen ravintola, jonka liharuoat ainakin veivät kielen mennessään. Ravintola tuntui täyttyvän seiskan jälkeen, eli suosittelen joko varaamaan pöydän tai mennä ajoissa paikalle.

Tropicalista ei ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa siihen nähden, mitä siitä maksoimme. Oikein sympaattinen hotelli! Ilmastoinnin maksullisuus tuli meille yllätyksenä (mutta vain, koska en ollut tajunnut sitä ennen matkaa tarkistaa). Ilmastointi maksoi viikolta 63€.

Arvosana hotellille:

Kiva huoneistohotelli

Vieras    05.06.2019    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2018 | Hotelli: Tropical

Juuri itselle sopiva majoitus joka ei ole ihan kylän ytimessä. Ympärillä oliivilehtoja ja paikallista asutusta. Lähellä myös kauppoja sekä muutama taverna. Tropicalilla on oma vakiasiakaskuntansa. Huoneet siistitään päivittäin. Emäntä on miellyttävä.

Arvosana hotellille:

Pieni kiva hotelli

Vieras    29.09.2019    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2019 | Hotelli: Tropical

Tropical on ainakin meille se sopivin majapaikka Pargassa. Noin 300 metriä kylälle eli siihen mistä keskusta alkaa. Tropicalissa on vain 20 huonetta eli sekä tilavia yksiöitä että kaksioita. Saadaan aina sama vakihuone kun on oltu Tropicalissa jo 20 kertaa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.