Bacoli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

tosi siisti ja ystävällinen

jani87    08.10.2009    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Bacoli

kannatta mennä hotelli bacolii siis tosi hieno paikka ja tosi ystävällinen palvelu ja hyvät uima allas alueet kaikki kunnoss...yks miinus tuli siit oltii 2´vk ja oli sama aamupala mut vielä parempi palvelu,,,huoneiss on ilmastoinnit(40e tv parveke 2kerrosta, iso viilee vastaanotto aula.altaat pestii joka ilta ja piha kivetykset yms...

Arvosana hotellille:

perustason hotelli

Vieras    08.01.2012    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Bacoli

Ihan perustason hotelli. Parasta oli ehkä aamiainen. Kävelymatkan päästä keskustasta. Asiakaspalvelu tökki mm. luvattiin hoitaa pyytämämme asia mutta eivät muistaneet enään sitä jälkeenpäin. Uima-altaan vesi oli tosi kylmä, ehkä keskikesän helteillä positiivinen asia..

Arvosana hotellille:

Bacoli Hotelli

ViidakonMursu    05.08.2014    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Bacoli

Hotelli oli kohtuu hyvällä paikalla, joka paikkaan oli aika lailla lyhyt matka. Satamaan ja Krionerin rantaan ei ollut kuin muutaman minuutin kävelymatka, linnoitukselle pääsi myös todella näppärästi tallustelemaan.

Bacolin henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä, jäi suorastaan haikea olo kun lähdettiin Pargasta.

Aamiainen oli samanlainen perus pienen hotellin aamiainen : Leipää. kinkkua, juustoa, kreikkalaista jugurttia, muroja, kahvia, mehua.... Ei erikoinen mutta kyllä sillä pärjäsi :)

Hotellin allasbaarista saa tilattua myös toasteja, pizzaa ja muutamia salaatteja ruuaksi jos ei jaksa lähteä pidemmälle päivällä.

Uima-allas oli yllättävän syvä, huomasin myös lasten altaan olevan jonkun verran syvempi mitä aiemmin olen nähnyt.

Siivous kävi joka päivä, kannattaa varautua siihen, että toisena päivänä huone on siivottu jo ennen klo 15, toisina päivinä vasta 16 aikaan, tuolla kun ei nuo kellon ajat välttämättä niin suuria merkitse.

Ilmastointi ja tallelokero yhdessä kustantivat viikolta 55€ (ja summa maksettiin vasta lähdön yhteydessä). Nämä löytyivät parvekkeellisista kaksioista, olin ymmärtävinäni että hotellissa olisi ollut myös tarjolla yksiöitä, mutta niissä ei ollut parveketta, ei ilmastointiin tai tallelokeroon mahdollisuutta.

Hotellin lähellä oli pieni, pikkuisen nuhjuinen minigolf-rata, käytiin kerran pelaamassa, ehkä lapset viihtyy siellä paremmin kuin aikuiset.

Suoraan sanottuna lähes kaikki oli hotellissa oikein ihanaa ja homma toimi. Itse kärsin hotellin huonosta äänieristyksestä. Olimme huoneessa 108, se on alakerrassa käytävän varrella, ja joka ikinen ääni kuului ovesta läpi. Ilmeisesti ongelma oli vain alakerrassa, koska erään pariskunnan kanssa keskustellessani kävi ilmi, että he eivät olleet häiriintynyt mistään, heillä oli toisessa kerroksessa huone. Muuten olisinkin paukauttanut 5tähteä hotellille mutta, äänieristys vei nyt kyllä yhden :)

Suosittelen Bacolia sen sijainnin, ystävällisen palvelun ja siisteyden puolesta :)

ps. Hotellissa ei käynyt luottokortit maksuvälineenä!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.