Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hartaguna

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kodikas pikku hotelli

Vieras    27.12.2010    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Hartaguna

Kiva pienempi hotelli korkeammalla paikalla. Otimme lisämaksusta paremman huoneen ja se oli uusittu tosi hyvä huone. Aamiaista ei hotellilla ollut, teimme sen itse aina niin tuoreista sämpylöistä joita hotellin alakaupassa myytiin. Mukava isäntä hotellissa ja hän puhuikin monia kieliä. Halusi puhua suomea vaikka itse puhuin englantia. Ainoa kunnon miinus metelistä joka kuului ainakin "laakson" puoleisiin huoneisiin voimakkaasti yöaikaan. Menisin toistekkin. Sopii esim kaveriporukoille tms mutta ei lapsiperheille. Hotellissa hyvä uima-allas.

Arvosana hotellille:

normi halpa hyvä hotelli

natz    24.01.2011    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Hartaguna

Hotelli ihan perus mutta näkymät hyvät.Kunto kovilla kun se sijaitsee korkealla.Muuten ihan ok hotelli.

Arvosana hotellille:

Perus hotelli

Vieras    11.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Hartaguna

aivan ihanalla paikalla, mutta ei huono jalkaiselle. sängyissä moitittavaa, sillä niissä oli ratisevat muovit, jotka häiritsivät nukkumista. ennakkotiedoista poiketen, puerto ricon keskustasta ei kantautunut ravintoloiden ääniä, vaan äänekäs moottoriajoneuvojen meno häiritsi aikas reippaasti, sillä tuntui, että hotellin kohdalla just kiihdytellään. alakerran kaupasta sai reilusti halvemmalla olutta ym tuotteita, kuin supermarketista ja tarpeelliset aamiaistarvikkeet sai tuoreina. erittäin iso miinus puoli oli, kun huone haisi niiiin voimakkaalle pinttyneelle tupakalle ja koko viikon, vaikka tuuletti.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.