Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Pez Azul

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pieni perhehotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Pez Azul

Pienen nousun päässä rantakadulta, mutta sen jaksaa kyllä normaalikuntoinen kävellen. Taso ei kovin kummoinen, mutta riittää jos ei aio viettää aikaansa hotellissa - ihan ok siisti ja palvelut sopivat. Ruokailemassa emme käyneet kertaakaan pienessä hotelliravintolassa. Huoneissa keittiövarustus muuten kohtalainen, mutta uunia kaipasimme (olisi lämmitetty tosi herkullisen näköisiä ja muhkeita valmispizzoja, mitä kaupoista sai ostaa eurolla-kahdella), ja paistinpannu oli anteeksiantamaton. Niinpä ostimme kaupasta pannun (4 e) ja jätimme heille muistoksi. Uima-allas vesileikkimistä varten, ei voi "vetää matkaa" kuntoillakseen. Muutenkin piha-alue uima-altaan ympärillä erittäin vaatimaton, mutta allasbaarissa baarimikko tekee maailman parasta sangriaa, ja ravintolasta altaalle (muille) kannetut kana-katkarapu-ranskis-annokset oli valtavan kokoisia - yhdestä lautasellisesta 2+2-perhe näkyi syövän kaikki ihan kivasti pikkuaterian.

Arvosana hotellille:

Pez Azul - joutaa purkakaa jo pois

Vieras    19.02.2019    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2019 | Hotelli: Pez Azul

Matkamme ensimmäisen yön palelimme ja aamu oli todella karu sillä huoneessamme oli vain 17 C lämpöä.

Pyysimme hotellin vastaanotosta siirtoa hotellin päivä auringon puolen huoneisiin, joita aurinko lämmittää päivällä.

Vastaanoton vastaus ongelmaan oli lisähuovat jotka saimmekin mutta huoneen vaihto ei onnistuisi koska hotelli olisi täynnä koko viikon.

Aurinkomatkojen oppaiden apu meille oli se sama vastaus - taas lisää huopia. Pyysimme hotellin vaihtoa, johon he tietysti suostuisivat

mutta se olisi suoritettava itse ja omalla kustannuksella sekä tietysti samalla menettäisimme jo maksetun paluumatkan kuljetuksen hotellilta lentokentälle.

Avuliaiden aurinkomatkojen oppaiden seuraava idea oli että kävisimme vuokraamassa lämpöpuhaltimia jostain alan liikkeestä!

Siispä silloin oli omattoimisuuden aika ja teimmekin sitten seuraavat toimet. Kaksi kattilaa liedelle kuummenemaan ja kylpyamme täyteen kuumaa vettä sekä täytimme

noita 5 l juomavesi päniköitä kuumalla vedellä jota onneksi tuli hanasta. Pänikät illalla sänkyjemme vieree ennen nukkumaan menoa!

Näillä toimilla saimme huoneemme lämmön siedettäväksi ja ehkä myös Aurinkomatkojen hiilijalanjäjen kasvamaan mikä ei haitanne

Suomen vastuullisinta matkanjärjestää!

En voi suosittella kenellekkään Pez Azul hotellia sillä se on ollut pohjanoteeraus lukuisten Kanarian matkojemme pitkässä ketjussa!

Hotelli oli todella kylmä, vanhan, pahan hajuinen (homeinen) ja tosi heikkokuntoinen siis aika matka 70-luvulle (hotelli rakennettu 1973).

Onneksi Puerto de la Cruzissa oli aurinkoista ja lämmin sää matkamme aikana!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.