Bahia Principe San Felipe

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Tasokas, hyvällä paikalla oleva hotelli

Vieras    18.03.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Erinomaisen viihtyisä tunnelmallinen hotelli vaikka kovin suuri onkin. Huone tavanomaisen kokoinen pari nojatuolia pieni pöytä, kampauspöytä, minibaari. Sänky leveä, hyvät patjat ja tyynyt.

Kylpyhuone reilun kokoinen WC erotettu seinällä, siisti, ammeen edessä kääntyvä suihkuseinä.

Rauhallisen tuntuinen hotelli, siivous tehtiin hyvin. Minibaari kuului AI:n hintaan.

Buffee ruokailu oli hyvä, monipuolinen ja vaihteleva, hintaan kuului myös alacarte ravintoloissa ruokailu pari kertaa viikossa. Aamiainen aloitettiin cavalla ja kaviaarilla ja oli votkaakin tarjolla! Aamiainen oli runsas, kokki paistoi munakkaita tai häränsilmiä, miten asiakas halusi. Salaatit, makkarat, juustot,pekonit, monenmoiset leivät, makeat leivonnaiset unohtamatta churroja!

Itse lounas ja päivälliset olivat runsaita, AI hintaan kuului myös ruokajuoma, mitä milloinkin halusi, viiniä, olutta, cavaa.

Allasalue oli reilun kokoinen, kauniit istutukset, oli kaikenlaista ohjelmaa, jousiammuntaa, betangia, tikanheittoa ym. Paljon aurinkotuoleja, allaspyyhkeet sai panttia vastaan. Kylpyläosasto jossa myös poreallas, hoitomahdollisuuksia ja uima-allas jossa pore ja hierovia suihkuja, sauna.

Todella ystävällinen palvelu, iltaohjelma ei mitenkään ihmeellinen mutta ravintola oli iltaisin täynnä. Juomatarjoilu oli hyvä monipuolisia juomasekoituksia, tavattoman hyvä iris coffee!

Asiakkaina oli vanhempaa väkeä suurimmaksi osaksi, nuoria pareja oli manner espanjasta jonkin verran.

Voin suositella hotellia vaikkapa juhlan viettoon.

Huone oli Teidelle päin, aurinko paistoi parvekkeelle lähes koko päivän.

Arvosana hotellille:

Bahia Principe San Felipe

Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Bahia Principe San Felipe on vilkkaasti liikennöidyn pääkadun varrella sijaiteva suuri ja siisti hotelli. Hotellissa on lisämaksusta All inclusive palvelu. Palvelut olivat käytössämme, ja söimmekin mahan täydeltä. Myös juomat sisältyivät hintaa, iltadrinkeistä lähtien. Hotellilta on lyhyt matka rantaa, ja merivesialtaat olivat aivan hotellin vieressä. Hotellia käytämme jatkossakin.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli lähellä rantaa ja ostosmahdollisuuksia

Vieras    25.10.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla keskustassa. Ostoskeskus, merivesialtaat ja ranta ovat kulman takana ja moneen paikkaan kaupungille on lyhyt matka. Hotellin lähettyviltä ostoskeskusken kulmalta pääsee kätevästi portaita pitkin yläkaupunkiin ja esim. kasviteiteelliseen puutarhaan.

Hotellin allasalue on viihtyisä ja siellä on runsaasti aurinkotuoleja ja allasvesi on lämmintä. Allasaluetta ympäröi vihreä ja hyvin hoidettu puutarha. Tallelokero maksoi 2€/vuorokausi, pyyhepalvelu oli käytössä takuumaksulla (10€/pyyhe). Respasta sai maksusta kuitin, jolla pyyhkeet noudettiin allasalueelta. Pyyhekuitti jäi allaspojille ja se palautettiin asiakkaalle sitten, kun pyyhkeitä ei enää tarvittu ja sitä vastaan sai takuusumman takaisin respasta.

Kahden hengen huoneet olivat kohtuullisen tilavia, tyylikkäästi sisustettuja ja varsinkin yläkerroksista on loistavat näköalat, ja huoneet on äänieristetty hyvin. Toisessa seurueemme huoneessa ei toiminut ilmastointi koko viikkona, vaikka sanoimme siitä respaan jo ensimmäisenä lomapäivänä. Minibaari kuuluu AI:een (avasin respasta 5/€ takuumaksulla) ja se täytettiin muutaman kerran viikon aikana (sis. kolme virvoitusjuomaa, 2 pll vettä ja 2 pll olutta). Olutpullojen avaamista varten kannattaa ottaa avaaja mukaan tai sitten pyytää lainaksi respasta.

Hotelli järjestää jonkin verran viihdeohjelmaa, mutta allasalueella on ihanan rauhallista, eikä siellä ole AI- hotelleille tyypillistä mölinäohjelmaa. Muutaman kerran viikossa pääsee osallistumaan vesijumppaan ja lapsille on tarjolla mm. kasvomaalausta ja ilmapallojen muotoilua sekä minidiscoa. Useana iltana viikossa alakerran lobby- baarissa on tanssimusiikkia ja pari kertaa hotellin ulkopuolisten ammattilaisten tanssishow. Hotelli järjestää useita kertoja viikossa maksullisia retkiä eri kohteisiin esim. Teidelle.

Aamiaisella on tarjolla runsas valikoima sekä kylmiä että lämpimiä aamuherkkuja ja valikoima vaihteli päivittäin. Kahvit ja teet tuodaan pöytään pienissä termoskannuissa. Halutessaan aamiaisella saa nauttia lasillisen cavaa. Klo 10 lähtien allasbaarissa on tarjolla AI-ohjelmaan kuuluvia välipaloja (salaattia, nakkeja,ranskalaisia, hedelmiä, pullaa, nugetteja, jäätelöä ym.) ja lounas ja iltaruoka tarjoillaan pääravintolassa. Ruokatarjonta vaihtee päivittäin, mutta mausteiseen ruokaan tottunut kaipasi ruokaan hiukan lisää suolaa ja mausteita. Hotellissa kiinnitetään erityistä huomiota ruokailun hygienisyyteen ja ollaan sitouduttu ruokaperäisten infektioiden välttämiseen (sertifikaatti ravintolan ulkopuolella). Ravintoloissa sekä WC:ssä oli mm. desifiointiaineet, joilla kädet sai puhdistettua ennen ruokailua.

Palvelu hotellissa oli erinomaista ja tunsimme olevamme tervetulleita. Suositeltava hotelli. Muutekin Puerto de la Crutz oli kiva paikka, kun siellä oli turistien lisäksi aitoakin elämää, kaupunki oli kaunis ja vihreä ja ostettavaakin riitti.

Arvosana hotellille:

Hotelli meren rannalla

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2014 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Aluksi oli aivan innoissani, kun näin hotellihuoneemme (Juniorsviitti, dublettihuone) ja varsinkin loistavan merinäköalan sekä ison parvekkeen. Vaan niin kävi, että emme nukkuneet kunnolla kahteen viikkoon eli loman ajan.

Hotellista mainittiin, että liikenteen melu saattaa häiritä. Liikenteen melu kyllä peittyi lähes kokonaan aaltojen pauhuun ja tuulen ääneen, vaikka olimme 12. kerroksessa. En suosittele valitsemaan hotellista merinäköalahuonetta, sillä meri piti niin kovaa meteliä ja tuuli. Ruoka oli hyvää, mutta tietenkään en voinut syödä kaikkia niitä laktoosipitoisia herkkuja, vaikka laktoosinapit olivat mukana. Hotelissa on enimmäkseen saksalaisia, jotka osaksi näyttävät olevan vakikävijöitä kohtelusta päätellen. Pelkkää suomea osaavan ei kannata hotelliin mennä. Englannin kielelläkään ei ole kaikista asioista ohjeita esim. allaspyyhkeistä. Tein virheen, kun en odottanut pyyhkeitä jakavaa nuorta miestä paikalle, kun palautin viimeisen kerran pyyhkeet. Häneltä pitää ehdottomasti saada lopuksi lappu, joka todistaa, että et ole varastanut hotellin allaspyyhkeitä. Minulla ei sitä ollut, kun pyyhemies ei ollut paikalla. Meinasi jäädä 20 €:n takuumaksu saamatta, kunnes nosti metelin ja pomoporrasta tuli paikalle. Pari kolme pientä torakkaa pistäyty myös huoneessamme, mutta sehän on tavallista. Myöskään hotellin ruokailuihin kuulumattomia juomien hintoja ei ollut missään esillä. Yhden kerran sain nähtäväksi jonkin listan, kun tilasimme muuta kuin vettä. Baarin puolella hinnat kyllä tuodaan. Kannattaa myös huomioida, että hotellin vastaanotossa kaikki eivät puhu englantia kuin muutaman sanan. Uima-allasalue on hieno puutarhoineen, mutta ei niin iso kuin kuvassa näyttää. Tarjoilijat ovat kohteliaita. Huoneet ovat siistejä ja ne siivotaan joka päivä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.