Corona Blanca

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti, viihtyisä ja iso hotelli loistavalla sijainnilla

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2017 | Hotelli: Corona Blanca

Oltiin kuuden hengen porukalla Corona Blanca hotellissa. Meillä oli varattuna kaksi kolmen hengen huonetta, joissa toisessa yöpyi neljä ja toisessa kaksi henkilöä. Huoneet olivat tilavia ja ihan hyvin varusteltuja. Keittiön varustukseen kuului hella, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Jääkaapissa oli 1,5 litran vesipullo valmiina odottamassa.

Olohuoneen sänky oli leveä ja siinä mahtui hyvin nukkumaan meidän 4- ja 5-vuotiaat lapsemme kahdestaan. Telkkarissa näkyi paljon kanavia ja myös YLE1. Siivooja kävi melkein joka päivä, mutta tiskejä ei ollut tiskattu eli ne piti hoitaa itse.

Saatiin huoneet kakkoskerroksesta ja huoneissamme oli parvekkeen lisäksi myös kattoterassit. Allasalue oli todella viihtyisä ja avara. Siellä oli iso uima-allas ja lisäksi lastenallas, sekä paljon tilaa aurinkotuolelle. Hotellin pihalla oli ulkokuntosali, jonka laitteet olivat kyllä aika höpöhöpöä, mutta ihan mukava leikkialue lapsille. Pihalla oli myös iso nurmialue, jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan.

Ehdoton plussa oli hotellin keskeinen sijainti. Lähellä oli kaksi ruokakauppaa, bussipysäkit ja ravintoloita, eikä rannallekkaan kävellyt kuin noin 10 minuuttia. Sijainnin vuoksi myös liikeenteen melu kuului sisälle, mutta korvatulpat korvissa pystyi hyvin nukkumaan eikä melu häirinnyt ainakaan meidän lapsia jotka nukkuivat ilman tulppia.

Kaikenkaikkiaan oikein hyvä hotellikokemus ja voin lämpimästi suositella kaikenlaisille matkaajille! =)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.