Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canaria Princess FFFF

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Upea hotelli

Vieras    03.04.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Gran Canaria Princess FFFF

Saavuimme yöllä hotelliin, jossa meidän hotellihuoneessa odotti muhkea illallinen. Meillä oli all inclusive . Hotellissa oli mahtavat ja monipuoliset ruoat ja juomat. Kokit paistoivat monenlaisia herkkuja johin pystyi itse vaikuttamaan.Vatsat olivat niin kauan täynnä aamupalasta, että lounaalle ei pystynyt mennä vaan saimme tehdä itse hampurilaisia tai muuta pikkupurtavaa uima-altaan lähellä olevasta ulko grillistä. Juomia oli monenlaisia, alkoholia sisältäviä tai ilman. Oli mukavaa kun illallisen pystyi nauttimaan vasta myöhemmin kun sali oli auki klo 21 saakka. Kaipaamaan jäimme niitä jälkiruoka juustokakkuja ja muita herkkuja.

Hotelli oli todella siisti.Pinnat oli uusittu ja palvelu pelasi. Saimme huoltomiehen heti vaihtamaan rikki menneet lamput. Ilmastointi toimi hyvin omassa huoneessa.

Koko viikon paistoi aurinko täydeltä terältä ja lämmintä oli välillä jopa 29 astetta.

Hotellissa oli vähän suomalaisia sillä hetkellä. Suurin osa iäkkäämpiä joten meno rauhallista.

Joka ilta oli erilaisia esityksiä. Oli esim. esiintyjiä käärmeiden sekä papukaijojen kanssa. Kynttilä illallinen josta kaikista otettiin romanttisia kuvia jotka sai itselle ilmaiseksi.

Karnevaalit sattuivat samalle viikolle. Ne olivat uskomattoman hieno suuri tapahtuma. Niihin ja asuihin oli todella satsattu aikaa ja mielikuvitusta.

Ajokultturi on siellä hurjaa, mutta halpaa. Matka Maspalomasiin maksoi vain 5 e, Olimme taksi kolarissa , mutta ei käynyt pahemmin meille. Onneksi olivat turvavyöt kiinni.

Inglesissä turvallista liikkua, ei tarvinut pelätä rosvoja. Voimme suositella kohdetta ja hotellia.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    30.01.2015    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2015 | Hotelli: Gran Canaria Princess FFFF

Hyvä hotelli. Loistavat ruoat, meillä oli puolihoito. Hissit oli kovassa käytössä, joutui jonottamaan. Parvekkeet pienehköt - noh eipä siellä paljon oltu. Rauhallista, oli pääasiassa vanhempaa porukkaa. Ei ollut rellestäjiä ollenkaan. Saksalaisia, suomalaisia ja ruotsalaisia pääasiassa. Vanha hotelli, kunnostettu sittemmin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.