Sunprime Atlantic View & Spa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hotelli pariskunnille

Vieras    20.05.2010    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Sunprime Atlantic View & Spa

Varasimme Tjäreborgin kautta tarkoituksella Playa Del Inglésistä hotellin, jossa ei taatusti olisi lapsiperheitä. Matkustimme 2 viikon matkalle 5.-19.5.2010. Hotelli oli sanalla sanoen aivan mahtava. Siisti, todella ystävällinen henkilökunta, siivous ja tiskaus joka päivä ja hotellin aamiainen (88€ / 2 vkoa) oli jotain aivan uskomatonta. Vaikka olisi joka aamu syönyt eri eväitä, ei olisi ehtinyt maistella kaikkea. Tuorepuristettuja mehuja, hedelmiä, leikkeleitä, vastapaistettua leipää ainakin kymmentä sorttia, croissantteja, juustoja, pekonia, munia useampaakin sorttia ja noin 100 muuta herkkua oli tarjolla joka aamu. Aamiainen lisäpalveluna matkan ajaksi on todella hintansa väärti, noin 6€ per päivä / 2 vkoa.

Kolme uima-allasta, oma pieni kauppa, kylpyläpalvelut porealtaineen ja pieni kuntosali. Huone (perustaso) oli avara ja varustettu omalla keittokomerolla sekä tilavalla kylpyhuoneella. Omalla parvekkeella oli mukava viettää siestaa ja istua iltaa. Jos iltaisin halusi katsella telkkaria, kanavia näkyi Espanjan ja Italian -valikoimista, CNN, CNBC, Eurosport ja Saksan MTV joitain mainitakseni. Myös suomenkielinen nettiradiokanava oli kuultavissa telkkarin kautta.

Maisemat huoneestamme olivat hotellin puutarhan ja uima-altaiden suuntaan. Keittiön varustetaso oli kuin kotona olisi kokkaillut. Varusteista löytyi kahvin- ja vedenkeittimet, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Kaikki kilkkeet löytyivät juustohöylästä, saksista ja pastasiivilästä lähtien. Jopa shampanjalasit oli huomioitu. Lähin paikallinen kauppa oli 100 metrin päässä oleva Spar Market. Vesi kuulemma olisi ollut juomakelpoista, mutta ostimme marketista vettä. 6 x 1,5 l -sikspäkki kustansi 3,50 hotellin kaupassa, euron vähemmän Sparissa. Lähin ruokaravintola oli 50 metrin päässä sijaitseva pasta/pizza/pihvipaikka, jonka hinta-laatusuhde oli kohdallaan.

Hotellin aulassa oli 6 "nettikonetta" joihin sai tilattua internet-aikaa respasta. Hinnat alkaen 2€ / 30 min. Tietenkin mitä pidempään halusi surffailla, sitä halvemmat hinnat olivat. Oman läppärin käyttö wlan-yhteydellä onnistui myös samalla systeemillä.

Hotellin lobbybaarissa oli iltaisin elävää musiikkia ja baarimikot sekoittelivat drinksuja. Erityisesti strawberry daiquireja kului iltaisin - ainakin meillä. Baarissa olut maksoin 3,50€ ja drinkit 5-7€. Kyseisestä paikasta sai tilattua myös voileipä/juustotarjotin-osastoa klo 22.30 lähtien jos teki mieli iltapalaa. Baari oli auki aamuyhteen, mutta baarista kuuluva musisointi ei yltänyt huoneisiin saakka.

Hotellilla kävi lääkäri joka päivä klo 13 ja Tjäreborgin oppaat piipahtivat paikalla myös iltaisin rupattelemassa. Kaikista tapahtumista, tapaamisista jne. ilmoitettiin selkeästi respan maastossa. Hotellissa oli myös pari hyllyä sekalaista kirjallisuutta (pokkareita), joita sai lainata esim. altaalla luettavaksi. Lisäksi hotellin aulasta löytyi pankkiautomaatti, josta pystyi nostamaan perinteisimmillä luottokorteilla ja Visa Electronilla käteistä sujuvasti. Automaatti oli tosin puolet ajastamme huollettavana.

Suosittelen hotellia kaikille yksin tai kaksin matkustaville, pariskunnille ja häämatkalaisille. Sunprime ei majoita alle 12-vuotiaita matkalaisia, joten lapsettomat parit voivat nauttia olostaan ilman metelöiviä kakaroita. Hotelli oli muutenkin todella rauhallinen, eikä varsinaista yöelämää ollut. Sen sijaan kävelemällä 400 m pääsi sujuvasti keskustaan ja yöelämään. Taksi ei maksanut juuri mitään, lähtöhinta 2,15€ ja 5 km ajelun jälkeen sai mersukyydistä pulittaa huikeat 2,60€.

Jos hotellista jotain negatiivista haluaa etsiä, kylpyhuoneessa tavattiin pari pientä muurahaista ja puutarhassa pesinyt kyyhkynen istahti hetkeksi parvekkeen kaiteelle :)

Playa Del Inglés oli kauttaaltaan siisti ja joka paikkaan pääsi terveillä jaloilla kävellen tai taksilla. Söimme joka päivä ulkona ja vatsa toimi normaalisti. Ravintolat olivat poikkeuksetta siistejä ja törmäsimme pariin otteeseen paikallisiin terveystarkastajiinkin. Sikajuhlat, torakat, ördäävät suomijuntit ja muu hölmöily on jäänyt 80-luvulle, paikkakunta oli todella asiallinen. Iltaisiin kadulla pystyi liikkumaan tuntien olonsa turvalliseksi, sillä poliiseja ja vartijoita riitti, mm. hotellissa oli oma vartija. Mitään satunnaisia katukaupusteiljoita kummempaa emme havainneet ja hekin poistuivat häiritsemästä kun vain sanoi ystävällisesti "ei." Toivottivat vielä hyvää päivänjatkoa mennessään.

Lähtisin ehdottomasti toistekin samaan hotelliin, tosin tällä kertaa nauttimaan lomailusta koko kuukaudeksi :)

Arvosana hotellille:

Mahtava hotelli

Vieras    24.02.2016    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Sunprime Atlantic View & Spa

Tässä Sunprimessa kaikki toimii. Ruoka hyvää, aamiaisetkin todella monipuolisia

ja valikoima on mitä mahtavin. Kaikki puhdasta ja siistiä sisällä sekä ulkoalueilla.

Olemme olleet tässä hotellissa ties kuinka monta kertaa ja lähdemme jälleen parin viikon kuluttua. Vaikka ei sijaitse rannalla, yhteydet meren ääreen toimii. Maksuttomilla rantabusseilla pääsee hyvin, jos ei halua kävellä tai käyttää taksia.

Hotellihan on aikuisille, joten lasten touhut ja äänet ei siellä kuulu. Ei myöskään

yökerhojen musiikit. Iltaisin on toki ohjelmaa, mutta fiksusti. Näkymät ylempien kerrosten huoneista Maspalomasiin ja merelle ovat kauniit. Emme voi sanoa tästä hotellista mitään, mikä ei olisi ok.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.