Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

hotelli andorra

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

finnmatkojen torakkapesä

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: hotelli andorra

Lomaile ja rentoudu muualla kuin FINNMATKOJEN markkinoimassa hotelli ANDORRASSA, Teneriffalla. Sellainen torakkapesä ettei ennen ole tullut vastaan, torakoita myrkytettiin päivittäin, siitä huolimatta, joka päivä torakoita tuli vain lisää. Seuraavassa huoneessa oli kosteus päässyt tekemään tuhoja tiskipöydän alla olevaan roskis kaappiin ja mukava vihertävän harmaa "surureunus" oli väriläiskänä sen kaapin seinässä ja lattiatasossa noin 10 cm korkeudella sekä se haju...Ihmetyttää MITEN tuollaista paikkaa kehdataan myydä kalliilla hinnalla lomamatkana, kierrän tästä lähtien FINNMATKAT hyvin kaukaa, suosittelen myös muille. Matkasi mennessä pilalle FINNMATKAT eivät ole halukkaita korvaamaan, koska kuluttajalautakunta on antanut "vapaat" kädet toimia näin vastuuttomasti !!!

Arvosana hotellille:

Aivan ihana hotelli

Vieras    21.12.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: hotelli andorra

Loistava palvelu, siistit huoneet, joissa siivous päivittäin. Mahtava sijainti. Lyhyt matka joka paikkaan ja hotelli itse rauhallisessa paikassa. Ei torakan torakkaa missään. Ihana loma oli ja mahtava hotelli. Toistekkin mennään samaan paikkaan ja suosittelen lämpimästi muille!

Arvosana hotellille:

Ihana hotelli!

Vieras    02.02.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: hotelli andorra

Todella siisti hotelli kaikkien palveluiden äärellä. Rantaan ja keskustaan alle viiden minuutin kävelymatka. Palvelu erittäin ystävällistä,ja siivous hyvää. Uima-altaat olivat siistit,ja tilavat. Aamiainen todella monipuolinen,ja kattava. Ainoa miinus oli huone vilkkaan tien puolelta,josta meteli kantautui huoneeseen. Ääniin kyllä tottui nopeasti. Mahtava hotelli kaikille :)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.