Parque Santiago 3

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Uima-allasalue remontissa

Vieras    08.12.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Parque Santiago 3

Parque Santiago iii:sen allasalue ei ole käytössä! Altaista on vedet pois, remonttiamigojen porat laulavat lähes yötä päivää ja koko allasalue on suljettu. LASTEN vesipuisto ON käytössä. Tjareborg ei informoi asiasta matkan varanneita etukäteen.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli keskeisellä paikalla

Vieras    01.01.2016    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2015 | Hotelli: Parque Santiago 3

Olimme joulukuussa 2015 viikon Parque Santiago 3:ssa. Hotelli on hyvällä paikalla, rantakadun varrella, lähellä rantaa. Toisella puolella kauppoja, ravintoloita yms. Meillä oli kaksio puutarhaan päin, eikä siihen kuulunut meteliä. Matkakavereilla oli kaksio kadulle päin, ja joka ilta kuului musiikin jumputus klo 23 saakka.

Hotellialueella on ravintoloita ja baareja. Kokeilimme kerran myös yhden ravintolan aamiaisbuffettia ja se oli oikein hyvä kuohuviineineen. Vähän matkan kävelymatkan päässä oli tosin edullisempia ravintoloita. Hotellin alakerrassa on paljon kauppoja ja niitä löytyy myös lähietäisyydeltä.

Altaat olivat isot, mutta se ei lämmitetty oli jäätävän kylmä. Lämmitetty allas oli viileän virkistävä. Aurinkotuoleja riitti kaikille hyvin. Lapsille on myös oma alue, jossa leikkipaikka ja kuusi vesiliukumäkeä (4-12 vuotiaille). Respasta piti pyytää lapselle ranneke, niin pääsi alueelle.

Huone oli perussiisti, kylpyhuone vähän vanhanaikaisen näköinen, mutta oikein toimiva. Parveke oli iso, mutta olisi myös kaivannut vähän kunnostusta. Sekä makuuhuoneesta että olohuoneesta pääsi parvekkeelle.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.