Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

las piramides

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

ei vastannut kuvat todellisuutta, ei todellakaan

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

varasimme matkan netin kautta elo -09 , koska tekstissä kerrottiin jotta hotelli uusittu ja sijainti ok, kuvat olivat kivat ja huoneet näytti viihtyisille. MUTTTA kun saavuimme yöllä 17. tammikuuta niin SHOKKI on sopivin sana käsitteleemään tunnelmaa, huoneessa haisi pahalle koska löytyi vesivahinko joka oli ollut useita kk, pistokkeet rikki koska iski kipinää kun yritin laittaa valoja päälle, huone ei ollut yhtään kuten kuvassa , muistutti lähinnä 1970 Keihäsmatkoja. Kun tiedustelimme miten voi olla näin , selvisi jotta hotellissa on 3 kuvan mukaista huonetta, vaimollani on vaikea astma jotenka meidän oli pakko päästä pois mokomasta LÄÄVÄSTÄ. ja onnistuhan se kovan verbaalisen sanankäynnin jälkeen, josta kiitos kuuluu, eräälle Finnmatkojen matkaopas herralle jonka nimi taisi olla Joonas, lomamme joka oli 2 viikon mittainen jatkui uudessa hotellissa Andorrassa mutta nenässä haisi vielä pari viikkon päästä paha, TOSI PAHA. . tilanne on sama jos olet menossa ostamaan autoa ja kuvassa on Mersu mutta sinulle kaupataankin Mosse,, mielestäni Filunkia peliä. emme olisi maksaneet moisesta läävästä ko summaa, mutta EN VOI SUOSITELLA, EN KENELLEKKÄÄN.

SAL ROCCO

Arvosana hotellille:

remontilla pilattu hotelli

Vieras    18.03.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

olimme ennen remonttia 2 viikkoa ja nyt vuoden vaihteen yli kuukauden.

olen huonosti liikkuva oikean puolen halvaantunut henkilö,saimme huoneen 3krs kahdet rappuset toiset hyvin

jyrkät ilman mitään kaidetta johon olisi tukenut.

huoneessa myös paha haju joka poistui jääkaapin mukana,mutta uudessa kaapissa kova ääni joka oli puolen

metrin päässä sängystä (tyynystä),valvotti tosi pahoin.

siivous pelasi joten kuten,joka päivä kävivät siirtämässä kuivana pölyn ja roskat toiseen nurkkaan.

ja paljon muuta p****a,no tiedän mihin emme mene,kyllä kuukauden saa kotonakin valvoa eikä maksa mitään.

Don sepe.

Arvosana hotellille:

En suosittele

Vieras    31.01.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Hotellissa on paha home-ongelma. Viikon ajan jouduin nukkumaan hotellihuoneessa parvekkeen ovi auki olohuoneessa, koska suihku ja WC-tiloista tuli niin vahva homeen haju vieressä olevaan makuuhuoneeseen etten pystynyt nukkumaan makuuhuoneessa. En suosittele kenellekään tätä hotellia.

Arvosana hotellille:

Kaikki OK

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Standardi hotelli, eli kaikki ns. normaalipalvelut toimivat. En havainnut torakoita eikä meidän huone tuoksunut homeelta. Tosin oltiin kolmannessa kerroksessa (oisko vaikutusta?). Piramides on hyvällä paikalla, sillä siitä on sopiva kävelymatka joka paikkaan, eikä ympäristömelu haittaa lainkaan. Yksi negatiivinen asia on se että sisäpuolen parvekkeilta ei ole minkäälaista näköalaa muualle kuin pieneen sisäpihaan tai vastakkaisiin parvekkeihin. No paistoi meidän parvekkeelle kuitenkin aurinko koko iltapäivän ajan joten sen osalta meitä kylläkin tyydyttävä. Jos huoneesta puuttui jotain, niin sen sai respasta tai respa vuokrasi sen.

Hotellin uima-allastuolit olivat varattuina jo heti aamusta lähtien, joten vinkkinä uusille kävijöille: vie pyyhe mukanasi aamupalalle mennessäsi. Vain tuolla tavalla saat varmistettua paikan itsellesi.

Arvosana hotellille:

KOMMENTIT LAS PIRAMIDES -HOTELLISTA

Vieras    01.03.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: las piramides

Hei te, jotka kirjoitatte negatiivista palautetta hotelleista:

Muistattehan antaa palautteen myös suoraan matkanjärjestäjälle?

Luin huolestuneena kommentteja Las Piramides hotellista (homeongelmia?!?), kun olemme sinne lähdössä ja seurueeseen kuuluu astmaatikkoja.

Soitin Finnmatkoille ja he vakuuttivat, ettei heillä ole mitään tietoa homeongelmasta eivätkä ole saaneet aiheeseen liittyen yhtään palautetta.

Ei auta muu, kuin lähteä luottavaisin mielin paikan päälle katsomaan ja toivoa, että huone on asiallinen.

Arvosana hotellille:

"Pölypesä"

Vieras    07.03.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: las piramides

Palasimme juuri Teneriffalta ja olimme viikon Las Piramideksessa. Emme haistaneet huoneessa homeen hajua, mutta siivous oli aika surkeaa. Sänkyjen ja tuolien alla oli paksu kerros pölyä samoin kaikki pöytäpinnat olivat pölyn peiitossa. Yskimme ja niiskutimme koko viikon. Saattoihan se olla jo Suomessa saatua flunssaakin, mutta tuskin pölyisyys ainakaan hyväksi oli

Arvosana hotellille:

Ei toista kertaa

Vieras    17.11.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: las piramides

Olimme las piramides hotellissa lokakuussa 2011,itse hotelli erinomaisella paikalla siihen se erinomaisuus loppuikin.Ensin suihkun letku vuosi kaikki vesi tuli letkun juuresta kun sen saimme korjatuksi pesu altaa viemäri alkoi haisemaan ja pahasti no sekin hoidettiin,yöllä sisiliskot ja torakat valvottivat,siivous huonoa vaikka itse siivoojat ystävällisiä vallan suurta hilpeyttä aiheutti kuitenkin huoneemme televisio joka toimi ainoastaan 10centin kolikoilla sillä sai katselu aikaa noin 10min.Huoneemme oli ekassa kerroksessa joten en tiedä oliko torakka ongelmaa ylemissä huoneissa loma tuli kaikesta huolimatta vietettyä mutta tuohon hotelliin en enää koskaan mene.

Arvosana hotellille:

Torakoita, laattoja puuttuu...

Vieras    21.11.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2006 | Hotelli: las piramides

Heip!

Olin seurueen kanssa vuonna 2006 kyseisessä hotellissa ja oli aikamoista menoa. Torakoita löytyi, siivoaminen oli jonkunlaista. Altaasta puuttui laattoja.

Mieleeni ei jäänyt mitään hyvää hotellista. En menisi vaikka ilmatteeksi saisin.

Arvosana hotellille:

Tässä minun näkemys PIRAMIDEKSESTA

Vieras    10.12.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Viikkoa ennen lähtöä katsoin itse näitä keskusteluja tästä Las piramides hotellista. Järkytyin ja toivoin ettei meillä olisi yhtä kamalia kokemuksia kuin näillä muilla.

Menimme yli kymmenen hengen porukalla joten otimme 3 huonetta. Kolmion, kaksion ja yksiön. Kaikki huoneet olivat viihtyisiä, ja juuri sellaisia kun oppaassa oltiin puhuttu! Suihkut, vessat ja keittiö toimi erinomaisesti! Ei ollut homeenhajua, ei meteliä käytäviltä, ei huonoa siivousta eikä mitään muuta PASK** mitä te olette kirjoittaneet! Olemme ensi vuonna menossa uudelleen kahdeksi viikoksi, emmekä huomanneet hotellista mitään huonoa!

Osa porukasta sai jopa ilmaisen aamiaisen ja päivällisen KAHDEKSI VIIKOKSI koska respassa oli sattunut pieni kömmähdys!

Jos hotellista kaivamalla etsin jotai huonoa, niin kerron teille: Kun aamulla menit altaille, kaikki aurinkotuolit olivat menneet. Ja siitä ei voi syyttää ketään muuta kun itse hotellin asukkaita, kun menevät jo edellisenä iltana tai keskellä yötä varaamaan aurinkotuoleja!

Arvosana hotellille:

tammikuu 2012

Vieras    23.03.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: las piramides

Meillä oli kolmio, näkymä altaalle. Huoneisto oli päälisin puolin ihan siisti. Kylppärissä haisi kostealle ja aika aijoin haju oli voimakkaampaa, toisinaan pienempää. Siivous oli normi espanjalaista tyyliä eli keskeltä lakaistu, mutta pyyhkeitä ja lakanoita vaihdettiin kiitettävästi.

Tokana yönä huoneiston valtasivat torakat. Oven alla oli useamman sentin rako joten siitä oli hyvä kavereiden marssia sisään : )

Lähtivät kiltisti huitomalla pihalle ja kun respassa kerroimme ongelmasta, tuli samaisena päivänä myrkyttäjät ja hoitelivat homman aineella joka ei kuulema ole ihmisille vaarallista, mutta torakat eivät pidä hajusta. Olimme tuon päivän retkellä joten huoneiston myrkytys ja tuuletus hoituivat vallan hyvin. Loppu loman laitoimme yöksi oven eteen pyyhkeen varuiksi eikä niitä öttiäisiä sen jälkeen näkynyt. Pieniä murkkuja keittiön pöydällä sillointällöin.

Loma oli ok, ja joksa reteilimme ja reissasimme joka päivä, oli hotelli ihan siedettävä kolmen lapsenkin kanssa. Vanhoina mökkeilijöinä siis pärjäsimme ihan hyvin kun käytimme maalaisjärekä eikä ihan jokaisesta mänkijäisestä säikähdetty. Ylemmissä huoneistoissa ei kuulema ötökkäongelmia eikä edes kosteushaittoja eli lieneekö alakerrosten ongelma?

Ottaisin siis jatkossa huoneen kattoterassilla ennemmin kuin maatoasolta, tosin seuraavalla kerralla menemme toiseen hotelliin. Silti lomasta jäi äärettömän hyvät muistot eli asennekkin ratkaisee.

Altaiden vedet oli kylmiä!

Arvosana hotellille:

Perustasoa oleva huoneistohotelli.

Vieras    16.11.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: las piramides

Sellainen kuin yleensä apartementos hotellit Kanarialla yleisesti ovat. On joku kerta tullut käytyä mm. Teneriffalla ja ei tämä Piramides kyllä ole huonoin huoneistohotelli missä olen ollut. Ruoka alakerran ravintolassa ihan hyvää ja huoneet perustasoa. Siivous menettelee, mutten koskaan varaa huoneistoa allaspuolelta. Parveke kannatta maksaa niin saa varmasti parvekkeellisen huoneiston. Pitää vielä uudelleen joskus käydä, jos sitten syvenis ko. hotellin syvälliset tiedot. Jos aikoo altailla ottaa aurinkoa, niin klo 08.30 avautuu alakerran ovi ja eikun varaamaan sänky silloin ja iltapäivällä löytyy tilaa varaamattakin. Hyvä sijainti on plussaa!

Arvosana hotellille:

Kauhea läävä

Vieras    07.03.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: las piramides

Huolestuneena luettiin kanssa näitä arvosteluja, ja ajattelimme, että nirppanokat siellä vaan kirjoitelleet pahaa kun ei ollut 5-tähden hotelli täyshoidolla.

MUTTA nyt itse hotellissa yöpyneenä voin yhtyä suurimpaan osaan edellä mainituista. Hotelli huoneemme katto vuosi vettä ja oli yltäpäältä homeen peitossa, asiasta kun sanoimme respaan he lupasivat korjata tilanteen MAALAAMALLA KATON!?!

Emme tähän tietenkään suostuneet joten saimme uuden huoneen vierestä, joka näytti paremmalta, kunnes huomasimme että suihku on rikki, eikä sitä voi käyttää, taas respaan sanomaan asiasta ja nyrpeä respa ihminen sitten jotain vinoili meille, mutta lupasi hoitaa asian kuntoon. Parin tunnin odottelun jälkeen putkimies kävi korjaamassa tilanteen ja loma jatkui normaalisti.

Muita huomion arvoisia seikkoja hotellissa oli mm. järkyttävän aneeminen ja kettuuntunut palvelu respassa (olivat onnistuneet hävittämään passimme jopa hetkellisesti, johon eivät edes oikeastaan millään tavoin reagoineet muuta kuin "come see later". eivätkä reagoineet mitenkään kun känniset britit uivat vaatteet päällä altaassa tai kaatelivat kaljaa siinä sivussa altaaseen) hotellin siivoojat eivät oikein jaksaneet kunnolla lakaista lattioita, Keittiössä olevia laseja vain vähän huuhdeltiin ja laitettiin "puhtaana" takaisin hyllyyn, vedenkeitin oli karvan ja lian peitossa sisältä yms yms.

Positiivista oli etten nähnyt yhtään torakoita tai muita ötököitä huoneessa, myös allas oli kiva jos sinne sattui brittituristeilta pääsemään.

yhteenvetona voi sanoa, että ei kannata lomaa tuhlata tähän hotelliin.

Arvosana hotellille:

Vanhahkoltahan

Vieras    25.04.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: las piramides

Piramides huoneistohotelli tuntuu. Eikä vain tunnu, mutta myös käytännössä näyttää vanhahkolta. Siltikin menisin uudelleen ihan milloin vaan. Kuulin että ainakin kaksi paria oli viettänyt kuluvana talvikautena 6kk ko. hotellissa. Ja olen tavannut monta hekilöä jotka aikovat mennä sinne vielä ensitalvena uudelleen. Hotellihan se ei ole. Mutta jos ei ole täpäkkää niin paljon loma-asunnon parempaan valintaan niin kyllä se on vältettävä tämän Piramides huoneistohotellin meille köyhemmille. Valittamista riittäisi varmaan kaikesta, mutta lomalla tärkeintä on auringon paiste ja ruoka. Noita molempia kun on, niin mitä muulla on väliä. - Ehkäpä menen ensitalvena uudelleen. Se on omavalinta ja kokemuksia on ko. huoneistohotellista sen verran että riittää.

Arvosana hotellille:

Hintansa arvoinen, ellei parempikin

Vieras    16.09.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2012 | Hotelli: las piramides

2 viikkoa kyseisessä hotellissa 3 sukupolven matkalaisten kanssa. Ei mitään valittamista koko aikana, huoneisto oli siisti ja hyvinhoidettu. Parveke aivan ruhtinaallisen suuri ja hotellin sijainti mitä mainioin. Lämmitetyt altaat ja ruokakin hyvää. Ei ollut torakoita, ei muurahaisia, ei meluavia brittejä....ainoastaan muutama ruotsalainen nuori neitonen kävi hermoille yhtenä päivänä juhlimisensa takia.

Arvosana hotellille:

Masentava tunnelma

Vieras    01.11.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2014 | Hotelli: las piramides

Hei matkalaiset! Tulimme juuri kyseisestä hotellista ja aikaisemmat kirjoittajat ovat jo sanoneet ne pahimmat epäkohdat, mitä kyseisen hotellin tasosta voi kirjoittaa. Brittien örvellykset ja ryyppäämiset pilaavat matkan useimmalta matkalaiselta, eikä lapsia pidä missään nimessä viedä tuohon majapaikkaan. Pitää olla aikaisin altaalla, jos meinaa aurinkotuolille päästä, koska britit valtaavat penkit heti aamusta ja niitä ei riitä kaikille. Masentava hotelli ja jos ette usko, niin menkää itse paikan päälle toteamaan se.

Arvosana hotellille:

Aikuiseen makuun

Vieras    06.08.2015    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: las piramides

Hotelli on vanha, hintakin sen jo kertoo. Meistä se oli kuitenkin hyvä hotelli. Käytämme aina all inglusev palvelua tässä hotellissa oli todella hyvä ja runsas ruoka. Olemme olleet mieheni kanssa muutamissa hotelleissa ja hintavimmissa, mutta ruoka on ollut huomattavasti heikompaa tasoa. Henkilökunta on erittäin huomaavaista auttavaista hymyileviä. Siivous tapahtui joka. Päivä. Olemme jo tilanneet ensi kevääksi samaan hotelliin kolmen viikon matkan.

Arvosana hotellille:

Hotelli on

Vieras    13.12.2015    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: las piramides

hieman kaksijakoinen. Henkilökunta vaikuttaa asialliselta, mutta vaihtuvuus ei kyllä paranna hotellin hyvyyttä. On tullut joku kerta oltua ja enpä osaa sanoa tuleeko koskaan enää mentyä Piramides huoneistohotelliin. Henkilökunnan pito on tämän hotellin ongelma. Huoneistot on ok. ja ruoka ok. Ensi keväänä ei mennä tähän hotelliin.

Arvosana hotellille:

Loukku

Vieras    16.11.2016    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

1/4 tähti. Matkantoimiston kuvat ihan eri maailmasta, tulvi vettä, sähkövika.

Sijainti ok mutta ei koskaan enään.

Arvosana hotellille:

Järkyttävä paikka

Vieras    03.11.2017    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2017 | Hotelli: las piramides

No juu, eipä ole hotellin taso ainakaan ylöspäin mennyt tämän viestiketjun aikana.

Ihan järkyttävä paikka! Huoneet likaisia, torakoita ja jäljistä päätellen myös luteita, kaikki rikki suihkuista jääkaappiin.

Henkilökunta ei osaa englantia kuin avittavasti tai sitten eivät ole osaavinaan, kun eivät jaksa kuunnella valituksia.

Noita kännikaloja on edelleen, hyppivät altaaseen jopa huoneiden parvekkeilta pienemmällä uima-altaalla. Onneksi olivat koko ajan sen verran jurrissa, että humalaisen tuurilla osuivat aina juuri ja juuri veteen saakka.

Sängyissä nukutaan runkopatjan päällä ilman mitään petauspatjaa, tyynyt oli jossain kaukaisuudessa hankittu.

Yhden yön pystyin olemaan ja sitten piti vaihtaa hotellia. torakkamyrkky haisi, pöly ja home aiheuttivat jo nenän tukkeutumisen ja hengenahdistuksen, vaikken ole astmaatikko enkä edes allerginen. Ja ne torakat.. voiko niin isoja ollakaan?? En suosittele edes pahimmalle vihamiehelle!!

Arvosana hotellille:

se on itsestä kiinni

Vieras    02.02.2019    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2018 | Hotelli: las piramides

Henkilökunta ystävällistä ja palvelu haluista.Ruoka puolessa ei mitään negatiivistä sanottavaa.Meillä huone oli todella siisti ja hyväkuntoinen.Häiriö käyttäytymisiä ei muiden lomailijoiden taholta ei koettu.Viihdyimme lomalla kolme viikkoa kyseisessä hotellissa ja seuraavalle syksylle varattu jo uusi matka ja samaan hotelliin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.