Vista Sur

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Mukava hotelli rannan lähellä

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2005 | Hotelli: Vista Sur

Oltiin viikko Vista Surissa. Huone oli valtava, kaksikerroksinen, kolme makuuhuonetta, joissa parisängyt. Erittäin lähellä rantaa. Ranta oli siisti ja sopi hyvin uimiseen. Hotellin oma uima-allas oli erittäin pieni ja vesi oli kylmää. Hotellin oma uima-allas ei ollut mitenkään suljettuna, vaan siihen pääsi kuka vaan. Lämmin vesi saattoi loppua suihkusta.

Illalla läheisestä baarista saattoi kuulua hieman häiritsevää melua.

Kaiken kaikkiaan mukava hotelli. Huoneisto oli napakymppi, vaikka olikin turhan iso nelihenkiselle perheelle. :))

Arvosana hotellille:

Isolle perheelle loistohotelli

Vieras    04.01.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Vista Sur

Vista Sur oli tosi kiva hotelli meidän kolmilapsiselle perheellemme. Sijainti oli loistava, rantaan pääsi ylittämällä kävelytien (hotellin alueelta rantaan yht. n. 20 metriä) ja ostosmahdollisuuksia oli reilusti kilometrin sisällä (esim. Zara oli kadun toisella puolella, keskustassa oli merkkiliikkeitä, kuten Guess, ja laadukkaita, mutta edullisia lastenvaatteita, kuten Okaidi). Näistä seikoista huolimatta sijainti oli mielestäni rauhallinen. Iltaisin kuului musiikkia terassille - joka oli muuten noin 50-60 neliötä! - mutta sehän loi vain mukavaa etelänmaalaista tunnelmaa.

Meillä oli huoneisto, jossa oli kaksi erillistä makuuhuonetta, ruokailutila, jonka yhteydessä oli keittokomerotasoinen keittiö, ja pari porrasta alempana oli olohuone sohvineen. Käynti terassille oli sekä keittiöstä että olohuoneesta. Keittiöstä löytyi kattiloita, paistinpannuja ja lautasia, laseja ja aterimia ihan tarpeellinen määrä. Teimme viikon aikana useampia aterioita "kotona". Hotellin lähellä (n. 50-80 m) oli pienehkö Spar-kauppa, noin kilometrin päässä oli iso ruokakauppa.

Terassilla oli muovinen pöytä ja tuolit sekä auringonottotuoleja + reilusti tilaa. Näkymä oli merenrantaan ja palmujen reunustamalle kävelytielle. Terassin toiselta sivulta näki aukiolle, jossa oli pizzerioita ja ravintoloita. Hotellin uima-allas oli hotellin ja kävelytien välissä: siis hotelli - uima-allas - kävelytie - merenranta - nämä kaikki ehkä noin 30/40 metrin sisällä. Allas ei ole siis kummoisen kokoinen, lastenosa oli todella pieni. Olimme kerran altaalla, muuten olimme merenrannassa.

Hotelli oli siisti ja siivooja kävi joka päivä. Mutta luksusta lomaansa havittelevalle se ei ole oikea paikka. Sohvat, keittiö, terassin muovituolit jne. tuovat lähinnä mieleen 80-luvun :) Mutta lapsiperheelle, joka arvostaa käytännöllisyyttä, tilaa, keittomahdollisuutta, perussiisteyttä ja loistavaa sijaintia, paikka on viiden tähden löytö. Jos menisin kyseiseen kaupunkiin uudelleen, valitsisin saman hotellin ehdottomasti uudelleen!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.