Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hacienda del sol

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kiva huoneistohotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Hacienda del sol

Siisti hotelli ja kaunis kokonaisuus. Uima-altaan vesi oli kylmää, piti kyllä olla lämmitetty. Huoneistot hyvät, yksiö riitti vallan mainiosti. Kylpyhuone varmaan yksi siisteimmistä mitä olen lomamatkoilla nähnyt.

Arvosana hotellille:

kodikas hotelli

Vieras    30.10.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Hacienda del sol

kiva pieni ,kodinomainen hotelli.nätti pihaympäristö....hyvin viihdyttiin 11,13 ja 16-v nuorison kanssa.altaalla vesi lämmintä ....ja sijainti tosi hyvä,ei liian lähellä melupaikkoja.mut lähellä kuitenkin merta ja ostospaikkoja.....en olis vaihtanut niihin hervottoman isoihin kerrostalohotelleihin,mitkä varmaa oli 4-5 tähden....

Arvosana hotellille:

Yllätys, positiivisesti!

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Hacienda del sol

Lähdimme "ex tempore"-matkalle helmikuussa 2010, kun miehelläni ja minulla sattui olemaan sopivasti samaan aikaan talviloma ja samalla vietimme honeymoonia!

Talvilomakautena ei kauheasti enää ollut valinnan varaa hotelleista, kun lähtöön oli vain reipas viikko, teimme varauksen Tjäreborgilta ja päädyimme Hacienda del Soliin. Hotellia esiteltiin "hieman kuluneena " , olihan kyseinen hotelli rakennettu 70-luvulla, nuorison suosimana ja hotellin asiakkaita varoiteltiin hieman meluisuudesta. Hotellin luokitus oli muistaakseni **+

Kun saavuimme hotellille, jo piha teki vaikutuksen!! Pihasta näkyi että sitä hoidettiin, tai siis pihapiirissä olevia kukkia ja tms. muita kasveja. Hotellin ympäristöön oli istutettu paljon kasveja, jotka tekivät siitä niiin kauniin ja viihtyisän.

Hotellihuone oli vaatimaton ja todellakin kulunut, mutta nämä seikat eivät minua ja miestäni haitanneet. Huone ja koko hotelli oli niin siisti ja puhtaudesta todellakin pidettiin huolta! Huoneet siivottiin perusteellisesti joka päivä.

Mielestäni muutenkin hotelli rakennuksena oli kaunis, idyllinen ja hotelli henki espanjalaisuutta, jota minä arvostan!

Hacienda del solin allasalue oli ihastuttava ja siitäkin näkyi, että siitä on pidetty ja pidetään hyvää huolta! Jokaiselle auringonpalvojalle oli tilaa ottaa aurinkoa ja aurinkotuolit olivat ilmaisia. Myös allasbaarissa (toimii myös hotellin ravintolana ) sai hyvää palvelua, joka kerta ! Siellä hauska brittimies heitti huulta ja tarjoili aina niin iloisesti juomia, oluesta uskomattoman hyviin drinksuihin.

Hotellin sijainti oli myös mielestäni aivan loistava! Joka paikkaan oli lyhyt matka kävellen. Monen monta minimarkettia oli ihan naapurissa, joista oli helppo käydä hakemassa esim. aamupalatarvikkeita. Ja Myös ruokapaikkoja oli lähistöllä monia.

Yllätyin kuitenkin siitä, että hotellin asukkaina olivat todella monet perheet. Ajattelin, että hotelli olisi todellakin ollut nuorisovoittoinen, mutta väärässä oli hotellin kuvaus Tjäreborgin sivuilla sekä minä. Koko viikon aikana en kertaakaan häiriintynyt minkäänlaisesta melusta... En liikenteen, juhlinnan taikka muunkaan aiheuttamasta melusta! Tietenkin hetkellisiä ääniä saattoi kuulua yöllä, kun joku saapui yöllisistä riennoistaan, mutta sehän kuuluu elämään! :)

Ainoana miinuksena voisin sanoa, ettei hotelli sovi liikuntarajoitteiselle, koska pihassa ja hotellissa on paljon portaita...

Mutta itse olen hyvinkin tyytyväinen kyseiseen hotelliin! Kulunuthan se oli mutta erittäin siisti ja viihtyisä! Arvostan myös hyvää palvelua ja siksi siis neljä tähteä kyseiselle hotellille! :)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.