Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Palmera Mar

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Vaatimaton, kulunut, mutta ihan siisti ja viihtyisä

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Palmera Mar

Oltiin helmikuussa 2010 Playa De Amadoreksessa ja hotellimme oli Palmera Mar. Hotellilta oli aivan ihanat maisemat Amadoreksen rannalle ja niitä kyllä kelpasi parvekkeelta katsella. Huonoja puoliakin oli. Mm. huoneessamme vessa ei vetänyt kunnolla ja toisen sängyn patjan jouset oli ihan kuluneet ja kun sängylle istui, niin patja meni ihan länään. Suihkussa vettä tuli aika nihkeesti liruttaen ja kun kaksi henkilöä kävi peräkkäin suihkussa, niin toiselle ei oikein lämmintä vettä riittänyt. Respan mies oli aika nuiva ja respa oli auki vähän millon sattuu. Öisin ei ollenkaan. Allasalue oli oikein kiva ja siisti. Hotellin yhteydessä oli pieni marketti, josta sai karkkien, pikkusyötävä yms lisäksi mm. suomalaista olutta ja Tapio -viinaa! =DD

Viihdyttiin ihan hyvin viikko. Huone oli siisti ja siellä oli kaikki perustervikkeet aamiaisen tekoon ja siivooja kävi melkein joka päivä. Joillain samassa hotellissa olevilla oli huoneessa ollut hometta, mutta meille sattui kyllä ihan hyvä huone. Ja kun ei mitään viiden tähden luksusta lähdetty hakemaankaan niin meille vältti oikein hyvin, koska huoneessa tuli loppujen lopuksi vietettyä todella vähän aikaa.

Arvosana hotellille:

Kaunis näkymä parvekkeelta merelle

Vieras    05.05.2016    Playa de Amadoresin hotellit    Playa de Amadores
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2016 | Hotelli: Palmera Mar

Olimme huhtikuussa 2016 kaksi viikkoa Amadoresissa hotelli Palmera Marissa. Matkatoimiston ( tjäreborg) kuvaus hotellista hyvin todellisuutta. Kaikki tarpeellinen löytyi ei mitään ylellisyystä.Hinta laatu suhde kohdallaan. Parveke oli iso.Aurinko alkoi paistamaan parsille vasta puolen päivän aikoihin. Iltapäivällä parvekkeela oli tosi kuuma. Auringonlaskut parvekkeelta huikeita. Henkilökunta hotellissa tosi ystävällisiä. Rannalle matkaa reilu kilometri,menessä alamäkeä ja tietysti tulomatka ylämäkeä. Nähtävyyksiä ei muuta kuin mahtavat maisemat aurinko ja meri siis löhölomailuun oikein sopiva. Europa ostoskeskukseen matkaa vajaa kilometri.Rantatietä Puerto Ricoon kilometrin verran. Hotelli oli rauhallinen. Näkymä parvekkeelta tosi kaunis merelle päin.Oli oikein mukava loma ja kaksi viikkoa meni nopeasti.Lämmintä ja aurinkoa riitti joka päivälle.

Arvosana hotellille:

Huikea merinäköala parvekkeelta

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2018 | Hotelli: Palmera Mar

Hotelli sijaitsee korkealla rinteessä ,näkymä parvekkeelta suoraan rantaan ja illalla upea auringonlasku. Vesi uima-altaassa ihanan lämmintä ja plussaa poreallas ja lastenallas.Hotellissa on kahden tasoisia huoneistoja peruskorjattuja ja perstasoisia. Asuimme ensimmäisessä kerroksessa joka oli kulunut,mutta siistiä kuitenkin.Henkilökunta oli ystävällistä.Allasbaarin rouva super ystävällinen.Varustelu oli hyvä kahvinkeitin, vedenkeitin, mikrouuni, ja leivänpaahdin. Astioita oli kolmelle ja kattilat ja paitinpannnu.Matka Europa ostoskeskukseen n.700m ja rantaan reilu kilometri. Puerto Ricoon rantatietä kilometrin verran. Olimme nyt toista kertaa Palmera Marissa ja kaksi viikkoa meni nopeasti.Maisemat huikeat meri ja vuoret.Amadores on rauhallinen kuten myös hotelli.Sää suosi meitä koko kaksi viikk0a.Miinusta uima-allas baari sulki kello 17 ja hotellin ravintola lopettanut. Ravintoloita on ostoskeskuksessa ja rannan lähellä tasokas ravintola Aqui.Voin suositella hotellia ja ihanaa Playa de Amadoresia.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.