Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Cordial Green Golf Hotel

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kamalat sängyt ja huono palvelu, siisti ja viihtyisä alue

Vieras    28.02.2013    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Cordial Green Golf Hotel

Vietimme viikon perheen voimin maspalomasissa Cordial green golf hotellissa. Täytyypä sanoa, että jäimme miettimään miksi henkilökuntaa oli vastaanotossa sillä asiakkaat näyttivät pääosin häiritsevän heidän omia toimiansa.

Huoneessamme oli likaiset pyyhkeet sinne mennessämme ja siivoojaa ei näkynyt kolmeen päivään. Otin yhteyttä respaan ja täytyypä sanoa, ettei palveluasennetta ollut laisinkaan. Huoneistosta puuttui lakanoita, pyyhkeitä ja wc-paperia. Jouduin ottamaan yhteyttä oppaaseen ja apu löytyi vasta sen jälkeen. Sama toistui muidenkin puutteiden osalta.

Siivoojan käydessä hommat hoitui, mutta hän taisi kerran nostaa lattiarievun pyyhetelineeseen ja silläpä kuivasin itseni kunnes huomasin sen haisevan todella pahalle. Ei muuta kuin uudelleen pesulle ja oma pyyhe käyttöön.

Luin ennen matkaa arvosteluja majapaikan sängyistä, mutta en voinut uskoa miten kovia ne oikeasti ovat. Kumpikaan meistä aikuisista ei nukkunut kuin ehkä tunnin pätkiä, muutaman päivän päästä saimme vilttejä pehmikkeeksi. Lomalle tullaan lepäämään eikä kärsimään, joten sänky on tärkeä kapine lomalla.

Vastaanoton henkilökunta oli todella tympeän oloista ja asiakasta ei noteerattu sinne mentäessä, sama juttu tarjoilijoiden kanssa. Tosin yksi iloinen mieskin joukkoon oli eksynyt. Lomamme loppupuolella lähes koko ravintolahenkilökunta vaihtui ja heillä oli täysin erilainen ote palveluun, joten täyttä tuomiota ei voi antaa. Olisimme varmasti tyytyväisempiä jos he olisivat olleet kokoajan.

Itsekin palvelualalla ja palveluista vuosia vastanneena olisin huolissani palveluntasosta, jos se on tuota luokkaa kohta ei ole asiakkaita :). Katselin tripadvisorista palautteita ja osa oli ollut jopa tyytyväisiä. En tiedä onko eri huoneistoissa erilaisia sänkyjä, mutta tämä oli paljon matkustaneelle todella järkyttävä.

Huoneisto muuten oli parempi mitä kuvat kertoivat ja sijainti sekä rauhallinen elämä siellä miellytti. Kaikki maksoi erikseen ja tv:n kaukosäädinkin piti lunastaa panttia vastaan respasta sekä maksaa tv:stä päivähinta erikseen.

En tiedä onko kaikille kansalaisuuksille sama kohtelu, yleensä suomalaisille jaetaan huonoimmat huoneet koska tyydymme vähempään. Huoneemme sijainti oli hyvä joskin olisi voinut olla syrjemmällä.

Hotellin aamupala oli hyvä, mutta puolihoito > illallinen/päivällinen ei kovinkaan maittava. Raaka-aineet hyviä, mutta ruoka ei maistunut tai se oli tehty huonosti ainakin meidän makuumme. Samaa seisovan pöydän sössöä ja vaikka saimme sen aamupalan hinnalla en innostuisi syömään siellä enää.

Olemme karttaneet ns. massaturistikohteita, mutta maspalomas ja melornas sinänsä olivat ihan positiivinen kokemus. Ilmat olivat hyvät ja auton vuokraaminen edullista, samoin pyörien vuokraus. Huvipuisto sekä eläinpuistoja löytyy lähistöltä lapsielle vesipuiston kera. Pidin myös dyyneistä ja rannan siisteydestä.

Arvosana hotellille:

Todellinen pettymys

Vieras    03.02.2018    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2018 | Hotelli: Cordial Green Golf Hotel

Huoneistojen taso todella vaihteleva. On arpapeliä, millaiset luukun satut saamaan samalla hinnalla (ainakin Tjäreborgin kautta). Itse olimme 3 viikkoa puolipimeässä remontoimattomassa huoneistossa, jossa kaikki rikki (oven lukosta ja sähköpistorasiasta alkaen) ja huoltamatonta. Kalustus suoraan kaatopaikalle. Hotellilla pitäisi olla kolme hintaluokkaa, joista kalleimmalla saisi parhaat aurinkoiset huoneet ja halvimmalla huoneet, joihin ei paista koskaan aurinko ja kalusteet 1970-luvulta. Kaksi ystäväpariskuntaamme saivat remontoidut huoneistot, jotka jotenkuten menettelivät. Toiset ystävistäni kylläkin jonottavat pari viikkoa parempaan huoneistoon ja pääsivät kahdeksi viikoksi parempaan. Hotellilla on jatkuvasti pitkä lista jonottaja, jotka haluavat parempaan huoneistoon. Tämä kertoo mielestäni tilanteen. Yksi tähti tuli loistavasta sijainnista golffareille, hyvästä wifistä, suht. hyvästä aamiaisesta. En suosittele. Ei koskaan enää tähän hotelliin.

Nimimerkki

Tarpeekseen saanut

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.