Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Turbo Club

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

"All inclusive lähiöhotellissa"

Vieras    01.12.2010    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Turbo Club

Olimme ensi kertaa Maspalomasissa ja tuntui kuin olisimme majoittuneet Playa del Inglesin nukkumalähiössä. Mukava paikka rauhaa etsivälle! Rannalle oli melko pitkä matka, mutta hotellilta oli sinne ilmainen kuljetus 3 kertaa päivässä. Tosin taksikaan ei paljoa maksanut.

Itse hotelli oli vähän nuhjuinen, mutta siisti ja asiallinen. Palvelu oli ystävällistä ja asiakas huomioitiin erinomaisesti. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme all inclusive -lomasta. Olihan se helppoa, kun ei tarvinnut kokkailla. Hotellin ruoka oli hyvää ja monipuolista, jokaiselle löytyi jotain.

Hotellilla oli myös pientä iltaohjelmaa, josta erityisesti lapsivieraat tuntuivat pitävän.

Arvosana hotellille:

Perhelomalle "mukava" hotelli, jos ei luksuta kaipaa

Vieras    18.08.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Turbo Club

Perus kanariansaarten hotelli, ei luksusta hieman nuhjuisen oloista, mutta siistiä. Ruokaa ja juomaa riittävästi ja suhteellisen monipuolisesti. All inc.. loppuviikosta alkoi samat sapuskat mietittyttää, mutta aina löytyi syömistä. Ei siis ylimääräisiä elukoita, ei mahatautia. Ystävällinen henkilökunta, syömään ei päästetty uikkareissa eikä paljain jaloin :)

Lyhyt matka markkinoille(kävellen), kaupakeskukseen (kävellen/taxilla), rannalle (kävellen/taxilla), Inglesiin... Lapsille hotellissa oma kidsclub (eng/saksa kielinä), joka järjesti samoja ohjelmia päivästä toiseen, altaalla mahdollisuus ottaa mani/pedicure tiettyinä päivinä ja illasta hotelli järjesti ohjemaa.

Ihan ok, jos tykkää kanaria meiningistä :) Ehdotomasti hyvä hinta-laatu suhde, ei tolla hinnalla voi luksusta odottaa. Voisin siis mennä toisenkin kerran, mutta kanaria saa nyt jäädä meiltä hetkeksi rauhaan :)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.