costa los gigantes resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

kymppiplussan hotelli

Vieras    03.02.2012    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: costa los gigantes resort

Vietettiin aivan mahtava loma tammikuun 13. pvä 2012 alkaen viikon ajan finnmatkojen costa los gigantes resortissa perheen kanssa johon kuului 2 aikuista ja 3 lasta (2,5,8-vuotiaat).

olimme toista kertaa perheen kanssa Teneriffalla, aikaisemmin muutama vuosi sitten kohteena oli playa de las americasin lähellä oleva costa adeje. silloin aurinkomatkojen hotellissa nimeltä familyhotel isabel.

Päädyttiin kohteeseen oikeastaan hotellin perusteella. Etsittiin hotellia joka olisi tasokas sekä sieltä löystyisi kaikki ajatellen lapsiamme. Aikaisemmin muutaman vuoden takaa olimme paljon hotellilla joten sen täytyisi vastata odotuksiamme (hyvät lämmitetyt altaat, paljon altaita, vesiliukumäki, ohjelmaa lapsille, all inclusive, kulkuyhteys vesipuistoon/eläinpuistoon, ranta, isot ja tilavat sekä siistit huoneet, parveke/patio, hissillinen hotelli jossa helppo liikkua rattaiden kanssa).

Saavuimme tulopäivänä lentokentälle jossa ainut miinus oli matkallamme että finnmatkojen opas vain opasti bussille muttei lähtenyt mukaan bussiin. normaalistihan on tottunut että opas tulee bussiin kertomaan hieman kohteesta. Lentokentältä matkaa Gigantesiin oli n tunnin verran. Saavuimme hotellille myöhään illalla ja heti nopean checkin:n jälkeen hotellivirkailija kutsui laukunkantajan hakemaan meitä. Pääsimme lakkuinemme ja lapsinemme avinaisen sähköauton kyydissä omalle huoneelle. Huoneemme oli muutaman portaan päässä jalkakäytävältä mikä ei ollut ongelma vaikka meillä rattaat olikin.

Huoneen ensisilmäys oli mahtava!!! Huone oli todella siisti ja taso oli sviitin luokkaa. Baarikaappikin täytettiin joka päivä; ovella kävi aamupäivisin hotellintyöntekijöä joka kysyi mitä haluamme (olutta, virvoitusjuomiksi mehua, limpparia, vettä) taikka jos ei ollut paikalla niin baarikaappi oli täytetty puolesta ja siellä oli aina juomista. Huoneessa oli iso olohuone, jossa taulutv sekä iso makuuhuone jossa myös iso taulutv. iso, huoneistonlevyinen parveke, jolta rajaton näkymä atlantille sekä la gomera-saari joka siinsi keskellä merta!! hulppeaa!!! Wc:ssä oli iso kylpyamme suihkuineen, käsienpesualtaat, wcpönttö sekä wcallas?..liekö alapesuallas vai mikä oli? isot valkeat pyyhkeet, hiustenkuivain sekä joka päivä täytetyt shampoot, hoitoaineet, kampa, laseja, hiussuojus yms pientä ja ylellistä.

Meillä suht iso perhe niin huone oli meille juuri sopiva. Vaatekaappeja oli ruhtinaallisesti ja saimme kaikki vaatteemme viikon ajaksi kaappeihin, mihin sai halutessaan laittaa tuoksun jotta vaatteet tuoksuivat puhtaalle ja hyvälle. Makuuhuoneen vaatekaapissa myös kassakaappi jonka sai lukita omalla numeroyhdistelmällä. Myös eteisessä runsaasti kaapitilaa. Sen lisäksi huoneistossa kaksi kirjoituspöytää laatikoineen ja kaappeineen. Makuuhuoneessa meillä oli lastensänky sekä muhkea iso parivuode 160-180 cm. Olohuoneessa oli sohva levitetty valmiiksi ja pedattu vuoteeksi isommille lapsille. Sen lisäksi olohuoneessa lasinen rottinkipöytä kahdella pehmustetulla rottinkinojatuolilla. Parvekkeelta löytyi kaksi makuuasentoon taipuvaa parveketuolia pehmusteilla.

Hotellin all inclusive oli hulppea. Iltaisin oli illallispuffet. Miehethän eivät saaneet osallistua tänne sandaaleiss aja sortseissa. Mutta sai osallistua esim tennareissa tai muissa siistimmissä kengissä sekä siisteissä sortseissa. Ruokateema vaihtui päivittäin ja ruoka ei todellakaan ollut samanlaista. Useita kokkeja teki suoraan ruokaa lautasille, ruuan tarvikkeet sai itse valita. esim. pastaa + lisukkeita; oma pasta-annos tehtiin suoraan paitsinpannulta lautaselle. Ruokaa oli valtavasti!!!! Jonoja ei ollut koska tarjoilupöytiä oli niin paljon. Heti puffettiin tultaessa tarjoilija oli vastass aja ohjasi sopivaan pöytään. Kaikki pöydät oli keskeisellä paikalla ja joka paikasta pääsi kätevästi hakemaan ruokaa. Pöytiin tarjoiltiin ruokajuomat, eli heti pöytään saavuttaessa tuli uusi tarjoilija ottamaan saman tien ruokajuomatilauksen, viiniä sai pöytään pullollisen, olutta tarjolla sekä vettä ja virvokejuomia, maitoa mitä vaan halusi.

päivisin oli myös puffet käytössä sekä uima-altaalla oli snackbaari missä tarjoiltiin ranskalaisia, nugetteja (kala+kana), sai tehdä omia hampurilaisia täyttäen niitä itse, erilaisia pizzapaloja, saalaatteja yms. juomia mitä vaan. toiselta uima-altaalta löytyi myös drinkkejä, tältä sncakbaarilta sai olutta, sangriaa, puna-ja valkoviiniä, limppareita, mehuja, vettä ym ym. Hotellin aulassa oli myös suuri baari mistä sai tilata ilmaiseksi tietenkin erilaisia drinkkejä ja juomia. niin ja snackbaarista sai myös jäätelöä.

Aamupalapuffet oli myös loistava; sielläkin kokkeja teki oman maun mukaan munakkaita...muista herkuista puhumattakaan.

Niin ja aivan valtavat valikoimat aina hyvän ruuan vastapainoksi herkkuja, leivoksia, hedelmiä ym mitä vaan voi kuvitella!!!

Niin ja illallisja lounaspuffetiss akokit paistoivat milloin mitäkin pihvejä suoraan lautaselle liekittäen ems.

uima-altaat oli lämmitettyjä kaikki (27-32 asteista vettä). Oli yksi iso uima-allas, jossa koko ajan kopissaan valvoja lifeguard tarkkailemassa. Sitten keskellä vielä isompi uima-allas, tämä taisi olla aktiiviallas, jolla järjestettiin jos minkälaisia ohjelmia, mm ilmalla täytetty lavitsa mitä pitkin sai kävbellä veden päällä yms yms. vesijumppaa, tikanheittoa, kilpailuja. Sekä sitten vielä tosi lämmin uima-allas, jossa erotettu aidalla matala pää sekä hieman syvempi pää. Tähän altaaseen laski vesiliukumäki. Vesiliukumäki oli yllättävän pitkä ja siitä ei sanaut aikuiset laskea. Meillä 8- ja 5 vuotiaat kyllä nauttivat suuresti laskiess akellukkeilla mäkeä.

ja sitten oli vielä lastenallas.

Aurinkotuoleja oli paljon ja aina löytyi vapaita tuoleja koko perheellemme. Allaspyyhkeet oli ihanan pehmeät ja suuret. Ne sai panttia vastaan viikoksi respasta.

Hotellilta kulki oma bussi hotellivieraille ja sillä pääsi vesipuisto siam parkiin costa adejeen sekä los cristianokseen. Bussi maksoi 3e / menopaluu. Meisänkin piti ensin vuokrata auto mutta se ei ollut tarpeellista koska hotellin bussilla pääsi minne tarvitsikin. Sekä finnmatkojen retkille olisi myös päässyt. Opas oli tavattaviss ajoka päivä klo 10-15 muistaakseni vai olikohan se 10-13. sekä guide onnline toimi hyvin ja oppaille sai soiteltua ja kyseltyä tarpeellista.

Hotellin henkilökunta oli aivan ihanaa ja ystävällistä.

Lapsille oli paljon ohjelmaa, sekä aikuisillekin. Päivisin oli lasten kerho missä askarreltiin ym järsjetettiin kaikkea ohjelmaa. Hotellin sienällä oli suuri taulu ja aikataulu missä oli lueteltu lasten ja aikuisten ohjelmat. Siletä oli hyvä aina käydä tarkistamass ajos oli ohjelmaa vaille.

Joka ilta oli jonkunlainen show lasten minidiscon jälkeen, jossa laulattivcat ja naurattivat useita ohjaajia. lapset nauttivat discoista missä ohjelma oli aina ohjattua, oli yheisiä tansseja joihin myös aikuiset pääsivät mukaan. Ohjaajat olivat kehittäneet myös näytelmiä ja erilaisia leikki- ja visailuja.

Iltaisin oli myös aina se jokin show. milloin oli paikalla kotkia kera isäntänsä.kotkat lensivät pitkin salia ja hauskuttivat yleisöä. Välillä taas oli ohjelmass apapukaijashow sekä käärmeshowtakin oli ohjelmassa. lasten näytelmä oli aivan ihana! tosi hyvää iltaohjelmaa. lapsille oli omia drinkkejä alkoholittomia ja aikuisille sitten alkoholillisia.

hotellilla oli tenniskenttä ja minigolf-rata. Sen lisäksi oli tosi iso ja monipuolinen leikkialue ulkona. kuin hoplop kuten meidän lapset asian ilmaisivat.

niin ja paikallinen ranta oli ihan pienen kävelymatkan päässä, playa arena. siellä oli ihanaa ja hienoa mustaa hiekkaa ja se oli juuri sopivat kokoinen. aurinkotuoleja sai paikan päältä ja varjoja pientä korvausta vastaan. ihanat aallot olivat ihmetyksen aiheita! rnatakatu oli myös kiva käppäillää

kävimme myös los gigantesin keskustass akatsomassa kallioita kävellen rattaiden kanssa, mutta aikamoista kiipeämistähän se oli.

siivous oli joka päivä, pyyhkeet vaihdettiin joka öpäivä sekä tarvittavat tarvikkeet jotka oli loppu.

eli kymppiplus arvosanaksi tästä reissusta ja ennen kaikkea hotellista jossa oli aivan kaikki!!!!!!!!

niin ja vielä se pelihalli mikä oli lapsille hotellilla, jos kiinnostaa pelit...meitä ei niinkään.

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli lapsiperheille

Vieras    27.03.2012    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: costa los gigantes resort

Täyden kympin hotelli niin kuin toinen arvostelija kirjoitti. Odotukset oli sen luettuamme kovat, mutta hotelli todellakin täytti ne :) Oli erittäin onnistunut loma.

Arvosana hotellille:

4 tähden hotelli

Vieras    30.01.2014    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: costa los gigantes resort

Hotelli ei minun mielestä ansaitse kuin kolme tähteä.Asuin"Sviitissä"joka oikeasti oli kaksio.Olohuoneeseen oli avattu 2 heggen sohva.Odotin kyllä jotain tasokkaampaa!Kaikki muu palvelu ruokineen,allasalueineen oli kuitenkin täyden kympin luokkaa.Kaikekaikkiaan suosittelen kuitenkin tätä hotellia ! T.Heikki

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.