Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Villa Mandi

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

tunnelmallinen lapsihotelli

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Villa Mandi

Villa Mandi sijaitsee golfkentän reunalla, rauhallisella paikalla, kävelymatkan päässä turistialueista. Hotellissa espanjalainen tunnelma (vaikka muumitaloa hieman muistuttaakin). Huoneet muistuttavat huoneistohetellia ja tilaa niissä riittää perheille. Hotelli pidetään hyvin siistinä, huoneet puhdistetaan joka päivä ja pyyhkeet vaihdetaan tarvittaessa. Myös vuodevaatteet sijataan.

Lapsille on järjestetty paljon ohjelmaa- kasvomaalauksesta erilaisiin peleihin. Sisäpiha on aidattu ja turvallinen. Lasten on helppo liikkua itsekseenkin. Hotellin henkilökunta pitää myös lapsista, tikkareita on jaossa aamupalan jälkeen..

sijainti on kätevä ja rauhallinen. Hotellin edestä kulkee paljonturisti busseja eikä taksikaan ole kovin hinnakas. Päivittäin kulkee myös bussi meren rantaan, mikäli ei halua kävellä. Uimaaltaat ovat viihtyisiä ja aurinkotuolejakin riittää. Vesi lämmintä ja puhdistetaan päivittäin, kuten uima-aöltaiden ympäristötkin. Hotellihenkilökunta on ystävällistä. Ruoka on maittavaa ja tarjottavaa riittää, jos ei jonain päivänä ehdi aamuplalle, voi myös tilata aamiaspaketin.

Iltaohjelmasta ei osaa sanoa, kun vietimme suurimman osan illoista muualla.

Arvosana hotellille:

Hotelli

Vieras    04.04.2014    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Villa Mandi

Hotellissa esim tv. Ei toimi

Netti on .ei toimi

Futiskenttä on .lisä maksusta

Pelikone piti olla huoneessaa .ei ole

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.