Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Suite Atlantis Fuerteventura Resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Suite Atlantis, Fuerteventura Resort

Vieras    25.02.2010    Corralejon hotellit    Corralejo
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Suite Atlantis Fuerteventura Resort

Suosittelen liikunnasta pitäville Suite Atlantista tukikohdaksi. Pysyy kunnossa kun pari kertaa päivässä tekee muutakin kuin makailee ja syö. Sieltä on kävelymatka dyyneille ja kävelymatka kylän keskustaan. Toki voi helpottaa siirtymistä kun vuokraa auton tai pyörän (hotellin alueella oma vuokraamo - ja oikeastaan vieressä oleva hipermarkettikin on sen tontilla).

Suite Atlantis kesti todella rajun myrskyn vaurioitta (noin 110 km/h tuulta), neljä tähteä hotellin katolla kertoo monipuolisesta ravintolavalikoimasta ja kaksi torakkaa kämpässä tekee terää kotimaan matkalaukun huolelliselle pakkaamiselle.

Fuerteventura sopii oikeastaan vain rantaihmisille, koko saarelta ei löydy juurikaan mitään kaupunki-ihmisille. Tätä ei ehkä matkailutoimistot tuo riittävän selvästi esille. Ihan sama mistä etelänmaasta käy kenkänsä ja käsilaukkunsa ostamassa, Fuerteventurasta ei siihen juurikaan lisäarvoa löydy. Hyvä puoli on, että Lanzarotelle on lyhyt matka.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.