Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tres Vidas

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvin varusteltu huoneistohotelli

saripe    19.09.2008    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Tres Vidas

Meilla oli premium-varustettu kolmio Tres Vidasissa. Huoneisto todella hyvin varustettu, plussaa Hästensin sängyistä. Otimme Finnmatkojen kautta "tervetuloa-paketin" 36egeä, ts ruokaa/aamiaistarpeet valmiina jääkaapissa. Tosi karmea pettymys. Menkää hyvät ihmiset lähellä sijaitsevaan kauppaan ja saatte kolminkertaisen määrän tavaraa/ruokaa hotellihuoneessa olleseen verrattuna. Siis kahvikin pikkaraisia annospusseja, muutama...

Huoneisto oli siisti ja siivous hoitui mallikkaasti 7krt/vko sis tiskauksen. Henkilökunta aivan ihanaa, lapset saavat todellakin erityiskohtelun. = )

Vaikka olemme reissaanneet paljon, ei torakoista ole aikaisempaa kokemusta. Täällä niitä sitten riittikin joka lähtöön.

Olen aina luullut niitä örkkejä hämärässä liikkujiksi, mutta ehei. Niitä tunki päivällä ammeesta, kattilakaapissakin kävi säpinä kun ovet aukaisi.

Illalla hämärän tultua meno vaan yltyi. Niitä kiipeili seinillä, verhoissa, keittiön lattialla (valot päällä). Huh huh. Eiväthän ne kimppuun hyökkää, muta kolmen pienen lapsen äippänä meni maku koko hommasta .

Sama juttu ulkona. Hämärän laskeuduttua alkoi niitä saamarin torakoita parveilla ja risteillä pitkin ja poikin käytäviä. Yök!

En ole pahemmin ötökkäkammoinen, mutta koko homma alkoi tökkiä pahemman kerran juuri noiden örkkien takia.

Myrkkypullo tiskikaapin alakaapissa...

Arvosana hotellille:

Tres Vidas, all inclusive

Vieras    05.04.2010    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Tres Vidas

Mukava huoneistohotelli, kauniisti sisustettu. Huoneet parissa tasossa, olohuoneesta keittiöön ja makuuhuoneeseen oli kolme askelmaa. Huoneemme oli Finnmatkojen tarjoamaa premium-tasoa. Makuuhuoneeseen mahtui hyvin parisängyn lisäksi matkasänky pienokaisellemme. Keittiö oli varustettu asiallisesti, astiat neljälle, liesi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin oli ainakin. Emme kokkailleet mitään, joten sinänsä varustus ei minua kiinnostanut.

Mitään pulua pienempää ötökkää emme nähneet koko matkan aikana, sen enempää huoneiston sisällä kuin ulkona! Ötökkämyrkkypurkki oli kuitenkin allaskaapissa saatavilla jos olisi tarvinut.

Tres Vidashan ei itsessään tarjoa mitään palveluita, matkaa hotelli Orchidean uima-allasalueelle ja ravintoloihin oli n. 200m, joskin täytyy huomauttaa että Tres Vidas sijaitsee TODELLA jyrkässä rinteessä, ja pahaa teki katsoa kun jotkut antoivat esim. lastensa juosta rinnettä alas...

Hotelli Orchidean ravintolan tarjoamat aamiaiset, lounaat (vain all inclusiv) ja illalliset seisovasta pöydästä olivat ihan maittavia - mitään paljon varoitettua vatsatautia ei perheemme saanut - joskin kävivät viikon aikana hieman yksitoikkoisiksi. Viikon menu oli suureksi osaksi kansainvälinen, muutamia teemailtoja oli (aasialainen, latin fiesta, mediterrinean). Vaihtelun vuoksi kannattaa piipahtaa välillä ruokailemassa läheisen Playa Felizin ravintolassa, joka on paljon pienempi ja tunnelmaltaan ehkä hieman rennompi. Vaikka Finnmatkojen sivuilla sanotaankin, että Orchidea toivoo illalliselle muodollisempaa pukeutumista, käytännössä tämä tarkoitti vain, ettei ruokailemaan tultaisi varvassandaaleissa eikä hihattomissa paidoissa, enkä siltikään nähnyt ketään käännytettävän ravintolasta pukeutumisensa vuoksi.

Blue Village-kohteena hotelli on luonnollisesti erittäin lapsiystävällinen, lapset huomioidaan joka paikassa hienosti ja liikkuminen esim. rattaiden kanssa lähialueen basaarissakin on helppoa kun kaikkialle on rakennettu ramppeja. Lapsikohteessa tietenkin joutuu sietämään hieman enemmän melua ja erilaisia tapoja pitää kuria jälkikasvulleen...

Orchidean uima-allasalue on mukava, joskin lämmitetty lastenallas oli aamupäivisin ihan hyytävän kylmä ja lämmettyäänkin vain n. 23-asteinen kun merivesikin oli 22-asteista. Aurinkovuoteita oli paljon saatavilla, joskin vastoin hotellin sääntöjä parhaimmilta paikoilta paikat varataan pyyhkein vissiin jo auringon noustessa. 10€ panttia vastaan sai lainata allaspyyhkeitä. Uimalelut olivat altaissa yleisiä ja hyväksyttyjä.

Bahia Felizin ranta on ERITTÄIN tuulinen, kivinen, eikä mielestäni lapsille uimakelpoinen. Tämä tosin mainitaan jo kohde-esittelyssä, eli turhaa marista, tietoinen valinta. Lähimmälle hiekkarannalle Playa del Inglesiin matkaa paikallisbussilla kaksi aikuista 2,60€ n. 15min. Turvallista ja helppoa matkustamista. Kauempana, lähempänä Puerto Ricoa ja sen jälkeenkin löytyy vielä parempia rantoja.

Paikallisbussilla matkustamista suosittelemme tosiaan lämpimästi. Matkustimme Inglesiin useampaankin otteeseen, rannalle ja shoppailemaan. Myös Palmitos Park ja Aqualand olivat vierailukohteinamme. Palmitos Park oli kaunis ja vehreä, joskin hyvin lintupainotteinen eläimistöltään. Aqualandissa taasen ei tuullut, siellä oli hyvä viettää lämmin kesäpäivä, vaikka altaiden vesi olikin vielä näin keväästä aika hyytävää. Lasten menoa se ei todellakaan näyttänyt haittaavan. Näiden kahden kohteen paluubusseihin ei kyllä mahtunut jollet ollut ihan ensimmäisenä kyytiin nousemassa. Aqualandista saikin edullisen, sopimushintaisen taksikyydin, vain 8€.

Matkustimme taaperon kanssa, emmekä ottaneet hänelle Suomesta mukaan muita ruokia paitsi PUUROT. Niitä ei tarjottu sen enempää hotellin aamiaisella kuin Atlantico-ostoskeskuksen suuressa ruokamarketissa Carrefourissakaan - ainakaan en lastenruokahyllyltä löytänyt. Sen sijaan ruokasoseita ja hedelmäsoseita, sekä erilaisia korvikkeita ja maitoja oli paljon tarjolla huokeaan tai kotimaantasoiseen hintaan. Myös vaipat ostimme paikanpäältä edullisesti, joskaan tarjolla ei ole Pampersia eikä Liberoa. Edullisesti sitten taas mitään (muuta kuin olutta ja vettä) ei saa sieltä Bahia Felizin parista pienestä "supermarketista" (korkeintaan Siwan kokoisia). Paketillinen uimavaippoja maksoi Playa Felizin marketissa 15€!

Viihdyimme lomalla moitteettomasti, mutta niin suurta vaikutusta Bahia Feliz tai Gran Canaria muutenkaan näkemämme perusteella ei tehnyt että suunnittelisin sinne uutta matkaa.

Arvosana hotellille:

Lomailua....

Vieras    30.01.2014    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Tres Vidas

Kohtuullinen,helppo "omatoimi" hotelli,tuttu jo useammalta reissulta.

Kolme viikkoa joulukuulla,joulukin,meni mukavasti. Huoneistoon kuuluva suuri parveke antaa rauhaa auringon

palvomiseen ja uimaanhan pääsee vaikkapa span suojiin.

Kaikki siistiä ja leppoisaa,aamupala ostettuna Orgideasta,muu ruokailu omatoimisesti ....

Ulkoilua,kävelyä rantatiellä enemmän ja vähemmän...

Uusi kolmen viikon putki alkamassa maaliskuun alussa !

E.Kylä

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.