Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Parque de la paz

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

joulukuu 2012

Vieras    17.12.2012    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Parque de la paz

Olimme perheen kanssa (2 aikuista+lapset 7&9) joulukuun alussa viikon Aurinkomatkojen matkalla Playa de las Americaksessa hotellissa Parque de la Paz. Meillä oli 2 makuuhuoneen huoneisto puolihoidolla (aamiainen&päivällinen). Huoneisto oli toisessa kerroksessa kävelykadulle päin. Huoneet olivat tilavia ja säilytystilaakin oli ihan riittävästi. Keittiössä perusvarustus, kahvinkeitin, uuni jne. Huoneistot olivat melko kuluneita, mutta eipä 3 (-) tähden hotellista kummempaa voinekaan olettaa. Meille kuului iltaisin hotellin allasbaarin ja läheisten ravintoloiden sekä toisten matkailjoiden melu jonkin verran, korvatulpilla ja hyvillä unenlahjoilla kuitenkin pärjäsimme. Voin vaan kuvitella kuinka paljon melua allasalueen suuntaan oleviin huoneistoihin kuuluu.

Siivous pelasi hyvin, espanjalaiseen tyyliin ja pyyhkeitä vaihdettiin joka kerralla siivouksen yhteydessä. Henkilökunta oli pääasiassa ystävällistä ja tehokasta. Ruokailut olivat ihan ok, aina löytyi sopivaa syötävää. Ainoana miinuspuolena oli se, ettei Aurinkomatkojen sivuilta/matkainfosta löytynyt tietoa siitä, ettei puolihoidossa kuulu päivälliset juomat hintaan eli niistä piti maksaa erikseen. Eipä tämäkään matkaa pilannut, mutta tieto olisi mielestäni ollut hyvä olla matkainfossa. Suosittelen kyseiseen hotelliin meneville all inclusivea, koska tällöin näytti olevan lähes koko ajan ruokaa ja juomaa tarjolla. All inclusiven voi ottaa myös paikanpäällä ja esim. vaikka vain kolmeksi päiväksi.

Hotellin uima-allas ei ollut lämmitetty, mikä oli mielestämme huono asia. Merivesi oli paljon lämpimämpää, joten rannalla viihdyimme hyvin. Hotellin sijainti on loistava, lyhyt matka joka paikkaan.

Vinkkinä lapsiperheille, kannattaa käydä Siam park vesipuistossa sekä Monkey Park apinapuistossa, jossa saa syöttää vapaana olevia apinoita.

Arvosana hotellille:

Tosi hyvä apartamentos/hotelli

Vieras    08.02.2014    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: Parque de la paz

Tosi hyvä valinta.Tämä oli kahdeksas kerta Amercansissa ja tamä oli paras hotelli kaikista.Kannattaa ottaa all inclusive,saa kyllä rahalle katetta.Aina on hyvää ja monipuolista ruokaa tarjolla,juomat-puna/valkoviini,olut limpsat.

Drinkkejä kattava valikoima.Jos ei sattunut olemaan henkilökuntaa juuri sillä hetkellä paikalla,niin sekoittelin itse

paukkuni,eikä sitä pidetty sopimattomana.Huone oli tilava,iso parveke jolle käynti makkarista ja olkkarista.

Allsasalue viihtyisä,aurinkotuoleja oli riittävästi(ehkä liikaakin)uinninvalvoja aina paikalla.Tosi kiva hotelli.Jos vielä

lahden samaan paikkaan niin valintani on Parque de paz hotelli/apartamentos.

Arvosana hotellille:

Hyvä sijainti

Vieras    01.09.2019    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2018 | Hotelli: Parque de la paz

Olemme olleet kyseisessä hotellissa joulun ja uudenvuoden, kuitenkin kahdenviikon ajan useampana vuotena. Kahtena viimeisimpänä vuotena ovat remontintekijät poranneet ja hakanneet hotellilla ja kun remonttipäivä päättyy on vuorossa allasosaston meluisa lasten disko yms parannettavissa oleva ohjelmaa. Aamiainen ja illallinen ovat olleet tähän asti maukkaita, päivällinen tarjoillaan kuumassa kasvihuonemaisessa ruokalassa, johon tungettu pöytiä liikaa. Hotellin henkilökunta kuuntelee asiakasta, olemme saaneet hotellissa hyvää palvelua. Olemme menossa kyseiseen hotelliin 22.12.2019. Hotellissa vierailee runsaasti brittejä, joten ohjelmat ovat heidän mukaansa. Suomaalaisten osuus on kasvanut vuosi vuodelta, Hinta ja laatu on kaikesta huolimatta kohdallaan runsaista torakoista huolimatta. Hotellia uskoltaa suositella silti.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.