paraiso floral

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

all inclusive-hotelli

Vieras    15.01.2012    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: paraiso floral

Iso tornitalo-hotelli lähellä rantaa, tilava kaksio, olohuoneessakin makuualkovi, mikä oli positiivinen yllätys! Näkymät 16-kerroksen parvekkeelta upeat; Teiden huippu, Las Americas ja meri, sekä merivesiuima-allas, sekä paikallinen

"ostoskatu", siis 100m turistikauppoja, muutama ravintola. Aamiainen TOSI BRITTIVERSIO, munia neljällä tavalla, pekonia, papuja, makkaroita,jne. Kaipasimme tomaattia, kurkkua, salaattia, muuten oli monenmoista tarjolla.

Lounas oli päivän paras ruoka, yleensä, vaikkakin illallisbuffet oli joka ilta hieman erilainen, niin muutaman päivän jälkeen kyllästytti, eli ulos syömään! Shangri La:ssa" hullu" tarjoilija, ihanaa sweet & sour kanaa ja monipuolinen seisova pöytä: sushia, wok-vaihtoehtoja, äyriäisiä, jne.

Hotellin henkilökunta oli ok, ravintolan iltaruuhkassa ehkä hiukan tiukoilla, paikka oli täynnä brittejä, myös nuoria, jotka totisesti osaavat juoda "ilmaista" alkoholia=)

Meidän huoneeseen ei onneksi kuulunut ravintolan jokailtaisten esiintyjien meteli.

Brittien aamuinen jonotus allasalueelle (aukesi klo 9) oli hupaisaa seurattavaa, kun palasimme klo 18 retkiltämme, hotelli oli täynnä ravunpunaisia brittejä.

Hotellin hissit olivat alimitoitetut, aamulla klo 9-10 sai odotella jopa 20min hissiä, paitsi jos kävelit alas.

Arvosana hotellille:

All inclusive museo

Vieras    16.04.2012    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: paraiso floral

Aurinkoiset terveiset Teneriffalta! Kaksin kullan kanssa hotelli Paraiso Floralissa tuli viikko vietettyä, oli tosiaan all inclusive museo;) sisustus aivan kaamea kukka kuvioita täynnä verhot ,tuolien "päälliset" kaikki oli vanhaa ja ränsistynyttä, henkilökunta oli aika ynseää, ainoastaan siivoojat oli ystävällisiä! Ruoka oli tosi yksitoikkoista, samat safkat päivästä toiseen ihan syötävää mutta aika ankeeta..drinksuja sai sentään melkein mitä vaan..huoneet oli ihan siistit mutta aika kolkot, sänky oli varmaan alkuperäinen jostain 70-luvulta jouset pukkasivat kylkeen...näkö ala oli hulppea Atlantikselle iso +!!

Sijanti: tosi kiva pieni kylä missä oli erinomaiset bussi yhteydet! Auto tosin kannattaa kyllä ehdottomasti vuokrata sillä pääsee melko huoletta liikkumaan!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.