las piramides

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

kuhea läävä!

jack65    06.08.2010    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

kuvien perusteella hieno ja siisti mutta oikeassa elämässä hirveä, finnmatkojen web sivujen mukaan juuri rempattu mutta vain 3rempattu 66 huoneesta jotka muistuttivat 1970 keihäsmatkoja.!!! finnmatkojen mukaan siisti hotelli, hyi vesivahinko ja sähkövika , kipinöi mulla ja.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    05.03.2011    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: las piramides

Hotelli Las Piramidos oli mielestäni todella hyvä hotelli, huone oli siisti ja remontoitu, rauhallisella alueella mutta ei kaukana kaupoista ja tanssipaikoista. Huonet siivottiin säännöllisesti ja tunnelma hotellisssa oli mainio. Olen taas lähdössä Teneriffalle, ja hotelli on tietysti tämä pyramidihotelli !

Arvosana hotellille:

Karmea läävä

Vieras    01.11.2011    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: las piramides

Katselin, miten ihmiset olivat arvioineet Las Piramides hotellia.

Olimme kahden viikon "lomalla" ko hotellissa ja en ole koskaan aiemmin ,en koskaan kokenut moista.Hotelli on sotkuinen, henkilökunta välinpitämätöntä, töykeä palvelu, aamupala kehno.Kuitenkin Finnmatkojen lomaesite suitsutti hotellia niin viihtyisäksi ja remontoiduksi. Huh huh. täyttä potaskaa.

Huoneet kuin jostakin menneiltä ajoilta, Torakat vilistivät kaikkialla. Huoneissa ei mikään toiminut.

En suosittele kenellekään.Minä ainakin kierrän paikan kaukaa.

Arvosana hotellille:

hyvä tasokas

Vieras    03.03.2012    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: las piramides

Erittäin siisti ja palvelu ensiluokkaista. Olemme majailleet useita kertoja kyseisessä paikassa. ravintolan antimet erin-omaisia ja hinnaltaan edullisia. Huoneet siistit samoin uima-altaat. Suosittelen kaikille. Vaasalainen..........

Arvosana hotellille:

Standardihotelli

Piiu    24.02.2013    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Pakko sanoa minunkin sananen Las Piramides -hotellista, täällä kun runsaasti arvostelua niin hyvää kuin huonoa. Huoneeni oli 3. krs:ssa, ei homeen eikä viemärin hajua, eikä myöskään mitään elikoita, ei pieniä eikä isompia. Sen sijaan somat pulut vierailivat päivittäin parvekkeella, eivät olleet kovin arkoja, niitä oli kiva seurata. Hotelli vaikutti aika kuluneelta, ainakaan minun huonetta ei ollut ihan hiljattain rempattu, mutta ei ollut pahimmastakaan päästä mitä olen kokenut. Ainoastaan suihkun kanssa oli ongelmaa, suihkutanko kun ei meinannut seinällä pysyä, koska seinään oli tehty ruuville liian iso reikä. Äänieristys oli kyllä unohtunut täysin. Saksalaiset ja englantilaiset ja välillä suomalaisetkin eläkeläiset kokoontuivat yömyöhään pitämään mekkalaa toistensa huoneisiin. Toiset taas heräsivät kukonlaulun aikaan ja älämölö alkoi välittömästi, kuuroja lienee heillä ollut matkaseurana. Tuo asukkaiden kovaäänisyys ei tietenkään ole hotellin vika, mutta paremmat äänieristeet olisivat auttaneet. Siivous oli mitä oli, siivooja oli kohtelias ja kävi joka päivä. Aamiaista löytyi varmaan joka lähtöön, muuten en ollut hotellin ruokaan ihastunut. Hotellissa oli pieni ruokakauppa, se oli minusta suuri plussa, ei tarvinnut esim. vettä ja muuta juotavaa kauempaa huoneeseen kantaa. Kaupan hintataso oli hiukan korkeampi kuin kauempana olevien, mutta minulla ei ole ollut tapana lähteä matkalle säästämään, joten muutamat sentit ja kymmenet sentit eivät lomabudjettia kaataneet. Aurinkotuolien varaaminen ei haitannut, koska en altaalla makoile, aurinkoa kun saa muutenkin ja samalla tulee liikutuksi tai sitten menen rantaan aurinkoa ottamaan. Muuten paikka ei ole minua varten, tykkään enemmän aidosta ympäristöstä kuin turisteille rakennetusta rysästä kaikkine ostoshömpötyksineen.

Arvosana hotellille:

Perus huoneistohotelli

Vieras    13.03.2013    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: las piramides

Aivan kohtuullinen huoneistohotelli. Paljon riippuu varmaan mitä on vailla. Siivous toimi. Ruoka oli hyvää aamuin ja illoin. Joka suuntaan liikkumismahdollisuus. Kauppa alakerrassa. Lähellä hyvä nettibaari jne. Oli aurinkoista säätä kerrankin koko loman ajan. Ehkä menen uudelleen, joskus.

Arvosana hotellille:

ei vastaa 3 tähteä

Vieras    29.03.2013    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: las piramides

Oltiin juuri kysesisessä hotellissa viikko ja voin sanoa että ei vastaa matkanjärjestäjien kolmea tähteä mieluummin kaksi ja miinus. Tosin nuo arvostelut ovatkin kai paikallista luokitusta jos oikein olen ymmärtänyt. En vaadikkaan mitään luksusta mutta yleisilmeen fiksauksella saisi paljon aikaan. Pinnat olivat kuluneet ja yksiössä ainakin oli tumpattu kalustetita liikaa pieneen tilaan. Sängyistä tursusi täytteet ja joustinpatjat veteli viimeisiään. Meidän huone sattui kadulle päin ja ympäri vuorokauden tulevien bussien "piipitys" peruutusäänet kuuluivat huoneisiin. Samoin hotellin pyramiidimäinen kaikutunneli efekti aiheutti sen että käytävillä metelöivien juoppojen mölinä kuului selvästi huoneisiin johon auttaisi ovien parempi äänieristys.

Paikka tuntui olevan Brittien suosima ja sen kuuli allasalueella jos sieltä nyt sattui tuolin itselleen saamaan. Britit käytti allinclusive palvelua hyvin hyödyksi ja juopotteli isoissa porukoissa koko rahan edestä allasalueella jättäen pahvimukeja sinne tänne niin että tuuli sai ne lennättää sitten uima-altaaseen. En huomannut henkilökunnan puuttuvan näihin mölisijöihin mitenkään.

Sitten plussat: sijainti keskeinen, kauppa alakerrassa, siivous toimi, edullinen tallelokero josta sai 15€ pantin takaisin. Seuraavan kerran valitsen kuitenkin rauhallisemman ja pienemmän hotellin.

Arvosana hotellille:

siisti...kö?

Vieras    29.03.2013    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: las piramides

Paljon on näillä palstoilla kirjoitettu noista hotellin "ötököistä" eli ilmeisesti ainakin torakoista on kyse. Itse lueskelin näitä kokemuksia ja aluksi kauhistuin että jos niitä nyt sitten matkalaukussa vielä kotiintulijaisiksi tulee. Itse emme törmänneet näihin vierailijoihin tosin meidän huone oli ylimmässä kerroksessa ja siivous toimi huoneissa hyvin. Matkalle otin mukaan kotoa pistorasiaan laitettavan yövalon ja pidimme yötämyöten wc:ssä valoja päällä niiden karkottamiseksi. Ainut miinus oli käytävältä löytynyt ehkäisyväline joka ei siitä hävinnyt vaikka siivoja oli jo samaisessa kerroksessa siivoilemassa...Ja toinen pieni miinus olivat peitot jotka vaikuttivat päiväpeitoilta ja mietinkin että vaihdetaankohan ne joka turistin jälkeen vai vetästäänkö vaan uudestaan sängyn suojaksi. Yleisilme huoneissa kaipaa päivitystä uudempaan.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.