Sirius

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kaunis piha-alue ja upeat maisemat

Vieras    06.06.2009    Taorminan hotellit    Taormina
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Sirius

Arvokkaan oloinen hotelli, jossa ei kaikissa huoneissa ollut maininnan arvoisesti toimivat suihkut. Koska Sisiliassa on hyvin kalkkipitoinen vesi, niin suihkun suutin oli niin kalkkeutunut, ettei vettä tullut juuri nimeksikään. Suutin oli myös kiinteänä kiinni pikkuruisen suihkukopin seinän yläosassa, joten vettä ei paljonkaan osunut iholle tälläisen lyhyenlännän (150,5 cm) naisen iholle. Seuraavan kerran jos Sisiliaan lähdemme, otamme jotain työkaluja matkaan! Myös pieniä muurahaisia oli riesaksi asti huoneessa, heti jos jotakin makeaa tai suolaista oli vähänkin lattialle tai roskiin jäänyt avoimeksi, esim. yhden suolapähkinän kimpussa oli varmaan 50-100 kusiaista, hui. Myös huoneiden väliset seinät tuntuivat olevan lähes pahvia, koska naapureiden asumisen äänet hyvin kuuluivat, varmaan myös päinvastoin.

Kaikenkaikkiaan hieno hotelli, ehkä hieman ylimainostettu. Huoneestamme oli upea merinäköala + näköala altaalle.

Majoitukseen kuului puolihoito. Päivällinen piti aina aamulla valita hotellin ilmoittamista vaihtoehdoista, se toimi myös minun keliaatikon puolesta hyvin, kun laitoin maininnan "senza glutine" (=gluteeniton), paitsi leipää heillä ei ollut. Ruokalistat hoteliissa olivat engalanniksi ja saksaksi. Söimme myös kaupungilla aina välillä jotain huikopalaa ennen päivällistä.

Saimme paljon hyötyliikuntaa, koska huoneemme oli 1:s kerroksessa, ruokailu ja resepsuuni olivat kerroksessa 5, rappusia tuli yhteensä 153 kpl ulos lähdettäessä. Hissit oli kyllä olemassa.

Rahaa hotellissa ei tarvinnut käyttää kertaakaan, kaikki ylimääräiset ruoat + juomat allasbaarissa sekä päivällisillä nautitut vedet ja viinit kirjattiin arvokkaasti huoneen numeroilla varustetuille barakon-kuiteille, jotka yhteenlaskettiin ja maksettiin poislähtiessä. Hotellissa 0,75 l vesipullo maksoi 4 euroa, halvin punaviini 14euroa.

Niin nopeasti viikko kului, että paljon jäi näkemättä, joten Sisilia kutsuu vielä uudelleen!

T: P & K Keravalta

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.