Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Marilyn huoneistohotelli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

MARILYN - pieni huoneistohotelli

Vieras    16.10.2010    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Marilyn huoneistohotelli

Matkalla oli kaksi aikuista ja 2v ja ½v lapset. Marilynistä oli varattu kaksio merinäköalalla. Huoneisto oli tilava, olohuone/keittiö sekä makuuhuone, kaksi parveketta - isompi merelle päin ja pienempi osittaisella merinäköalalla länteen sekä WC/kylpyhuone. Keittiössä oli veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi pakastelokerolla, kolmelevyinen liesi uunilla sekä niukka keittiövarustus. Isommalle lapselle ostimme jälkiruokakulhon ruokailuastiaksi, muuten tulimme toimeen hotellin astioilla. Makuuhuoneessa oli retkisänky valmiina tullessamme. Huoneisto oli ylimmässä kolmannessa kerroksessa, minne kuljettiin hissillä. Hissiin mahtui tavalliset vaunut suhteellisen helposti ja niiden sivuun pienempi lapsi ja me aikuiset.

Hotellin yhteydessä oli pieni uima-allas ja heti vilkasliikenteisen kadun toisella puolella oli merenranta aurinkotuoleineen. Hotellissa katutasossa oli myös pieni baari, mistä sai juomia.

Hotelli oli ennakko-odotuksia parempi ja sijainniltaan hyvä, vain pienen matkan päästä keskustasta. Lähistöllä oli pieni leikkikenttä, jossa isompi lapsi viihtyi, sekä useampia ruokapaikkoja, joista osasta sai ostaa annoksia myös mukaansa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.