Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Olympia Hotel Apartments

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pieni kelpo apartmentos

Pasaatituuli    25.06.2010    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Olympia Hotel Apartments

Pieni, 30 huoneen, perheomistuksessa oleva huoneistohotelli, jossa siistit tavanomaiset huoneet. Paikassa on myös aamiaistarjoilu (5€) ja baari. Sijaintia sanottiin osittain meluiseksi, mutta ainakin uima-altaan puoleisessa huoneessa kadun melua ei juuri havainnut. Toki laskin ihan mielenkiinnosta montako kulkuneuvoa ohi kulki tunnissa (10 minuutin otoksen avulla) ja sain 972.

Itse hotellin allasalue oli miellyttävän suojainen ja allas riittävän iso. Kyljessä myös 60cm:n lastenallas. Kesäkuun toisella viikolla ei ollut hirveätä ryysistä, joten sai olla rauhassa, tosin rantakadulle ei ollut kuin pitkähkö kivenheitto ja sieltä löytyikin sitten lähes kaikkea mitä kaipasi...jos kaipasi. Kadun varrella oli niin maksullisia rantatuoleja kuin maksutonta rantaakin ihan riittävästi.

Olympia sijaitsee oikeastaan Perivoliassa, joka tosin on ihan Retimnonin kyljessä ilman että tajuaa tulleensa kaupungin ulkopuolelle. Kaupunkiin käveli kävelyvauhdista riippuen 30-60 minuutissa lämpötilan ollessa noin 40 astetta (omalla mittarilla varjosta mitattuna).

Jos jotain negatiivista pitäisi löytää, niin siksi voisi lukea huonon tv-signaalin ja Kreikalle tyypilliset WC-järjestelyt, jolloin paperia ei saa laittaa pönttöön. Suihkunurkkauksen verho oli myös harmittavan lyhyt, jonka vuoksi lattia oli usein märkänä. Juuri muuta negatiivista ei tule mieleen.

Varaudu omilla tarjoiluastioilla, sillä niitä ei löydy huoneesta.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.