Hotel Evropi

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Evropi

matkaajamamma    31.01.2010    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Hotel Evropi

Hotelli Evropi Plataniaksen yläkylän juurella on todella hyvän palvelun hotelli. Hotelli on Aurinkomatkojen listoilla mutta sieltä voi myös varata suoraan huoneen ja ottaa lennot erikseen mistä vaan. Hotelli on ehkä vaatimattoman näköinen Plataniaksen päätien varteen nousseiden lasipalatsien rinnalla mutta palvelu on luksusta.

Useamman kerran Kreetalla käyneenä en hae enää ravintolaelämyksiä yläkylän ravintoloista, vaan nautin Evropin listalta maukasta ja edullista evästä.

Kreetalla on kätevää liikkua busseilla. Bussit ovat siistejä, ilmastoituja ja matkojen hinnat ovat edullisia. Busseissa rahastajat huutelevat myös turisteille informaatiota tulevista pysäkeistä.

Viiemeisimmat matkani ovat suuntautuneet Euroopan ulkopuolelle mutta kyllä Kreeta kutsuu taas ensi toukokuussa.

Arvosana hotellille:

Kiva perhehotelli

lottaleena    26.10.2010    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Hotel Evropi

Erittäin hyvällä paikalla sijaitseva hotelli, silti meteli ei juurikaan pääkadulta kuulu huoneisiin.Siisti ja kodikas.

Huoneet vaatimattomia mutta ihan hyvänkokoisia, varustus ehkä turhan suppea. Tavaroille ei ollut paljon laskutilaa eikä vaatteille hyllyjä vaan muutamia henkareita vaan kaapissa.Mukava perhehotelli, jossa tarjottiin myös maittavaa ja edullista ruokaa.Kissat ehkä turhan tuttavallisia... niitä kurnusi joka ilta parvekelasin takana, kun lapset niitä erehtyi kerran ruokkimaan.Silti ihan suloisia ja siistejä kissoja.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli

Vieras    29.03.2015    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Hotel Evropi

Olimme ensimmäistä kertaa Kreetalla ja saari kyllä iski suoraan sydämeen..

Meillä oli äkkilähtö ja valitsimme Plataniaksen ja Hotelli Evropin.

Hotelli oli pieni ,kodikas,siisti ja isäntäväki :isä,äiti ja pojat vaimoineen aivan superia...Super market oli tien toisella puolella ja siitä iso +,sekä lyhyt matka rannalle ja keskustaan.Evropissa on myös pieni uima-allas siisti ja puhdas...

Söin heidän baarissa maailman parhaan pizzan ja muukin ruoka oli tosi hyvää..Aamupalan laitoimme itse,koska huoneessa oli siihen tarvittavat välineistöt..Myös tytöt,jotka huolehtivat siivouksesta olivat mukavia ja hoitivat työnsä huolellisesti..Ikävä jäi ja taatusti,kun taas pääsen matkalle,niin valitsen kyseisen paikan ja Evropin...

Arvosana hotellille:

Oikein mukava hotelli

Vieras    30.06.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Hotel Evropi

Kiva, siisti hotelli. Siistit huoneet. Meillä oli kaksi huoneistoa yhdistettynä todella iso lukaali. Mukava allasalue. Illalla saattaa häiritä mopojen äänet, koirien haukunta, jne. Aamulla naapurissa asuvat kukko herättää.. :)

Arvosana hotellille:

Ihana paikka

Vieras    16.06.2017    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Hotel Evropi

Ihanan tunnelmallinen pieni paikka! Kaikki tarpeellinen löytyi, hyvä palvelu, siivoojat ja henkilökunta todella mukavia. Aamupala oli todella hyvä ja ruoat mitä allasbaarista sai muutenkin todella maittavia. Ei mitään pahaa sanottavaa..meidän huoneeseen ei edes kukon laulu kuulunut mistä monet sanoivat:) kissatkaan ei häirinneet..ainoa kissa joka pihalla pyöri oli "hotellin oma" vanha kissa (kuulema yli 15v) ja ei häirinnyt ketään:) mielellään lähdetään uudestaan

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.