Viva Palmanova

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Lapsiperheen paratiisi

Vieras    01.10.2013    Palma Novan hotellit    Palma Nova
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Viva Palmanova

Aivan ihana hotelli lapsiperheelle ja vieläpä sellaiselle perheelle johon kuuluu pieniä lapsia. Viihdyimme aivan loistavasti! Lapsille oli tarjolla monipuolista toimintaa mm. paidan maalausta (6€/paita), elokuvia, pelejä ja leikkejä, ruoan laittamista, askartelua... Iltaisin oli minidisko ravintolan edessä, johon meidän lapset olivat aivan hullaantuneita. Nuorempi (3v) jamitti täysillä joka ilta.

Ranta oli kävelymatkan päässä hotellilta (muutama sata metriä), hotellilta löytyi perustasoinen kauppa, joskin melko kallis. Muutaman sadan metrin päässä oli isompi kauppa, jossa hintataso huokeampi.

Hotelli oli erittäin siisti ja viihtyisä, piha- ja allasalueet olivat puhtaita ja hyvin hoidettuja. Ravintola oli erittäin hyvä. Meillä oli puolihoito johon kului runsas aamiaisbuffet ja illallinen (tarjoiltiin mukavasti jo klo. 18 lähtien). Näillä eväillä pärjättiin loistavasti koko päivä, eikä ylimääräisiä ravintolakäyntejä tehty. Satunnaisesti keiteltiin huoneistossa puuroa tai paistettiin hodareita tai leipää välipalaksi.

Hotellista sai vuokralle pyyhkeet, joita sai käyttää allasalueilla. Ne sai myös vaihdettua uusiin (ma, ke ja pe). Vuokra taisi olla 4,90€/huone. Hotellista löytyi myös pyykkikoneet ja kuivausrummut asukkaiden vapaaseen käyttöön. Pesuaineet joutui tuomaan itse, mutta ainakin meidän aikana jotkut olivat jättäneet omia pesuaineitaan myös toisten käyttöön. Huoneisiin sai myös tallelokeron, muistaakseni lisämaksua tai panttia siitä ei pyydetty.

Allasalueet olivat mahtavat! Lapsille oli oikein kattava oma allas, josta löytyi liukumäkeä ja merirosvolaivaa. Aikuisille oli useampi allas ja oma K18- alueensa, jossa sai tarpeen mukaan rentoutua ilman lasten hälinää.

Ilmat suosivat meitä, päivittäin n. 28 astetta. Tuuli heikkoa ja vain muutama tippa tuli vettä yhtenä päivänä.

En voi muuta kuin suositella kyseistä hotellia!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.