Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

The New York Helmsley Hotel

212 E 42nd St, 10017 New York, NY
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

8.5

Hinta / yö alk.

208 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

The New York Helmsley Hotel kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvä hotelli

auvvo    27.03.2008    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: The New York Helmsley Hotel

Loistavalla paikalla oleva hotelli. Todella siisti ja lisäksi ystävällinen henkilökunta. Aamupala paikka ihan hotellin vieressä. Meillä oli huone 38. kerroksessa ja näköalat olivat hienot. Esim. Empire näkyi suoraan meidän ikkunasta. Oli ehkä vaan säkä, että saatiin ikkuna siihen suuntaan. Torni oli aina erivärinen huipulta iltavalaistuksessa.

Arvosana hotellille:

Hyvä Hotelli

Matkaajat    22.08.2009    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: The New York Helmsley Hotel

Hotelli hyvällä sijainnilla. Lähellä esim Grand Cetral Station josta hyvät yhteydet kaikkialle New Yorkkiin. Kävelyetäisyyden päässä Times Square, Central Park, Rockefeller Center, MoMa sekä Hells Kitchen alue (muutama kortteli länteen Times Squarelta) jossa hyviä halpoja ravintoloita. Henkilökunta ystävällistä. VIerailumme aikana hotelli osittain peruskunnostuksen alla joten tulevaisuudessa varmasti entistäkin paremmassa kunnossa. Ainoana miinuksena voidaan mainita kylpyhouneessa ollut ummehtunut halu mutta se selittynee sillä, että huoneet on varmaan alunperin jostain 80 luvun puolivälin/alun aikoihin tehty ja alkavat kaipaamaan ainakin kylppäreiden osalta pientä peruskunnostusta. Hyvää taas sijainti, huoneiden koko ja siisteys ja hinta/laatusuhde. Maksettiin reilu 100€/yö.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.