Danaos

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

kiva hotelli hyvällä paikalla

Vieras    15.09.2008    Nea Horan hotellit    Nea Hora
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Danaos

Hotelli oli rantakadun varrella, 50 askelta uimaan. Rauhallinen ja pieni .Aamupala oli riittävä. Sijainti oli hyvä, haniaan kävelymatka. Hyviä ruokapaikkoja vieressä.Pieni kauppa vieressä. Huoneet siistit, ilmastointi toimi (maksullinen) ja huoneissa oli jääkaappi. Henkilökunta ystävällistä. Menisimme uudestaan:)

Arvosana hotellille:

Pieni mutta mukava hotelli

Vieras    21.04.2009    Nea Horan hotellit    Nea Hora
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Danaos

Vietimme neljä yötä Danaoksessa pääsiäisen aikana. Ystävällinen henkilökunta, huoneet siistejä. Viemäri tosin veti hitaasti joten vedensäästö automaattinen. Erikoishuone neljälle hengelle on sisäpihan suuntaan aamuaurinkoon, tilaa riittää hyvinkin neljän hengen perheelle. Televisiosta näkyi kreikkalaisia kanavia vaihtelevalla menestyksellä. Aamiainen riittävä, sijainti loistava rantalomaa varten. Marketteja ja ravintoloita lähellä. Hyvä hinta/laatusuhde.

Arvosana hotellille:

hyvällä paikalla

sipe    22.04.2009    Nea Horan hotellit    Nea Hora
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Danaos

Mukava vaikka vaatimaton hotelli. Aamupala oli vaatimaton mutta kyllä sillä aamun sai alkuun:) Sijaintina huippu, tarpeeksi kaukana Hanian keskustasta, rantatietä pitkin pääsi Haniaan venetsialaiseen satamaan eikä matkaan mennyt kävellen kuin n. 20 min. Uimaranta oli hotellin edessä vain tien yli ja olit rannalla. Ranta ihanaa hienoa hiekkaa:)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.