Imperial

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pikku Suomi- hotelli

Vieras    19.06.2009    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Imperial

Olimme toukokuun alussa viikon hotelli Imperialissa. Itse asiassa, jos antaisin tähtiä pelkästään hotellille, se saisi varmaankin viisi. MUTTA, mikä ihmeen mölyapina pari siellä baarissa huutaa koko he...vetin päivän.

Hoppalaikka alkaa kl. 11 aamulla ja kestää yli puolen yön. Ei mitään rauhaa koko allasalueella.

Jos luulet meneväsi Kreetalle, saavutkin pelkkiä suomalaisia täynnä olevaan pikku-Raumaan.

Hotellin ravintolassa aivan mahtavan hyvä ruoka, mutta se baari möykkä... ei lomalaisen korville.

Arvosana hotellille:

erittäin hyvä hotelli

Vieras    28.03.2011    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Imperial

viime vuona olin kaksikertaa kyseisessä hotellissa.kaksi viikkoa toukokuussa ja kaksi viikkoa syyskuussa.nyt olen lähdössä toukokuussa kolmeksi viikoksi imperiaaliin.hotellin hen,kunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista.ne "paskantärkeät"jotka mollaavat,että ei ole kuin suomalaisia ja kova meteli jopa ruokalistoissa nähty vaiva tehdäne suomeksi .painukoot katsomaan enkkujen ja ruotsalaisten ryyppäyksiä hotelliin jossa ei ole finskejä! annan hotellille maikille,andreakselle ja tytöille täydet kymmenen pistettä ja hotellille täydet viisi.. matti anttonen järvenpää

Arvosana hotellille:

Unelmaloma

Vieras    10.03.2012    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Imperial

Olimme mieheni ja minä Kreetalla viime vuonna kaksi kertaa: keväällä ja syksyllä.Toukokuussa majoituimme Maleme Imperialiin. Olimme erittäin tyytyväisiä tähän hotelliin ja henkilökuntaan. Aamiainen oli paras, mitä olen saanut matkoillani ja ravintolan muukin ruoka edullista ja hyvää.Perheen kaksi poikaa baarissa olivat hauskoja, huumorintajuisia ja todella ystävällisiä. Lapset saivat oikein erityiskohtelun:keksejä ja hauskoja hahmoja kaupantekijäisiksi ja vielä taputuksen poskelle. Aikuiset saivat Uzoa tai Krakia. "Vitamiinia", sanoi pojat.Ihmettelin, että he jaksoivat joka ilta valvoa aamuyöhön palvellen iloisesti asiakkaita. Huoneet oli viihtyisiä ja meri vieressä.

Syksyllä olimme Plataniaksessa eri hotellissa, mutta menimme käymään kahtenakin päivänä Imperialissa.Saimme käyttää ilmaiseksi kuntosalia ja saunoja. Hotellissa on asukkaitten käytössä suomalainen sauna, höyrysauna ja elokuvateatterikin. Tunnelma ja vastaanotto oli mahtava. Olisimme majoittuneet syksylläkin Maleme Imperialiin, mutta harrastamme edullisia äkkilähtöjä ja toinen hotelli oli edullisempi. Voimme suositella- myös lapsiperheille !

Arvosana hotellille:

Mahtavin hotelli, jossa olen ollut!

Vieras    20.01.2013    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Imperial

Olimme viime lokakuussa Imperialissa koko perheen voimin. Mielestäni hotelli oli paras, missä olen ikinä ollut. Ja ne muutamat ihmiset, jotka väittävät hotellia äänekkääksi ja lapsille sopimattomaksi, ovat väärässä. Hotellissa on joka maanatai ja perjantai karaoke, mutta ainakaan meidän huoneisiin ei kuulunut mitään möykkää. Illat ovat baarissa todella hauskoja Miken ja Andreaksen ansiosta, jotka ovat siis hotellin omistajia.

Rantakin on vain kivenheiton päässä hotellilta, ja vaikka siellä onkin kiviranta, meressä on kyllä hiekkapohja, kun menee vähän edemmäs.

Suosittelen hotellia ihan kaikille!!!!!!! :)

Arvosana hotellille:

Erikoinen paikka

Vieras    29.03.2013    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Imperial

Hotelli sinäänsä on erittäin siisti ja kaikin puolin kunnossa. Myös palvelu on erinomaista, vaikka meikäläistä hieman stressasi altaan vieressä olevan baarin "baarimikkojen" jatkuva kovaääninen show sekä heidän tapansa "juottaa" asiakkaita. Eli yhden oluen tilaaminen ilman, että siihen väkisin tungettaisiin pari rakia kyytipojaksi, ei oikein tahdo onnistua. Vaikka kaverit on ihan hauskoja ja ystävällisiä, niin ei heidän metelöintiään aivan koko aikaa viitsisi kuunnella. Hieman toista maata ovat parin sadan metrin päässä autovuoraamoa pitävät "baarimikkojen" vanhemmat, joiden kanssa asiointi sujuu ilman "showta".

Vaikkei tästä paikasta sinäänsä ole mitään "pahaa sanottavaa", niin ei se välttämättä sovi "rauhaa rakastaville" matkailijoille. Hotelli on varmaan aivan hyvä esimerkiksi lapsiperheille, jotka ovat tottuneet jatkuvaan mekastukseen ja elämöintiin. Itse kuuntelen lomamatkoillani mielummin aaltojen loisketta ja lintujen laulua kuin tälläista elämöintiä.

Täytyy vielä lopuksi todeta, että en ole mikään "nipottaja" tai etten tulisi ihmisten kanssa toimeen. Itse en yleensä kaipaa lomallani "menoa" tai paljoa järjestettyä tekemistä, vaan ennemminkin hyviä ilmoja ja rauhallisen ympäristön rentoutua. Valitettavasti Maleme Imperialissa tuo "rauhallinen ympäristö" -vaatimus ei aivan toteudu, mutta samaa voi sanoa monesta muustakin hotellista, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa tai kerhoja lapsille.

Arvosana hotellille:

Lomaviikko Maleme Imperialissa

Vieras    29.07.2013    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Imperial

Varasimme heinäkuuksi viikon äkkilähdön Aurinkomatkojen Kreetan Maleme Imperialiin.

Kolmen tähden hotelliksi Maleme Imperial ylitti odotuksemme. Huone oli siisti ja tilava, äänieristys oli selvästi keskimääräistä parempi, ilmastointia pystyi säätämään oman mielen mukaan, ja hotellihenkilökunta oli harvinaisen kohteliasta ja he neuvoivat pienissäkin kysymyksissämme. Hotellilla, kuten muuallakin Malemessa ja Kreetalla, ruoka oli erinomaista ja edullista, ravintola-ateria on hinnaltaan kolmanneksen Suomen hintatasosta. Maleme Imperialin vieraista kaikki ovat suomalaisia, ja olimme iloisia siitä, ettemme tästä huolimatta törmänneet Malemessa ördääjäturisteihin. Hotellissa oli pahimmillaan vain "hyvänlaatuisia" suomijuntteja, jotka kahdesti viikossa kailottivat kotimaisia karaokelauluja suomenliput heiluen.

Malemesta on hyvät bussiyhteydet tärkeimpiin luoteisrannikon kyliin. Hania on n. 40 min bussimatkan päässä, josta pääsee edelleen kaikkialle ympäri saarta. Lähellä Malemea on Kissamos, josta pääsee laivalla Gramvousan mahtavalle venetsialaislinnotukselle ja paratiisimaiselle Balos-laguunille. Venetsialaislinnojen raunioita löytyy myös muualtakin saarelta, mutta Imeli Gramvousa on varmasti Länsi-Kreetan hienoin. Rodopun niemimaalla on kauniita maisemia, sekä luostareita historiasta kiinnostuneille. Myös itse Maleme on ollut historiallisesti keskeinen paikka, sillä toisessa maailmansodassa saksalaiset aloittivat Kreetan miehityksen juuri täältä.

Hotellin miinuspuolet eivät olleet matkaa merkittävästi haittaavia, mutta mainitsemisen arvoisia. Huoneemme oli lähellä sisäpihan baaritiskiä, joten kahdesti viikossa pidettävät suomikaraokeillat hieman häiritsivät, kun kestivät yöllä klo 1 asti. Vessan ovi oli liian iso, joten se ei mahtunut kiinni. Suihkun veden lämpötila ei pysynyt ollenkaan tasaisena, vaan vaiheli tulikuumasta kylmään.

Kokonaisuudessaan Maleme on hyvin suositeltava ja edullinen matkakohde!

Arvosana hotellille:

Ihana Imperial

Vieras    07.12.2013    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Aivan mahtava hotelli. Ihana ystävällinen palvelu. Kiitokset Mikelle, Andreakselle ja koko henkilökunnalle!

Ruoka hyvää ja aamiainen runsas. Heinäkuussa 2014 matka varattu 2 viikoksi. Ihanaa päästää rentoutumaan.

Arvosana hotellille:

Paras kaikist

Vieras    03.05.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Olemme majoittuneet tässä hotellissa 9 kertaa. Ja ensi viikolla tulee 10 kerta. Todella hyvä palvelu, pieni ja viihtyisä hotelli, rauhallisella paikalla. Ei mitää negatiivista sanottavaa.

- ei varmaan sovi tiukkapipoisille ja niuhoille, joten heidän ei kannata lähteä muiden lomaa pilaamaan hapanta pärstää näyttäen. Jos jollakin menee hyvin ja on noin vaikea katsoa kateellisena toisten menestymistä niin voi, voi!

Ruoka hotellilla on täysellistä, se on edullista lautaskokoon nähden. Tuoretta Nicoksen "papparaisen" itse kasvattamista raaka-aineista kuten; perunat, kurpitsat, paprikat, tomaatit, bataatit yms.

Palvelu on kiitettävää, emme koskaan olleet pettyneitä, olemmepa olleet sesongin alussa tai lopussa. Hotelli on siisti. Rauhallisella paikalla, meren rannassa ilman läpikulkuliikennettä - EI PAREMPAA PAIKKAA OLEKAAN!

Arvosana hotellille:

Kohta lähden tällä kaudella kolmatta kertaa

Vieras    14.07.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Imperial

Paraskakis hotelli niin kuin jo omistajaperheen nimi kertoo.

Syyskuussa menen taas kahdeksi viikoksi ihanaan imperialiin .

Huhtikuussa olin viikon ja silloinkin oli hienot ilmat ja mukavan rauhallista

kun muut hotellit oli vasta heräilemässä kauteen. Kesäkuussa olin kaksi viikkoa

silloin oli jo vilskettä, mutta kaikesta huolimatta parasta ruokaa ja palvelua mitä

olen ikinä saanut.

Arvosana hotellille:

paras hotelli

Vieras    25.08.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Imperial

viimmeisen päälle hyvä palvelu ja ruoka. Kiitos Mikelle ja Andeakselle hyvästä lomasta. Tullaan uudestaan. PS.Pitääkö sinne parvekkeelle mennä kuuntelemaan pitääkö joku hauskaa. Nimimerkki :Caterpillar

Arvosana hotellille:

OLI PARAS KAIKISTA

Vieras    15.09.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Imperial

aivan ihana loma meillä kaverini kanssa ,ainut asia ei ollut hiekkarantaa mutta ehdottomasti paras hotelli missä on lomalla oltu.ruoka oli best ja annokset sopivat kun ei rupee ahnehtiin maku ihan ykköstä paras kaikista luokkaa. hotellin siisteys erinomainen ja henkilökunta ihan ykkösiä oli hyvä karaoke harmi kun ei useammin mutta laulettiin kuitenkin. andreas ja mike oli show miehiä ja pidimme heidän tavasta ottaa asiakkaat omikseen ja he huomioivat myös lapset.spesiaali kiitokset äidille joka vuokrasi meille auton joka toki oli alitehoinen noille vuoristoteille mut riitti kuskille.tulemme kreetalle uudestaankin ehkä menemme itärannikolle tällä kertaa mutta jos malemessa ajellaan niin varmasti syömme teidän luona toivottavasti karaokeiltana!!

Arvosana hotellille:

Uudelleen!

Vieras    20.09.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Imperial

Aivan mahtava, hyvää ja edullista ruokaa, tiedoksi lapsiperheille, tosi ystävällinen ja lapsirakas paikka, Miken baarishow ainakin nauratti meitä kovasti hopihopi,elämä halpa imperial kallis,vitamiinia (uzo)helppo homma, nämä niitä vakio lausahduksia :) harmittaa vain kun otettiin viikko ja meni aivan liian nopeasti, ensvuonna kaksi viikkoa sitten kun tuli paikka tutuksi, vuokrattiin myös auto Miken ja Andreaksen vanhimmilta joilla on autovuokraamo 150m päästä hotelilta ja käytiin vuoristossa ja kahluusaarilla, täydellinen paikka suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

Kelpo hotelli

Vieras    24.09.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Imperial

Siisti hyvä hotelli.ruoka ei nyt erikois mainintaa ansaitse.turha ylistää sitä .syötävää kun on maksanut ennakkoon!

Arvosana hotellille:

Upea paikka

Vieras    27.09.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Imperial

Todella loistava rauhallinen paikka lähellä merta. Hotellin työntekijät erittäin ystävällisiä ja mukavia.

Ruoka maittavaa ja annokset isoja. Karaokeillat eivät edes kuuluneet huoneeseemme kun olimme allasalueeseen nähden "väärällä" puolella. Huoneessamme oli poreamme ja parvekkeella poreallas, voiko parempaa enää olla, no ei voi.

Mike osaa hyvin suomea, joten oli mukava jutella niitä näitä. Tästä tuli jokavuotinen lomakohteemme.

Ja se oli mukava yllätys kun palasimme eräänä päivänä kämpille niin pöydällä odotti viinipullo ja syntymäpäivä onnittelut.

Kiitos Imperial !

Arvosana hotellille:

Hotelli jokaisen makuun

Vieras    19.10.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Imperial

Mahtava hotelli. 2 kertaa on tullut tuolla käytyä.

Hotelli sopii kaiken ikäisille ihmisille.

Urheilullisille ihmiselle suosittelen ehdottomasti. Varsinkin kuntosali oli todella hyvin varustettu.

Ruoka oli maukasta ja annoskoot reiluja. Vitamiinit piristivät mukavasti.

Ainut miinus hotellilla oli se, ettei suihkusta tuleva vesi pysynyt tietyn lämpöisenä ja oli joko tulikuumaa tai todella kylmää.

+ Tänne täytyy tulla itse katsomaan, millainen paratiisi hotelli on.

Ensi vuonna uudestaan, en malta odottaa!

Arvosana hotellille:

Muuten oikein hyvä

Vieras    25.10.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Imperial

Muuten kaikki erinomaista, mutta Miken ääni ruokaillessa häiritsi todella paljon. Olisin voinut useammankin aterioida hotellin ruokasalissa, mutta kun jonkinlainen ruokarauha tarvisi olla. En vaan jaksa koko aikaa kuunnella sitä kovaäänistä samojen sanojen toistoa, etten sanoisi huutoa. Enkä pidä siitäkään, että pyytämättä tuodaan paukkuja pöytään. Mutta kuten sanottu, hotelli sinällään erinomainen.

Arvosana hotellille:

Upea Imperial

Vieras    01.11.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Imperial

Kertakaikkisen mahtava loma Imperialissa!! Siistit ja kivat huoneet, kuten koko hotellin alue. Henkilökunta parasta mahdollista. Ruoka taivaallisen hyvää!

Ei mitään negatiivista sanottavaa <3

Arvosana hotellille:

Hotelli jota suosittelen lämpimästi

Vieras    10.11.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Imperial

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun etelänmatkalla hotelli olikin parempi kuin oletimme. Etukäteen katsottiin Googlesta että hotellin ja merenrannan välissä on tie, jonka ajattelimme olevan iso ja vilkas, mutta oikeasti se olikin kapea ja hiljainen. Uima-altaalta näkee tosiaankin merelle. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, ja varsinkin omistajat Mike ja Andreas viihdyttivät asiakkaita, vitsailivat (ja myös flirttailivat naisväelle). He olivat myös huomanneet varaustiedoista että syntymäpäiväni on loman aikana, ja keittiöväki leipoi sen kunniaksi minulle yllätyskakun! Ruokalistat ovat suomeksi, ja osa henkilökunnasta myös osaa hieman suomea. Karaokeilta oli hauska, mingolfkenttä ok ja ruoka oikein hyvää ja paljon vaihtoehtoja. Kaikkia ei ehkä miellytä, että joka kerran kun söi ravintolassa tai tilasi allasbaarista sai kylkiäisiksi ´´vitamiinia´´ eli ouzoa/rakia, omasta mielestä kuitenkin hauska juttu:) Meren ranta oli karu, mutta yllättävää kyllä rannassa olevan laavakivikarikon läheltä löytyi nähtävää meille snorklaajillekin:onnistuttiin bongaamaan mustekala.Uima-altaasta voisi sanoa sen verran miinusta että sitä ei ilmeisesti lämmitetty ollenkaan, kun loppuviikosta altaassa ei juuri tarjennut uida, johtuukohan siitä että oli sesongin vika viikko ja kelit kylmeni. Huoneemme oli aivan respan vieressä ja kaikista aulaa, mistä johtui että äänet kuuluivat sinne liiankin hyvin. Baarissa oli ihana istua iltaa ja hörppiä drinkkiä.

Arvosana hotellille:

sydän jäi tänne!

Vieras    13.06.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Imperial

Viimeinen ilta hotelli Malame Imperialissa,täällä olet ystävällisten ja sydämmellisten ihmisten ympäröimänä.Palvelu ja ruoka erinomaista,meren läheisyys kokemisen arvoinen.Tänne tulemme uudestaan nauttimaan rauhasta,lämmöstä niin ihmisten kuin auringonkin.

Arvosana hotellille:

Ihana Imperial

Vieras    04.09.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Imperial

Kiitokset taas Mikelle, Andreakselle ja koko hotellin ihanalle henkilökunnalle!

Suosittelen hotellia kaiken ikäisille.

Arvosana hotellille:

Maleme imperialista

Vieras    09.09.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Imperial

Maleme Imperial aivan täydellinen hotelli! Huoneet siistit ja rauhallinen ranta lähellä! Ravintolaa en voi kehua, puolihoito meni meidän kohdaltamme hukkaan. Ensimmäisenä iltana tilaamani ruoka oli väärä. Toisena iltana puolisoni ja minun sekä alku- että pääruoka olivat lähes syömäkelvottoman suolaisia, kolmantena iltana saimme tsatsikin ilman leipää, jota ilmeisesti olisi siis pitänyt lusikoida sellaisenaan, lisäksi oli tarjoiliattaren kanssa hieman tulkinta vaikeuksia tilattiinko julmetun kokoisia salaatteja kaksi, vai niin kuin sen tarkoitin, kahdelle! Sanoin hänelle, että tarkoitus oli kahdelle eikä kahta, sain häneltä asiasta huudot siinä koko täyden salin edessä! Se oli viimeinen kerta siinä ravintolassa sen puolihoidon aikana! Toiste emme Imperialiin mene! Ravintola ehkä riittävä sellaselle joka ei aitoa Kreikkalaista ruokaa ole maistanutkaan! Suosittelen ehdottomasti hotellia, mutta puolihoitoa en missään nimessä ottaisi! Ja on totta, että allas ja allasbaari alue, ovat todella rauhattomia. Meitä se ei haitannut sillä olimme vain rannalla.

Arvosana hotellille:

Ihana Rauhallinen Malemen kylä

Vieras    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ystävällinen henkilökunta, iloista menoa baarissa ja altaalla. "Vitamiini vitamiini"...Niitä ainakin saa siellä riittävästi, allasbaarin pojat Mike ja Andreas pitävät siitä huolta.

Salaatti annokset todella valtavia sekä edullinen hintataso!

Vapun päivänä siellä on isot juhlat, Kukanpäivä tms. Koristelevat kukilla julkisivuja ja muutakin juhlintaa, grillaamista. Suuri juhla Kreikassa.

Muistivat myös syntymäpäivänäni pullolla viiniä. Kaunis ele. Kiitos!;0)

Arvosana hotellille:

Maleme Imperial

Mimmi66    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ja niin jäi ihanat muistot sieltä, että uusi matka tilattu samaan hotelliin samaan ajankohtaan! Juuri tuolloin Maleme on vasta heräämässä uuteen kauteen. Monet hotellit ovat vielä kiinni ja siksi siellä on todella rauhallinen meininki vielä Huhti-Toukokuun vaihteessa.

Bussilla pääsee hyvin ja edullisesti Plataniakseen ja Haniaan. Viime kerralla käytiin kerran Haniassa ja se riitti oikeen hyvin. Tulipa katsottua se Venetsialainen satama-alue, hieno paikka mutta ne sisäänheittäjät..Huh Huh. Tuntu että oli ihan liian kova meno siellä, oli kiva palata "nukkuvaan kylään" takaisin.

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli ja upeat rantamaisemat!

Vieras    12.06.2017    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Imperial

Hieno,ystävällinen hotelli.Rannan vieressä, upeat uima-altaat ja pihat siivottiin joka aamu huolellisesti.Rantakatu kulkee aivan vierestä meren rantaa pitkin,jossa mukavia ruoka paikkoja ja lähellä pikku putiikkeja(minimarket),joista sai ostettua kaikkea tarpeellista.Kauemmaksi ei tarvitse lähteä,jollei kaipaa kaupunkimaista hulinaa.Hotellissa jättisuuret ruoka annokset,jotka eivät jätä ketään nälkäiseksi.Aamiainen monipuolinen,jokaiselle VARMASTI jotakin.Minigolf,kuntosali,lasten suurehko leikkialue,pelisali ja saunat viihdyttävät vieraita sadesäälläkin.Mukavasti bussillakin pääsee suurempiin kaupunkeihin,jos haluaa .Huoneissa kahvinkeitin,hella,tv,dvd ja astiastoakin,jos haluaa itse kokkailla.Hotelli todella siisti,kaikin puolin mukava kokemus.Voin suositella lapsiperheille ja muillekkin hieman syrjemmässä viihtyville.Koko henkilökunta avuliasta ja ystävällistä.Aurinkotuoleja uima-altaan vieressä riittävästi,ei tullut pulaa niistäkään.

Arvosana hotellille:

Maleme imperial

Vieras    21.09.2017    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Imperial

Olemme olleet imperialissa kolme kertaa ei valittamista hotelli siisti ja henkilökunta mukavaa,yllättivät tyttäreni synttärijuhlilla Mike tarjosi hampurilaisen ja lauloi paljon onnea vaan ja hotellihuoneeseen tuotiin mahtava suklaa levy. Tätä ei unohda tyttäreni ihan hevillä.Pikku mökä pojilta ei haittaa eihän sitä tarvitse allas baarin viereen makaamaan. toivottavasti pojat jaksaa ja taso pysyy samana.

Arvosana hotellille:

Upea , hyvän tunnelman hotelli

Vieras    12.06.2019    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2019 | Hotelli: Imperial

Kiitos hienosta viikosta upeassa hotellissanne.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.