Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Häämatka hakusessa?

Yksi elämän ikimuistoisimmista matkoista: Häämatka. Romanttinen, ylellinen, aikuiseen makuun oleva loma, joka tuo rauhan kaiken häähössötyksen jälkeen. Useimmiten tuo rauha löytyy hiekkarannalta, auringosta ja muutamista drinkeistä nauttien, mutta häämatkaa voi viettää myös kaupungissa tai vaikkapa sademetsässä seikkaillen. Kaikille suotakoon juuri omannäköinen, -pituinen ja -oloinen häämatka!

Zakinthos, KreikkaZakinthos, Kreikka

Kesähäitä viettävien ei tarvitse lähteä kaukomaille. Euroopastakin löytyy ihania rantakohteita, romanttisista kaupunkilomista puhumattakaan! Kreikan saaret, Espanjan ja Portugalin rannikko, Kypros, Turkki ja Kroatia ovat kesäaikaan aurinkoa ja lämpöä toivoville hyviä häämatkakohteita.

Asiaan kuuluvaan – romanttiseen ja hempeilevään – tilaan pääsee oikealla hotellivalinnalla. Valmismatkoista löytyy luksusta, ja kun valitsee K-18 hotellin, meno ei pääse turhan arkiseksi ja kitinätkin rajoittuu aikuisiin.

Punta Cana, Dominikaaninen TasavaltaPunta Cana, Dominikaaninen Tasavalta

Mutta ne kaukokohteet. Jotenkin ne toinen toistaan häkellyttävämmät rannat ja turkoosi meri ovat hieman pidemmän lentomatkan päässä. Suomesta valmismatkoja järjestetään muun muassa Thaimaahan, Meksikoon, Kuubaan, Tobagoon ja Dominikaaniseen tasavaltaan. Valmismatka on helppo tapa päästä nauttimaan ylellisestä ja valmiiksi mietitystä lomasta kaukokohteisiin.

MalediivitMalediivit

Ne matkailijat, jotka toivovat itse valita lennot ja hotellit voivat valkata häämatkakohteen hieman laajemmasta valikoimasta. Tahiti, Bahama, Aruba. Malediivit, Seychellit, Bora Bora. Jo pelkästään niiden nimet huutavat luksusta ja ihanuutta. Useimmille nämä kohteet ovat once in a life time -kohteita, häämatkakohteeksi siis vallan varteenotettavia vaihtoehtoja!

Rooma, ItaliaRooma, Italia

Kaupunkikohteet, kuten Amsterdam, Rooma, Lontoo tai tietenkin se jopa kliseisen romanttinen Pariisi, ovat kaikki hyviä häämatkakohteita kulttuuria, taidetta ja suurkaupungin hempeää hulinaa toivoville lomalaisille.

Jos mielii kaupunkilomaa kauempana kotoa, esimerkiksi Chicago, Los Angeles, Shanghai ja Tokio ovat kivoja, hieman erilaisia vaihtoehtoja sille perinteiselle New Yorkille, vaikka huikea ja ehdottomasti must see -kaupunkien listalla sekin on.

Ja nyt suunnittelemaan sitä yhtä elämän tärkeimmistä ja mieleenpainuvimmista lomista!

Ps. tässä pari oikopolkua nopeuttamaan etsimistä:

Napsun valmismatkahaku - häämatkat

Napsun lentohaku

Napsun hotellihaku

Lue myös: 10 vinkkiä: Häämatkalle Euroopan aurinkoon?

Lue myös: 10 vinkkiä: Ylellinen Mauritius

Lue myös: 10 vinkkiä: Romanttinen vesiurheilun paratiisi Malediivit

Teksti: Napsu.fi | Kuvat: Dreamstime.com


Julkaistu 1. marraskuuta, 2013

Pieni hetki, sivua ladataan.