Jos teet uunikalaa,mitä kalaa siihen käytät?Täytätkö kalan jollakin tuotteella?
Avainsanat: uunissa kalaa
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Minä olen täytettyjä kaloja tehnyt monenlaisista aineksista, ja tuorejuustoja käytän monesti, ja silakoistakin saa hyviä uunissa , fileet rullataan vuokaan, sipulia , vähän ketsuppia , suolaa , pippuria , tilliä ja päälle kermaa, 200 astetta puoli tuntia ja hyvät rapusilakat on perunamuusin kanssa nautittaviksi.Lohifileen teen vähän " taskuja" ja tuorejuustoa niihin ja uuniin . Olen kaikenlaisia täytteitä käyttänyt uunikaloihin, mielikuvitus on rajana, olen ommellut myös useasti vatsan kiinni ja siellä sisällä on monenlaista ainesta ollut.Ei ikinä ole huonoa kala-ateriaa tullut.
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Lohta. Paistan sen nahkapuoli ylöspäin, jonka kypsennyksen loppuvaiheessa kuorin pois.
Ilmoita asiaton vastaus
Useimmin lohta, mutta olen onnistunut saamaan suussasulavaa haukeakin. Kun kalaa laittaa melko säännöllisesti niin uskaltaa kokeilla jotain uuttakin ja valmiit reseptit kääntyvät omiksi pienillä muutoksilla.
En täytä useinkaan kalaa vaan kypsennän sen puolikypsien vihannesten kanssa samalla uunipannulla.
Ilmoita asiaton vastaus
Lohta useimmiten, jopa pakastesei on kokenut saman kohtalon. Kala vuokaan ja vihannekset ympärille. Siinä kypsyvät sulassa sovussa samassa vuoassa.
Ilmoita asiaton vastaus
isokala kokonaisena yleensä uuniin pääsee, ainoastaan hauen vatsaan olen vähän voita ja ruohosipulia tunkenut
Ilmoita asiaton vastaus
Lohhifilettä laitan uunissa. Merisuolaa, sitruunapippuria,raastan sitruunan kuorta ja sipulirenkaita reunoille,joskus myös herkkusieniä..kun kala on kypsää laitan kerman vielä päälle ja siksiaikaa uuniin,että kerma kuumenee..kun otan uunista paljon tilliä fileen päälle.
Jos laitan kokonaisen lohen laitan täytettä vatsaan..ja otan nahan pois ennen kerman laittamista..
Välillä laitan kerman asemasta Siruunakastiketta päälle..mitä on näitä valmiita kastikkeaineksia minne lisätään vesi..on niin helppo valmistaa sellainen kastike..
Ilmoita asiaton vastaus
Lohesta teen ja laitan sisälle porkkanakuutioita.
Ilmoita asiaton vastaus
Lohi/kirjolohifileestä fileeraan nahkan pois ja sopvankokoisina paloina vuokaan jossa on vettä ja kalaliemikuutio. Pippuria ja tilliä. Näin säilyy vielä aikahyvin kalanmakukin kuutiossa on suolaa jota voi lisätä kuten mausteitakin kokin mieltymyksen mukaan. Siintä saa helpon ja yksinkertaisen maittavan kalaruuan ja liemen voi käyttää perunoiden kastikkeena. Laitutaselle raastetta ja keittojuureksia tai vihanneksia ja suolaa tai aromisuolaa voi lisätä jälkeenpäin jokainen makunsa mukaan. Kesällä tuoreita vuhanneksia,juureksia,yrttejä
Ilmoita asiaton vastaus
kirjolohta,päälle sinihomejuustoa ja toinen ilman.mitään mausteita.
Ilmoita asiaton vastaus
lohta (suola, hunajasively, rommikostutus) ja uuniin
seiti toimii purjon ja ruokakerman+runsaan ruohosipulin kera
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.