Portugalin Algarve on yksi TUIn kesän 2017 uutuuskohteista. Kuva: Dreamstime
Portugalin Algarve on yksi TUIn kesän 2017 uutuuskohteista. Kuva: Dreamstime

TUIn kesän 2017 uutuuksina Portugali, Costa de la Luz ja Montenegro

Marraskuun alussa TUIksi nimensä muuttavan Finnmatkojen ensi kesän uutuuksina on Portugalin Rivierana tunnettu Algarven rannikko, Espanjan Costa de la Luz sekä myöhemmin syksyn aikana valikoimiin tulossa oleva uutuuskohde Montenegro.

Finnmatkojen asiakkaista kaksi kolmesta valitsee tänä päivänä räätälöidyn hotellimajoituksen ja TUI vastaa asiakkaiden toiveeseen. Perhehotellien lisäksi aikuiseen makuun suunnatut hotellit sekä aktiivilomat kasvattavat koko ajan suosiotaan.

Sekä Portugalista että Costa de la Luzista löytyy useita, vain TUIn kautta saatavilla olevia RIU-hotelleja. Hotellit kuuluvat TUI Groupin ja Riun perheen yhdessä omistamaan, laadukkaaseen RIU-hotelliketjuun, joka on laajentunut Espanjan toiseksi suurimmaksi hotelliketjuksi.

Aktiivilomien kasvavaan trendiin TUI vastaa muun muassa Robinson- ja TUI Magic Life -hotelleilla, joita löytyy kesällä 2017 esimerkiksi Turkista, Kreikan saarilta ja Portugalista. Useissa kohteissa on tarjolla myös useita sekä pariskunnille ja aikuiseen makuun tarkoitettuja Sensimar-hotelleja, joiden kysyntä kasvaa kaiken aikaa.

Lähde: TUI Nordic / Finnmatkat

 

 

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.