Pohjois-Suomen lentoasemaverkosto laajenee.
Pohjois-Suomen lentoasemaverkosto laajenee.

Lufthansa avaa reitin Frankfurtista Kuusamoon

Saksalaislentoyhtiö Lufthansa kertoi tänään avaavansa uuden reittilentoyhteyden Kuusamon ja Frankfurtin välille tulevalla talvikaudella.

Maailman suurimpiin lentoyhtiöihin kuuluva Lufthansa ilmoitti tänään aloittavansa suorat reittilennot Saksan Frankfurtin ja Kuusamon välille. Yhteys lennetään 23.12.2017 - 31.3.2018 välisenä aikana jopa viisi kertaa viikossa.

Reitillä käytössä ovat Airbus-koneet, joiden matkustajakapasiteetti on 143-200 paikkaa. Konekokoa tullaan vaihtelemaan kysynnän mukaan.

Suora reittilentoyhteys ulkomaiselta lentokentältä Kuusamon kentälle on ensimmäinen Kuusamon kentän historiassa. Reitti on merkittävä myös Koillismaan asukkaille sekä yrityksille, sillä Frankfurtin kentältä jatkoyhteydet maailmalle ovat erinomaisen hyvät.

Myös ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun edistämisestä vastaavassa Visit Finlandissa iloitaan Lufthansan uusista lennoista Suomeen. "Lufthansan kolmas reitti suoraan Saksasta Lappiin vahvistaa markkinoilla olevan vahvan kysynnän jatkuvan ensi talvena", Finpro Oy:n Visit Finland -yksikön johtaja Paavo Virkkunen kertoo.

Pitkä ja runsasluminen talvikausi revontulineen, sekä monipuoliset aktiviteetit houkuttelevat niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita Rukalle ja Kuusamoon. Rukalla laskettiin talvikaudella 2016-2017 yhteensä 209 päivän ajan. Kesän aikana Rukan rinnepalveluita kehitetään yli 4 miljoonan euron investoinneilla.

Lähde: Ruka-Kuusamon Matkailu

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.