Jamesonin viskitislaamo Dublinin Bow Streetilla on uudistettu ja avattu jälleen vierailijoille. Kuva: Jameson
Jamesonin viskitislaamo Dublinin Bow Streetilla on uudistettu ja avattu jälleen vierailijoille. Kuva: Jameson
· Napsun toimitus

Dublinin kuuluisa Jamesonin viskitislaamo avattu uudistettuna vierailijoille

Jamesonin viskitislaamo Bow Streetillä oli pitkään suljettuna vierailijoilta. Nyt tämä Dublinin Smithfieldissä sijaitseva turistikohde on jälleen avattu, 11 miljoonaa euroa maksaneen remontin jälkeen.

Jameson on sijainnut Bow Streetilla vuodesta 1780 lähtien ja vuonna 1997 avatun vierailijakeskuksen jälkeen toivottanut tervetulleeksi yli neljä miljoonaa kävijää. Nyt uudistettu tislaamo pyrkii vastaamaan Irlannin kasvavaan viskiturismiin.

Tislaamo on remontissa saanut uudistetun ulkonäön, mutta tämä ei ole ainoa uutuus. Jamesonilla pääsee nyt kolmelle uudenlaiselle tutustumiskierrokselle. The Bow St. Experience -kierros keskittyy Jamesonin historiaan ja brändin jatkuvaan kehittymiseen, kun taas The Whiskey Makers ja The Whiskey Shakers -kierrokset tarjoavat syvällisempiä viski- ja cocktail-kursseja, joissa on mahdollista maistaa viskiä suoraan tynnyristä uudessa kypsytysrakennuksessa.

Jamesonin tislaamo sijaitsee Bow Streetillä, Dublinin Smithfieldissä. Tislaamon vierailijakeskus on avoinna joka päivä ja kierrokset maksavat alkaen 18€. Tarkemmat tiedot löytyvät tislaamon omilta sivuilta.

Kuva: © Ciolca | Dreamstime.com
Kuva: © Ciolca | Dreamstime.com

Lähde: Lonely Planet

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.