Kuva: Dreamstime
Kuva: Dreamstime

Ärsyttävimmät matkustajatyypit jotka osuvat lennollesi

Kiireisinä matkailukausina pinnaa voi kiireen lisäksi kiristää myös toinen seikka. Nimittäin muut matkustajat. Useimmat meistä matkustavat suosittuina lomakausina, joten muilta ihmisiltä on hankala välttyä myös lentokoneessa.

Expedian tekemän tutkimuksen mukaan 50% amerikkalaisista ärsyyntyy matkailijatyypistä joka ei ymmärrä aiheuttavansa liikaa meteliä. Eli henkilö joka puhuu kovaan ääneen ja soittaa musiikkiaan kuulokkeista niin lujaa, että sen kuulee vierustoverikin.

Vaikka monella meistä on pitkä pinna, ja varsinkin lomalla hieman sallivampi mieli, on joissakin tapauksissa myös rimaa kohotettu. Erään uutisen mukaan matkustaja poistettiin koneesta tämän voimakkaan hajun takia.

Msn.com listasi ärsyttävimmät matkustajatyypit. Ethän ole yksi heistä tietämättäsi?

1. Puhuja - Juuri kun olet saamassa niskatyynysi viriteltyä täydelliseen asentoon ja olet nukahtamassa, alkaa vierustoverisi jutustelemaan. Lakkaamatta, eikä ymmärrä lopettaa.

2. Käsinojan omija. Keskellä penkkiriviä istuminen on kamalaa. Tästä huolimatta sinulla ei ole oikeutta omia molempia käsinojia kokonaan itsellesi, jättämättä vieressä istuvalle yhtään tilaa.

3. Juoppo. Kaikille kelpaa drinkki silloin tällöin, varsinkin jos lentäminen hermostuttaa. Se voi jopa auttaa nukahtamisessa. Useita drinkkejä pitkin lentoa nappaileva matkustaja päätyy kuitenkin useimmiten olemaan äänekäs ja ärsyttävä, tai pomppimaan pois paikaltaan useita kertoja vessassa käydäkseen.

4. Potkija. Peräti 61% kyselyyn vastanneista mainitsi, että istuimen asentoa alati vaihteleva ja edessä olevaa istuinta potkiva matkustaja on suurin ärsyyntymisen aihe. Potkija paitsi herättää edessä istuvan, hermostuttaa muita jatkuvalla liikehtimisellä ja säätämisellä.

5. Nojaaja. Jospa pidettäisiin se pää ja olkapäät omalla puolella istuinta, ei liukumalla naapurin puolelle henkilökohtaiseen ilmatilaan.

6. Se jolla on liikaa käsimatkatavaroita. Käsimatkatavaratilat ovat rajalliset, ja niiden pitäisi riittää kaikille. Ei ole reilua, että yksi ihminen kahmaisee omaa määräänsä suuremman tilan, jättäen näin muille murusia. Ja miten ihmeessä nämä ihmiset aina pääsevät läpi turvatarkastuksista?

7. Sairastelija. Lentokoneesta löytyy aina vähintään se yksi matkustaja, joka yskii tai niistää ja aivastelee. Toivottavasti tämä henkilö ei istu vieressäsi.

8. Huutava lapsi. Jos yrität nukkua koneessa, on lähistöllä kiljuva lapsi viimeinen asia jonka haluat kuulla. Ääntä tehokkaasti torjuvat kuulokkeet ovat kokeneen matkustajan vakiovaruste, mutta älä huoli. Et ole ainut joka kärsii kiljunnasta.

Lähde: msn.com

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.