Rakvere

 • Rakvere, Viro
 • Rakvere, Viro

Rakveren sääennuste

ti 25.7.

Puolipilvistä
19°C | 12°C
4 m/s

ke 26.7.

Pilvetöntä
20°C | 12°C
4 m/s

to 27.7.

Puolipilvistä
23°C | 15°C
4 m/s

pe 28.7.

Puolipilvistä
24°C | 14°C
3 m/s

la 29.7.

Mahdollisia sadekuuroja
21°C | 12°C
3 m/s

su 30.7.

Pilvetöntä
22°C | 13°C
4 m/s

ma 31.7.

Mahdollisia sadekuuroja
22°C | 13°C
4 m/s

Valmismatkoja Rakvereen

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Rakveren valmismatkoja:

Matkakohteita Rakveren lähellä

 • kaupunki yllättää

  Rakveren perinteet kuulemma yltää yli 750 vuoden taakse. Perinteikäs kaupunki yllättää, ehkä sinne pitää mennä toistekin. Varsinkin linnoitus on näkemisen arvoinen.

  Kohde: Rakvere, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 19.09.14 Kategoria: Rakveren muita vinkkejä
 • RAKVERE

  RAKVERE on näkemisen ja kokemiseen arvoinen paikka. Huima ero Tallinan ja Helsingin kiireelle,helppo päästä julkisillakin kulkuneuvoilla, useita vuoroja mm. bussilla.Ehtii jopa päiväreissulla käymään ja hinnat eivät päätä huimaa niinkuin täällä kotona. Ystävällisiä ihmisiä, maaseudun pääkaupunki ja meno sen mukainen. PALVELUT EIVÄT MISSÄN NIMESSÄ OLE KAUPUNGIN SIJAINTIIN SUHTEESSA, NE OVAT HUIMASTI PAREMMAT! Turvallista liikkua ja kaikki pienellä alalla. Olen montavuotta viettänyt aikaani RAKVERESSÄ, suosittelen lämpimästi kaupunkilomaa siellä, siitä alkoi omanikin sympatia kaupunkia ja ympäristöä kohtaan. Bussivuorot VÖSUN hiekkarannoille ja yhteydet muihinkin mielenkiintoisiin paikkoihin peipsjärveä myöten ovat helppoja ja selkeitä linja-autoasemalta. Vanhempienihmisten kanssa puuttellisellakin virolla tulee toimeen .Halu ymmärtää on vilpitön, VENÄLÄISIEN kanssa saatta tulla ongelmia. Heistäkin osa haluaa tehdä kauppaa ja...  Lisää...

  RAKVERE on näkemisen ja kokemiseen arvoinen paikka. Huima ero Tallinan ja Helsingin kiireelle,helppo päästä julkisillakin kulkuneuvoilla, useita vuoroja mm. bussilla.Ehtii jopa päiväreissulla käymään ja hinnat eivät päätä huimaa niinkuin täällä kotona. Ystävällisiä ihmisiä, maaseudun pääkaupunki ja meno sen mukainen. PALVELUT EIVÄT MISSÄN NIMESSÄ OLE KAUPUNGIN SIJAINTIIN SUHTEESSA, NE OVAT HUIMASTI PAREMMAT! Turvallista liikkua ja kaikki pienellä alalla. Olen montavuotta viettänyt aikaani RAKVERESSÄ, suosittelen lämpimästi kaupunkilomaa siellä, siitä alkoi omanikin sympatia kaupunkia ja ympäristöä kohtaan. Bussivuorot VÖSUN hiekkarannoille ja yhteydet muihinkin mielenkiintoisiin paikkoihin peipsjärveä myöten ovat helppoja ja selkeitä linja-autoasemalta. Vanhempienihmisten kanssa puuttellisellakin virolla tulee toimeen .Halu ymmärtää on vilpitön, VENÄLÄISIEN kanssa saatta tulla ongelmia. Heistäkin osa haluaa tehdä kauppaa ja yrittää puhua viroa, se helpotta kaikkia ja usein rehevä nauru kuittaa puutteet. Kuin palaisi johonkin menneeseen on tunnelma jonka olen saanut kokea RAKVERESTA. Kaikkia meitä tarvitaan että saisimme tunnelman johon haluaisimme palata,SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. MIKKO SUO-ANTTILA SUOMI.

  Kohde: Rakvere, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 07.07.10 Kategoria: Rakveren muita vinkkejä

 

Oletko käynyt Rakveressa?Kirjoita omista kokemuksistasi Rakveressa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kysymyksiä Rakveresta

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

 

Onko sinulla kuvia Rakveresta?Rakveressa ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Rakveressa? Lisää matkakuvasi Napsuun!


 

Oletko menossa Rakvereen?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.


 

Oletko vieraillut Rakveressa?Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Rakveressa. Oletko sinä vieraillut Rakveressa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Rakveresta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Viro
Tunnetaan myös nimellä: Wesenberg, Wesenbergh
Etäisyys Helsingistä: 119 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +372
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Viro
Suomen suurlähetystö Virossa
Viron suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Viro
Englanninkielinen Wikipedia: Rakvere
Suomenkielinen Wikipedia: Rakvere
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Rakvere
Pieni hetki, sivua ladataan.