Narva-Joesuu

 • Narva-Joesuu, Viro
 • Narva-Joesuu, Viro

Narva-Joesuun sääennuste

ke 26.7.

Puolipilvistä
22°C | 12°C
4 m/s

to 27.7.

Pilvetöntä
24°C | 16°C
3 m/s

pe 28.7.

Pilvistä
24°C | 16°C
2 m/s

la 29.7.

Sadetta
19°C | 13°C
4 m/s

su 30.7.

Mahdollisia sadekuuroja
20°C | 13°C
5 m/s

ma 31.7.

Mahdollisia sadekuuroja
21°C | 14°C
5 m/s

ti 1.8.

Pilvetöntä
22°C | 14°C
5 m/s

Valmismatkoja Narva-Joesuuun

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Narva-Joesuun valmismatkoja:

Matkakohteita Narva-Joesuun lähellä

Suosittuja hotelleja Narva-Joesuussa

 • No joo

  Hotelli: Meresuu spa

  No tulihan käytyä Narva joensuun merensuu kylpylä hotellissa. Hotelli ihan siisti. Aamupala hyvä. Halpa. Maisemat hienot. Huone pitäisi olla vähintään 7 kerroksessa ja meren puolella. Kylpylä tosi epäsiisti ja nuhruinen. Perhehuone = normi huone jossa lisäsänky eli todella pieni eli ei vastaa kotisivujen kuvia. Ei pienintäkään liukumäkeä lapsille tai aikuisille. Huonolla ilmalla ei varmaan mitään tekemistä kokopaikkakunnalla.

  Kohde: Narva-Joesuu, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 26.07.15 Kategoria: Narva-Joesuun hotellit
 • Meresuu spa & hotel

  Kesällä 2010 olimme perheeni (2 aik+2allekouluikäistä lasta) viikon lomalla Narva-Joesuussa, Meresuu hotellissa. Merenrantaa erittäin lyhyt kävelymatka, mutta onko Merivesi puhdasta, sitä en tiedä. Paljon merenrannalla jotain meri kasvillisuutta, jota ei siivottu. Eikä merenrannalla ole rantavahteja. Kylpylä siisti ja palvelu ystävällistä. Yksi työntekijöistä puhui suomea ja kaikki muut hyvää englantia. Aamupala ei ollut mitenkään erikoisen hyvä, mutta syötävää löytyi. Kylpylä oli perheemme suosikki paikka, varsinkin kesällä ei ollut ruuhkaa. Hoitola tilat siistit, mutta hoitolassa ei monikaan puhunut kunnollista englantia. Jalkahoito oli pettymys, ajallisesti erittäin nopea ja olisin kaivannut enemmän kovettumien poistoa... mutta rentouttava silti. Kaikenkaikkiaa loma oli antoisa ja lämmintä riitti sekä aurinkoa. Halpaa oli ja kohuke oli lasten herkkua. Suosittelen paikkaa jos kaipaatte vaihtelua suomilomiin tai etelelän...  Lisää...

  Kesällä 2010 olimme perheeni (2 aik+2allekouluikäistä lasta) viikon lomalla Narva-Joesuussa, Meresuu hotellissa. Merenrantaa erittäin lyhyt kävelymatka, mutta onko Merivesi puhdasta, sitä en tiedä. Paljon merenrannalla jotain meri kasvillisuutta, jota ei siivottu. Eikä merenrannalla ole rantavahteja. Kylpylä siisti ja palvelu ystävällistä. Yksi työntekijöistä puhui suomea ja kaikki muut hyvää englantia. Aamupala ei ollut mitenkään erikoisen hyvä, mutta syötävää löytyi. Kylpylä oli perheemme suosikki paikka, varsinkin kesällä ei ollut ruuhkaa. Hoitola tilat siistit, mutta hoitolassa ei monikaan puhunut kunnollista englantia. Jalkahoito oli pettymys, ajallisesti erittäin nopea ja olisin kaivannut enemmän kovettumien poistoa... mutta rentouttava silti. Kaikenkaikkiaa loma oli antoisa ja lämmintä riitti sekä aurinkoa. Halpaa oli ja kohuke oli lasten herkkua. Suosittelen paikkaa jos kaipaatte vaihtelua suomilomiin tai etelelän aurinkomatkoille, mutta ette halua mennä suomalaisten keskelle pärnuun... Narva-joesuussa olo on venäläisten keskellä ;) mutta oli siellä suomalaisiakin.

  Kohde: Narva-Joesuu, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 15.11.10 Kategoria: Narva-Joesuun muita vinkkejä
 • Neuvostaikainen majatalo

  Hotelli: hotell Liivarand

  Liivarand on halpa ja huonokuntoinen majatalo.. Aamupala oli aivan kauhea. Pari nakkia ja vaaleaa leipää. Ranta on nin 50 metrin päässä majapaikasta, mutta epäilyttävä ja likainen. En suosittele ennen kuin rantavedestä otetaan näytteitä ja rantaa siivotaan säännöllisesti. Hyvää olivat bussiyhteydet Narvaan, joka taas puolestaan on vielä harmaa neuvostakaupunki.

  Kohde: Narva-Joesuu, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 04.08.10 Kategoria: Narva-Joesuun hotellit

 

Oletko käynyt Narva-Joesuussa?Kirjoita omista kokemuksistasi Narva-Joesuussa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kysymyksiä Narva-Joesuusta

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

 

Onko sinulla kuvia Narva-Joesuusta?Narva-Joesuussa ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Narva-Joesuussa? Lisää matkakuvasi Napsuun!


 

Oletko menossa Narva-Joesuuun?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.


 

Oletko vieraillut Narva-Joesuussa?Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Narva-Joesuussa. Oletko sinä vieraillut Narva-Joesuussa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Narva-Joesuusta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Viro
Tunnetaan myös nimellä: Narva-Joensuu
Etäisyys Helsingistä: 191 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +372
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Viro
Suomen suurlähetystö Virossa
Viron suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Viro
Englanninkielinen Wikipedia: Narva-Joesuu
Suomenkielinen Wikipedia: Narva-Joesuu
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Narva-Joesuu
Pieni hetki, sivua ladataan.