Helsinki

 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi
 • Helsinki, Suomi

Helsingin artikkelit

10 vinkkiä: Helsinki – Kotimainen helmi Itämeren rannalla

Itämeren rannalla sijaitseva Helsinki on tunnettu mereltä puhaltavasta tuulestaan ja muuta Suomea hektisemmästä elämänrytmistään. Kaiken kiireen keskellä Helsingissä kannattaa kuitenkin välillä pysähtyä katselemaan ympärilleen, sillä monipuolisesta pääkaupungistamme voi löytää paljon kaunista. 1800-luvulla tulipalossa tuhoutuneessa Helsingissä ei ole monen muun eurooppalaisen pääkaupungin tapaan varsinaista ”vanhaa kaupunkia”, mutta keskusta-alueella kulkiessaan on suositeltavaa nostaa katsettaan välillä myös ylöspäin – vanhojen kivirakennusten seiniltä löytää mielenkiintoisia yksityiskohtia! Lue lisää...

Helsingin sääennuste

ke 26.4.

Mahdollisia sadekuuroja
8°C | 1°C
7 m/s

to 27.4.

Puolipilvistä
8°C | -1°C
4 m/s

pe 28.4.

Pilvetöntä
9°C | 1°C
2 m/s

la 29.4.

Enimmäkseen pilvistä
7°C | 4°C
7 m/s

su 30.4.

Mahdollisia sadekuuroja
6°C | 3°C
5 m/s

ma 1.5.

Enimmäkseen pilvistä
9°C | 3°C
4 m/s

ti 2.5.

Pilvetöntä
11°C | 3°C
3 m/s

Matkakohteita Helsingin lähellä

Suosittuja hotelleja Helsingissä

 • Ravintola Bronda

  Söimme maistelumenun Brondassa (Menu Bronda). Olimme tehneet pöytävarauksen muutamaa viikkoa aiemmin ja mielestäni ravintola oli jokseenkin täysi klo 17:00 alkaneessa kattauksessa lauantaina. Ravintolan henkilökunta otti hienosti huomioon viinitoiveemme sekä ruoka-aineallergiani. Harvoin saa näin miellyttävää palvelua kuin Brondassa. Ruoka oli maittavaa, muttei niin ihmeellistä kun kuvittelin. En saanut valtavia räjähtäviä makuelämyksiä, mutta ehkä joku toinen saa. Paikka oli viihtyisä ja voin suositella muillekin.

  Kohde: Helsinki, Suomi Lähettäjä: ViidakonMursu
  Lisätty: 01.02.17 Kategoria: Helsingin ravintolat ja baarit
 • Glo Hotel Art

  Hotelli: GLO Hotel Art

  Kuvittelin hotellin olevan parempi tasoinen. Respan henkilökunta oli mukavaa ja asiansa rutiinilla hoitavaa väkeä, muttei millään lailla mieleenpainuvaa. Aulatilat ja koko rakennus johon hotellin aula sekä ravintola on rakennettu, on kaunis katsella. Huone oli pienin, missä olen koskaan yöpynyt. Huoneemme oli perus kahdenhengen huone, jossa hädintuskin mahtui liikkumaan. Kaappitilaa ei ollut nimeksikään. Wc-tiloja ei oltu siivottu huolellisesti, edellisen asiakkaan sormenjäljet kulkivat pitkin maitohuurrettua mustaa lasipintaa pitkin ja "kahvana" toimivat liukuoven kuopat olivat täynnä kuonaa. Lattia oli likainen, huolimattomasti pyyhitty. Huoneestamme oli suora näkymä kuntosalille, joten maisemilla ei voinut leuhkia. Hotellin aamiainen oli runsas ja monipuolinen. Siitä suuri plussa, saimme vatsamme täyteen ja tilat, joissa aamiainen tarjoiltiin, oli erittäin miellyttävä. Hotellissa kyllä yöpyi yhden yön, mutta en nyt ensimmäisenä lähtisi...  Lisää...

  Kuvittelin hotellin olevan parempi tasoinen. Respan henkilökunta oli mukavaa ja asiansa rutiinilla hoitavaa väkeä, muttei millään lailla mieleenpainuvaa. Aulatilat ja koko rakennus johon hotellin aula sekä ravintola on rakennettu, on kaunis katsella. Huone oli pienin, missä olen koskaan yöpynyt. Huoneemme oli perus kahdenhengen huone, jossa hädintuskin mahtui liikkumaan. Kaappitilaa ei ollut nimeksikään. Wc-tiloja ei oltu siivottu huolellisesti, edellisen asiakkaan sormenjäljet kulkivat pitkin maitohuurrettua mustaa lasipintaa pitkin ja "kahvana" toimivat liukuoven kuopat olivat täynnä kuonaa. Lattia oli likainen, huolimattomasti pyyhitty. Huoneestamme oli suora näkymä kuntosalille, joten maisemilla ei voinut leuhkia. Hotellin aamiainen oli runsas ja monipuolinen. Siitä suuri plussa, saimme vatsamme täyteen ja tilat, joissa aamiainen tarjoiltiin, oli erittäin miellyttävä. Hotellissa kyllä yöpyi yhden yön, mutta en nyt ensimmäisenä lähtisi tätä hotellia suosittelemaan Helsingistä.

  Kohde: Helsinki, Suomi Lähettäjä: ViidakonMursu
  Lisätty: 01.02.17 Kategoria: Helsingin hotellit
 • Helsinki lähijunalla

  Tuli tossa käytyä ajamassa tuo uusi kehärata päästä päähän. Leppoisasti meni, ja oli mukava matkustaa. Hyvä kokemus. Kannataa ottaa kaveritkin mukaan ja näyttää vähän Helsinkiä siis on on ulkopaikkakuntalaisia ystäviä, voi tehdä tuosta 1 Helsinki osion. Tapanilassa otettiin vähän happea, kun vaihdettiin junaa. Niin onhan siellä se Tapanilan erä, siitä on matkavideokin.

  Kohde: Helsinki, Suomi Lähettäjä: rantarata
  Lisätty: 31.03.16 Kategoria: Helsingin aktiviteetit ja harrastukset
 • Burlesque work-shop oli mahtava kokemus!

  Nyt on pakko suositella meidän kokemusta viime viikonlopulta Helsingissä, kun me kaveriporukan kanssa kokeiltiin Burlesque work-shoppia! Vetäjät olivat aivan mahtavat ja meno oli todella mukaansatempaava. Suosittelen kaikille jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja rohkeaa :) http://tinyurl.com/o8taw4e

  Kohde: Helsinki, Suomi Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 16.11.15 Kategoria: Helsingin aktiviteetit ja harrastukset
 • SeaLife Helsinki

  Kohtuu pettymys tuo Helsingin SeaLife. Ensinnäkin aukioloajat... näin maaliskuussa 10-17, myös viikonloppuna. Voisi olla pidempään auki, mielestäni ainakin. Olisi kiva mennä kiertelemään myöhemmin niin ettei siellä olisi niin paljon lapsiperheitä. Tilat ovat kamalan ahtaat. Mitään et oikeastaan näe, tänäänkin väkeä oli aika paljon, eniten suututtaa se, että ihmiset saavat tunkea niille ahtaille käytäville lasten rattaiden kanssa. Mielestäni rattaat pitäisi jättää saapumisaulaan vierailun ajaksi jotta mahtuisi liikkumaan. Kierroshan ei tosiaankaan ole pitkä. Hinta-laatu-suhde ei yksinkertaisesti kohtaa, aikuisten lippu 16e jos suoraan tiskiltä ostaa, netistä ostettaessa vähän halvempi. Kiersimme 40 minuutin ajan akvaarioita katsellen, mutta mielestäni rahoille ei saanut vastinetta. Saattaahan joku tuosta saada jotain irtikin, itse olen sitä mieltä ettei enää ikinä. Kerran käyty, niin on tullut nähtyä ihan tarpeeksi.

  Kohde: Helsinki, Suomi Lähettäjä: ViidakonMursu
  Lisätty: 01.03.14 Kategoria: Helsingin aktiviteetit ja harrastukset

 

Oletko käynyt Helsingissä?Kirjoita omista kokemuksistasi Helsingissä! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

 

Oletko menossa Helsinkiin?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

parmir

Kohde: Helsinki
Ajankohta: Toukokuu 08, 2013
Kommentti: Mukavan lämmintä.
Matkakuvat:
Suomenlinna
Ortodoksi kirkko
Matkakokemuksia:

marikas

Kohde: Helsinki
Ajankohta: Maaliskuu 19, 2013 - Maaliskuu 27, 2013
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

sariy

Kohde: Helsinki
Ajankohta: Lokakuu 17, 2012 - Lokakuu 24, 2012
Kommentti: Tarkoituksena Art Nouveau, Jugend ja Art Deco talojen valokuvaus Helsingissä. Loput ajasta istun saunassa ja juon Siideriä, ihanaa!
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

jumppis

Kohde: Helsinki
Ajankohta: Tammikuu 11, 2011
Kommentti: Kävin urheilumuseossa etsimässä 50-lukua. Näin Pasilassa "idän pikajuna" Allegron?
Matkakuvat:
Idän pikajuna Pasilassa
Matkakokemuksia:

Helmi79

Kohde: Helsinki
Ajankohta: Marraskuu 12, 2010 - Marraskuu 16, 2010
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Helsingissä?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Helsingistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Suomi
Tunnetaan myös nimellä: Helsingfors
Etäisyys Helsingistä: Ei tiedossa.
Lentoaika-arvio:[1] Ei tiedossa.
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +358
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Suomi
Englanninkielinen Wikipedia: Helsinki
Suomenkielinen Wikipedia: Helsinki
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Helsinki
Pieni hetki, sivua ladataan.