Phuket

Phuketin artikkelit

10 vinkkiä: Thaimaan ihanimmat rannat

On äärettömän vaikea tehtävä valita 10 parasta beachia Thaimaasta, maa on täynnä toinen toistaan upeampia rantoja. Kaikissa on jotain hyvää, mutta useimmissa niistä on myös joitain puutteita. Parhaan rannan valinta riippuu siis siitä, mitä siltä haluaa. Tähän artikkeliin on koottu valikoima hyvin erilaisia rantoja. Jotkut ovat lapsiystävällisiä, toiset taas vaikeasti saavutettavia autiorantoja, joillakin rannoilla on villi meno ja toisilla taas ei ole muuta tekemistä kuin rentoutuminen.

Moniin Thaimaan rantalomakohteisiin tehdään nykyään pakettimatkoja ja ne ovat turistien kansoittamia, mutta silti ne voivat olla upeita paikkoja viettää helppoa lomaa. Thaimaasta löytyy varmasti vielä nykyäänkin myös salaisia paratiiseja, joihin osaavat mennä vain erityisen onnekkaat etsiskelijät. Lue lisää...

Phuketin sääennuste

la 21.1.

Mahdollisia ukkosmyrskyjä
29°C | 26°C
7 m/s

su 22.1.

Mahdollisia ukkosmyrskyjä
29°C | 25°C
6 m/s

ma 23.1.

Ukkosmyrskyjä
28°C | 25°C
5 m/s

ti 24.1.

Ukkosmyrskyjä
28°C | 25°C
5 m/s

ke 25.1.

Ukkosmyrskyjä
28°C | 26°C
4 m/s

to 26.1.

Mahdollisia ukkosmyrskyjä
29°C | 26°C
6 m/s

pe 27.1.

Ukkosmyrskyjä
29°C | 26°C
5 m/s
Lisää valmismatkoja Phuketiin

Matkakohteita Phuketissa

Matkakohteita Phuketin lähellä

Suosittuja hotelleja Phuketissa

 • Baarielämää

  Phuketiasa oltiin 2016 joulu ja uusivuosi. Jouluna mentiin illuzion nimiseen baariin, joka kuulemma on 100 maailmam parhaan joukossa. Oli kyllä upee meno, jos tykkää yökerhomeiningistä! En oo hienommassa yökerhossa kyllä käyny kun puoliyö koitti niin hyvät dj:t, meno, musiikit ja tanssijat että suosittelen! Baariin maksoimme 800bahtia/hlö ja siihen kuului sisäänpääsy ja 3 h sai juoda niin paljon kuin halusi.. Tietusti samasta lasista nämä juomat piti juoda ja piti istua tietyillä paikoilla kun oli tämän diilin ottanut? Mutta kun 3 h oli kulunut niin tätä ei enään huomioitu ja sai tilata samanmoisesti kuin kaikki muutkin asiakkaat.. Käyntiin myös syomibaarissa patongilla, siellä ei ollut muita meidän lisäksi ja henkilökunta ei osannut suomea, mikä oli pettymys. Hinnat olivat myös huipussaan.. Sitä en voi todellakaan suositella.

  Kohde: Phuket, Thaimaa Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 14.01.17 Kategoria: Phuketin ravintolat ja baarit
 • Matka meni pilalle pettymys

  Hotelli: Ramada

  Hei. En suosittele Ramada hotellia , tässä muutamia kokemuksia. Olimme TUIn matkalla marraskuun lopulla ja juolukuun alussa 2016. - laatuluokitus ja kuvat eivät vastaa mitä hotelli on (FFF+ ) - huoneet epäsiistit - pyyhkeet rispaantuneet ja reiällisiä - huoneiden siivous ja lakanoiden vaihto ei toiminut (Siivouksen jälkeen huoneessa epämielyttävä tuoksu) - allasalue epäsiisti, altaan reunat vihreässä levässä -aamiaisella ruoka loppu,pyytämällä tuotiin lisää, muutenkin ala arvoinen -linnut aamiasella söivät leivät ja pullat, ruokailivat myös riissi kauhassa. (huomautettiin henkilökunnalle muttei asian eteen tehty mitään) Oli muitakin suomalaisia keskusteltiin heidän kanssaan saman olivat myös he kokeneet. En suosittele ko. hotellia lomanne kohteeksi, jo ette halua pettyä. Olen ollut Thaimaassa 6 kertaa koskaan en ole saanut noin huonoa palvelua, aina on kaikki ollut kiitettävää. kertokaa kokemuksia tästähoetellista

  Kohde: Karon Beach, Thaimaa Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 09.01.17 Kategoria: Karon Beachin hotellit
 • Matkanjärjestäjä

  Mistä olette varanneet matkan James Bond saarelle Kata Beachilta? Olemme hyvin epäluuloisia näitä paikallisia kohtaan, sillä ovat yrittäneet huijata meidän rahat. Kiitos vastauksistanne!!

  Kohde: Phuket, Thaimaa Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 16.12.16 Kategoria: Phuketin aktiviteetit ja harrastukset
 • Kanoottisafari

  Kanoottisafari oli yhden päivän mittainen retki. Ilmastoitu bussi haki retkeilijät hotellilta ja kuljetti satamaan, josta laiva lähti viemään retkeläisiä kohti määränpäätä. Laivan tahti oli nopea ja pian saavuimme ensimmäiseen määränpäähän. Ko. paikassa kanootit ja soutajat odottivat retkeläisiä ja astuimme kanootteihin. Harmaa kasvillisuuden peittämä vuori kätki sisäänsä laguunin. Luolassa, jonka läpi pääsee vain laskuveden aikaan, niin asui lapakoita ja apinat odottivat matkailijoita hedelmien toivossa. Paikka oli Phang Nga-lahti. Kanooteistakäsin näimme mitä erilaisimpia kalliomuodostelmia, joista soutaja hieman heikolla englanninkielellä selosti. Ennen laivaan nousua näimme myös ns. James Bond-islandin. Jatkoimme ko. lahdelta matkaa saarelle, jossa nousimme maihin. Uimme ja hieman jaloittelimme. Täältä jatkoimme takaisin hotellille. Laivassa tarjoiltiin maistuva lounas ja hedelmiä ja juotavaa oli yllinkyllin tarjolla koko retken ajan....  Lisää...

  Kanoottisafari oli yhden päivän mittainen retki. Ilmastoitu bussi haki retkeilijät hotellilta ja kuljetti satamaan, josta laiva lähti viemään retkeläisiä kohti määränpäätä. Laivan tahti oli nopea ja pian saavuimme ensimmäiseen määränpäähän. Ko. paikassa kanootit ja soutajat odottivat retkeläisiä ja astuimme kanootteihin. Harmaa kasvillisuuden peittämä vuori kätki sisäänsä laguunin. Luolassa, jonka läpi pääsee vain laskuveden aikaan, niin asui lapakoita ja apinat odottivat matkailijoita hedelmien toivossa. Paikka oli Phang Nga-lahti. Kanooteistakäsin näimme mitä erilaisimpia kalliomuodostelmia, joista soutaja hieman heikolla englanninkielellä selosti. Ennen laivaan nousua näimme myös ns. James Bond-islandin. Jatkoimme ko. lahdelta matkaa saarelle, jossa nousimme maihin. Uimme ja hieman jaloittelimme. Täältä jatkoimme takaisin hotellille. Laivassa tarjoiltiin maistuva lounas ja hedelmiä ja juotavaa oli yllinkyllin tarjolla koko retken ajan. Saavuimme satamaa ja satamasta pikkubussi kuljetti retkeläiset takaisin hotellille. Retkeä voin suositella kaikille ketterille kouluikäisistä alkaen.

  Kohde: Phuket, Thaimaa Lähettäjä: villevalo
  Lisätty: 24.08.16 Kategoria: Phuketin nähtävyydet
 • Tjaereborg matkanjärjestäjänä

  Tjaereborg matkanjärjestäjänä Thaimaassa on ollut toimiva matkatoimisto. Kaikki on pelannut eikä valittamista ole ollut. Retkillä yhdistelmä Tjaereborgin skandinaavinen opas ja paikallisopas on toiminut hyvin. Kuljetukset lentokentälle ja kentältä hotelliin on ollut aikataulussa ja opastus riittävää. Hotellin henkilökunta on ollut hyvää, siivoojat ammattitaitoisia ja hotellialue puhdas ja viihtyisä. Matkanjärjestäjä on kyennyt luomaan turvalliset ja täsmälliset puitteet matkalle. Ja matkan hinta-laatusuhde on ollut hyvin kohdallaan.

  Kohde: Bangtao Bay, Thaimaa Lähettäjä: villevalo
  Lisätty: 24.08.16 Kategoria: Bangtao Bayn muita vinkkejä

 

Oletko käynyt Phuketissa?Kirjoita omista kokemuksistasi Phuketissa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

 

Oletko menossa Phuketiin?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

TravelAnu

Kohde: Phuket
Ajankohta: Lokakuu 06, 2016 - Marraskuu 13, 2016
Kommentti: Olen Thaimaa vastainen - thaityttöjen takia. En kovasti ihastunut tähän paikkaan..
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

villevalo

Kohde: Bangtao Bay
Ajankohta: Helmikuu 22, 2015 - Maaliskuu 09, 2015
Kommentti: Talviloma Phuketin saarella Thaimaassa vastasi hyvin koko perheen odotuksiin. Voin suositella lämpimästi lomailua Phuketissa kaikille.
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Ewelin

Kohde: Karon Beach
Ajankohta: Maaliskuu 03, 2010 - Maaliskuu 17, 2010
Kommentti: Hieno reissu. Reuma ja kaikki nivelvaivat katosivat kahdeksi viikoksi!
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Chenzei

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Maaliskuu 19, 2016 - Huhtikuu 03, 2016
Kommentti: Ystävän kanssa menossa kahden viikon pakettimatkalle.
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

jiiar

Kohde: Phuket
Ajankohta: Helmikuu 02, 2014 - Helmikuu 17, 2014
Kommentti: Kyllä on taas kivaa :)
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Phuketissa?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Phuketista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Thaimaa
Englanninkielinen nimi: Phuket
Tunnetaan myös nimellä: Junk Ceylon, Talang, Tha-Laang
Etäisyys Helsingistä: 8347 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 10min
Rahayksikkö: baht
Valuuttakurssi (1 EUR): 37,84 THB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +7
Aikaero Suomeen: +5

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  C  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +66
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 1669
Palokunta: 199
Poliisi: 191

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Thaimaa
Suomen suurlähetystö Thaimaassa
Thaimaan suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Thaimaa
Englanninkielinen Wikipedia: Phuket
Suomenkielinen Wikipedia: Phuket
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Phuket
Pieni hetki, sivua ladataan.