Krabi

Krabin sääennuste

su 23.4.

Puolipilvistä
32°C | 24°C
1 m/s

ma 24.4.

Ukkosmyrskyjä
32°C | 24°C
4 m/s

ti 25.4.

Ukkosmyrskyjä
32°C | 24°C
4 m/s

ke 26.4.

Ukkosmyrskyjä
32°C | 24°C
4 m/s

to 27.4.

Ukkosmyrskyjä
32°C | 24°C
4 m/s

pe 28.4.

Ukkosmyrskyjä
32°C | 23°C
3 m/s

la 29.4.

Ukkosmyrskyjä
32°C | 23°C
3 m/s
Lisää valmismatkoja Krabiin

Matkakohteita Krabissa

Matkakohteita Krabin lähellä

Suosittuja hotelleja Krabissa

 • Rauhallinen hotelli keskeisellä paikalla

  Hotelli: Tipa Resort

  Hotelli oli siisti ja palvelu ystävällistä. Kauempana mäessä sijaitsevat huoneistot rajoittuivat "viidakkoon" ja olivat todella rauhallisia, koska vilkkain kausi ei ollut vielä alkanut kunnolla. Vaikka hotellilla oli hyvä sijainti rannasta, siellä oli kuitenkin rauhallinen tunnelma. Aamupala oli runsas ja erittäin hyvä. Uima-altaalla oli ihana viilentyä kuuman päivän lomassa. Ilmaistointi ei pelannut kunnolla ja huoneessa oli todella tukala ja kostea ilma, mutta ystävällinen henkilökunta hoiti laitteet kuntoon ja saimme nauttia viileästä hotellihuoneesta :) Hotellin yhteydessä ollutta ravintolaa en suosittele, parempaa ruokaa sai kadun varrella olevista ruokapaikoista.

  Kohde: Ao Nang, Thaimaa Lähettäjä: -Lomailija-
  Lisätty: 29.12.16 Kategoria: Ao Nangin hotellit
 • ostokset ja pitkähäntäveneet

  Kiinnostaisi mitä merkkiliikkeitä/tuotteita Krabissa on, eli saako sieltä esim Convers, Guess, ja mihin hintaan. Onko jäljitelmätuotteet laadukkaita? eli kannattaako ostaa. Toinen koskee pitkähäntävenematkoja, miten pitkä matka on lähirannoille?

  Kohde: Krabi, Thaimaa Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 19.08.15 Kategoria: Krabin muita vinkkejä
 • hometta, vesivaurioita ja muurahaisia

  Hotelli: Krabi Cha-da Resort

  Olemme kahden viikon lomalla krabissa. Huoneet sinänsä ok. Ensimmäisessä huoneesa tuntui huono haju ja astmaongelmanikin paheni. Syytä emme heti löytäneet. Laminaattilattian päätyliitoset irvistivät ajattelimme sen johtuvan siivoojien runsaasta moppiveden käytöstä. Pieniä muurahaisia vilisti kaikkialla. muutaman päivän jälkeen vaimo havaitsi vettä lattialla. Vesinoro johatti meidät kirjoituspöydän taa, jossa vettä oli litra pari. Se puolestaan näytti tulevan ilmastointilaittesta. Seinällä olevat tummentumat ja laminaattien turpoamimnen osoittivat vuodon jatkuneen pitkään. Sieltä se homeen haju tuli. Saimme toisen huoneen, jossa ilmastointilaite ok, mutta haju tunkkainen. Samalla johtaja lupasi kunnon huoneen parin yön jälkeen. Uusi huone saatiinkin ylimmästä kerroksesta. Mutta voi surkeuksien surkeus. Muutimme klo 13 raikkaaseen huoneeseen ja kävimme suihkussa ja lähdimme liikkeelle. Kun illalla palasimme, oli vastassa homeen ja viemärin...  Lisää...

  Olemme kahden viikon lomalla krabissa. Huoneet sinänsä ok. Ensimmäisessä huoneesa tuntui huono haju ja astmaongelmanikin paheni. Syytä emme heti löytäneet. Laminaattilattian päätyliitoset irvistivät ajattelimme sen johtuvan siivoojien runsaasta moppiveden käytöstä. Pieniä muurahaisia vilisti kaikkialla. muutaman päivän jälkeen vaimo havaitsi vettä lattialla. Vesinoro johatti meidät kirjoituspöydän taa, jossa vettä oli litra pari. Se puolestaan näytti tulevan ilmastointilaittesta. Seinällä olevat tummentumat ja laminaattien turpoamimnen osoittivat vuodon jatkuneen pitkään. Sieltä se homeen haju tuli. Saimme toisen huoneen, jossa ilmastointilaite ok, mutta haju tunkkainen. Samalla johtaja lupasi kunnon huoneen parin yön jälkeen. Uusi huone saatiinkin ylimmästä kerroksesta. Mutta voi surkeuksien surkeus. Muutimme klo 13 raikkaaseen huoneeseen ja kävimme suihkussa ja lähdimme liikkeelle. Kun illalla palasimme, oli vastassa homeen ja viemärin haju. Suihutilassa vesi seisoi monen ison laatan kohdalla. Ja siinä pysyikin, kun poistokaivo oli nurkassa keskilattiaa korkeammalla. Piilossa olevaa lavuaarin hajulukkoa oli tiivistetty haisevalla käsipyyhkeellä. Ja taas niitä muurahaisia. Emme enää usko, että hotellista löytyy normaalitasoista 3 tähden huonetta. Aurinkomatkojen luokittelu on joko ylioptimistinen tai sitten he eivät tunne kohdetta. Joudun koko ajan tehostamaan astmalääkitystä. Huonot on tunnelmat ja vielä viikko pitäisi täällä asua.

  Kohde: Krabi, Thaimaa Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 20.03.15 Kategoria: Krabin hotellit
 • Isohko hotelli

  Hotelli: Krabi Cha-da Resort

  Hotelli kilometrin verran rannasta,tuk tukilla pääsee mennen tullen rantaan ja ostoksille jos ei viitsi kävellä, hinta pari euroa sivu. Hotellissa 3 allasta sekä ylhäällä,lähellä metsää vielä yksi jossa sai olla monesti vain omalla porukalla. Aamiainen runsas, hyvää kahvia ja ystävällinen henkilökunta. Ao Nangin rantakadulla ja rannalla paljon kaupustelijoita,viereisellä rannalla Napparatilla ei näitä juuri ollenkaan. Kaupustelijat ei kuitenkaan niin tyrkkyjä kuin esim. Egyptissä vaan yleisesti ottaen ystävällisiä. Hierojia rannan tuntumassa pilvin pimein, 10 € tunnin hieronta ja laatuun oltu tyytyväisiä. Hotellihuone tilava, samoin parveke ja yläkerroksessa ei itikoita samoin kun alhaalla iltaisin. Betonin runsas "sisustus" käyttö häiritsi aluksi silmää mutta siihenkin tottui. Ainut haastava juttu oli tie hotellille alhaalta kadulta (140 askelta reipasta ylämäkeä)

  Kohde: Krabi, Thaimaa Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 07.11.14 Kategoria: Krabin hotellit
 • Hyvä sijainniltaan

  Hotelli: Beach terrace hotell

  Erittäin hyvä sijainti rantaan ja keskustan palveluihin nähden,mutta respan palvelut todella onnettomat samoin aamiainen yksipuolinen ja tilat hivenen epäsiistit.Hotellin huoneessa ei mitään moitittavaa.mutta ilmaston takiahan tänne on tultu.Uimaranta surkea koska koko kylän jätevedet laskeutuu suoraan puhdistamattomina kahteen kohtaan rantaa. Ksa valkeakoskelta

  Kohde: Ao Nang, Thaimaa Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 17.03.14 Kategoria: Ao Nangin hotellit

 

Oletko käynyt Krabissa?Kirjoita omista kokemuksistasi Krabissa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

 

Oletko menossa Krabiin?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

muru

Kohde: Krabi
Ajankohta: Joulukuu 2014
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Muffukka

Kohde: Railay Beach
Ajankohta: Huhtikuu 24, 2014
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Muffukka

Kohde: Krabi
Ajankohta: Huhtikuu 22, 2014 - Toukokuu 02, 2014
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Yli-Huhtala

Kohde: Krabi
Ajankohta: Helmikuu 26, 2014 - Maaliskuu 12, 2014
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Jokeri634

Kohde: Krabi
Ajankohta: Heinäkuu 01, 2009 - Heinäkuu 15, 2009
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Krabissa?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Krabista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Thaimaa
Englanninkielinen nimi: Krabi
Etäisyys Helsingistä: 8357 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 10min
Rahayksikkö: baht
Valuuttakurssi (1 EUR): 36,83 THB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +7
Aikaero Suomeen: +7

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  C  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +66
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 1669
Palokunta: 199
Poliisi: 191

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Thaimaa
Suomen suurlähetystö Thaimaassa
Thaimaan suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Thaimaa
Englanninkielinen Wikipedia: Krabi
Suomenkielinen Wikipedia: Krabi
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Krabi
Pieni hetki, sivua ladataan.