Matkakokemukset - Hotelleja Porissa

Hotel Amado

ViidakonMursu    17.04.2017    Porin hotellit    Pori
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2017 | Hotelli: Hotel Amado

Varasin hotellin ebookersin kautta aamulla ja klo 14:00 olimme hotellilla. Ulko-ovet olivat lukossa ja hotelli näytti suljetulta. Oven viereen oli jätetty paperilappu, jossa puhelinnumero, johon soittamalla onneksi saatiin henkilökuntaa kiinni. Meni noin 10minuuttia, että pääsimme sisälle ja saimme huoneen.

Sisäänkirjautuessa respassa tuntui olevan ongelma, että olin maksanut huoneen ebookersin kautta, eikä maksu näkynyt heti heille.

Huone oli siisti ja tilava. Perus hotellihuone, jossa yhden yön viettää helposti. Jos kauniita maisemia tahtoo katsella hotellinsa ikkunasta, tämä on väärä valinta. Näkymänä bussiasema, sekä muutama Porilainen räkälä. Ehdotonta plussaa annan siitä, että hotelli oli hiljainen, joko äänieristys toimi hyvin tai sitten olimme ainoat asiakkaat kyseisellä käytävällä.

Aamiainen oli aika kurja, leivät olivat kivikovia, munakokkeli suolaista jne...

Hinta oli mielestäni kova 93€/yö, muutama kymmenen euroa halvempi hinta ja hinta-laatu-suhde olisi ollut suunnilleen kohdallaan.

Arvosana hotellille:

Yyterin hotelli

Runotyttö    01.06.2009    Porin hotellit    Pori
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Yyterin Hotelli

Suhtkoht mukava hotelli,rauhallista ja rannalle voi lähteä vaikka aamukävelylle.Aamiainen ei juuri miellyttänyt,tuli syötyä lähinnä kaakaota ja vastaleivottuja sämpylöitä voin kera.Jälkiruoaka olisi voinut olla jotain edes hiukan näyttävämpää kuin täytekeksi joka ei edes ollut hyvä.Mitään lasten leikkihuonetta en löytänyt,mutta pieni lukunurkka oli kiva.Juuri muuta aktiviteettia hotelli ei uimisen lisäksi tarjoa.Ihan ok yhden yön yöpymiseen.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Porissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.