Matkakokemukset - Hotelleja Pargassa

Pieni kiva hotelli

Vieras    29.09.2019    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2019 | Hotelli: Tropical

Tropical on ainakin meille se sopivin majapaikka Pargassa. Noin 300 metriä kylälle eli siihen mistä keskusta alkaa. Tropicalissa on vain 20 huonetta eli sekä tilavia yksiöitä että kaksioita. Saadaan aina sama vakihuone kun on oltu Tropicalissa jo 20 kertaa.

Arvosana hotellille:

Kiva huoneistohotelli

Vieras    05.06.2019    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2018 | Hotelli: Tropical

Juuri itselle sopiva majoitus joka ei ole ihan kylän ytimessä. Ympärillä oliivilehtoja ja paikallista asutusta. Lähellä myös kauppoja sekä muutama taverna. Tropicalilla on oma vakiasiakaskuntansa. Huoneet siistitään päivittäin. Emäntä on miellyttävä.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli kivalla uima-altaall

Vieras    16.08.2018    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2018 | Hotelli: Tropical

Erinomainen hinta-laatusuhteeltaan, pieni hotelli noin kilometrin päässä vanhan kaupungin keskustasta. Uima-allasalue oli siisti ja mukava. Baarista sai ostettua edullisia juomia ja pientä purtavaa. Parin sadan metrin päästä löytyy pieni marketti, josta sai ostettua eväitä hotellihuoneeseen. Emme kaivanneet ollenkaan hotellin omaa aamiaista, sillä oli mukavampi syödä omalla kolmannen kerroksen parvekkeella ihaillen vuoristomaisemaa.

Meidän huoneistossa oli erillinen makuuhuone ja olkkari-keittiö sekä kaksi parveketta. Sängyt eivät ole välttämättä ne parhaimmat, mutta mitään Tempurin patjaa tämän hintatason hotellilta tuskin voi odottaakaan. Hyvin nukuimme silti. Keittiössä on hella (ei uunia), mikro sekä kaikki tarvittavat keittiövälineet. Pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin joka päivä. Siivous pelasi tässä hotellissa erinomaisesti.

Hotellista on lyhyt matka joka puolelle, silti hyvin rauhallisella paikalla. Itse en varaisi hotellia liian läheltä keskustaa melun vuoksi (vaikka Parga ei mikään bilemesta olekaan). Eli sijainniltaan tämä hotelli mielestäni erinomainen, jos haluaa nukkua täydellisessä hiljaisuudessa.

Sadan metrin päästä löytyi Perivoli-niminen ravintola, jonka liharuoat ainakin veivät kielen mennessään. Ravintola tuntui täyttyvän seiskan jälkeen, eli suosittelen joko varaamaan pöydän tai mennä ajoissa paikalle.

Tropicalista ei ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa siihen nähden, mitä siitä maksoimme. Oikein sympaattinen hotelli! Ilmastoinnin maksullisuus tuli meille yllätyksenä (mutta vain, koska en ollut tajunnut sitä ennen matkaa tarkistaa). Ilmastointi maksoi viikolta 63€.

Arvosana hotellille:

Se ei ole mitään turisti hotelli

Vieras    10.07.2018    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2017 | Hotelli: Dougias

Erittäin huono DAUGIAS niminen paimen talo ei pysty oleskelaman haisee Liikanen huoneen sisällä ei mitää monessa paikassa ei ole hinnta lappu monessa ravintolassa erilainen hinnat kallista joku kahvilassa amulla kahvikuppi 2euro illalla 3euro.tosi pieni paikka tunnti riittää saamaan selvää pargan keskustassa ihan erilainen paikkaa verrattuna rhodes tai Kreeta.ainoa mikä on hyvä VALTOS beac.

Arvosana hotellille:

Ihana ja rauhallinen hotelli

Vieras    17.08.2014    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Tropical

Palasimme juuri Pargasta, huoneistohotelli Tropicalista. Tropical on pieni, rauhallinen ja kodikas. Hotellista löytyy ainoastaan 18 huoneistoa. Lapsiperheille ja rauhaa rakastaville Parga ja erityisesti Tropical on loistava valinta.

Siivous pelaa päivittäin, huoneet ovat tilavia ja valoisia ja hotelli itsessään on erittäin turvallinen. Hotellia pitää nainen luultavasti perheensä kanssa. Respaa ei sinänsä ole, vaan omistaja hoitaa baaria ja samalla häneltä voi kysyä mitä mieleen juolahtaa. Allas ja -baari sulkeutuu klo 19.

Tropicalin merivesiallas virkistää helteisenä päivänä ja baari tarjoaa pientä suolaista syötävää ja virkistävää juomaa tosi edulliseen hintaan.

Palaan ehdottomasti joskus Pargaan ja Tropicaliin. :)

Arvosana hotellille:

Bacoli Hotelli

ViidakonMursu    05.08.2014    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Bacoli

Hotelli oli kohtuu hyvällä paikalla, joka paikkaan oli aika lailla lyhyt matka. Satamaan ja Krionerin rantaan ei ollut kuin muutaman minuutin kävelymatka, linnoitukselle pääsi myös todella näppärästi tallustelemaan.

Bacolin henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä, jäi suorastaan haikea olo kun lähdettiin Pargasta.

Aamiainen oli samanlainen perus pienen hotellin aamiainen : Leipää. kinkkua, juustoa, kreikkalaista jugurttia, muroja, kahvia, mehua.... Ei erikoinen mutta kyllä sillä pärjäsi :)

Hotellin allasbaarista saa tilattua myös toasteja, pizzaa ja muutamia salaatteja ruuaksi jos ei jaksa lähteä pidemmälle päivällä.

Uima-allas oli yllättävän syvä, huomasin myös lasten altaan olevan jonkun verran syvempi mitä aiemmin olen nähnyt.

Siivous kävi joka päivä, kannattaa varautua siihen, että toisena päivänä huone on siivottu jo ennen klo 15, toisina päivinä vasta 16 aikaan, tuolla kun ei nuo kellon ajat välttämättä niin suuria merkitse.

Ilmastointi ja tallelokero yhdessä kustantivat viikolta 55€ (ja summa maksettiin vasta lähdön yhteydessä). Nämä löytyivät parvekkeellisista kaksioista, olin ymmärtävinäni että hotellissa olisi ollut myös tarjolla yksiöitä, mutta niissä ei ollut parveketta, ei ilmastointiin tai tallelokeroon mahdollisuutta.

Hotellin lähellä oli pieni, pikkuisen nuhjuinen minigolf-rata, käytiin kerran pelaamassa, ehkä lapset viihtyy siellä paremmin kuin aikuiset.

Suoraan sanottuna lähes kaikki oli hotellissa oikein ihanaa ja homma toimi. Itse kärsin hotellin huonosta äänieristyksestä. Olimme huoneessa 108, se on alakerrassa käytävän varrella, ja joka ikinen ääni kuului ovesta läpi. Ilmeisesti ongelma oli vain alakerrassa, koska erään pariskunnan kanssa keskustellessani kävi ilmi, että he eivät olleet häiriintynyt mistään, heillä oli toisessa kerroksessa huone. Muuten olisinkin paukauttanut 5tähteä hotellille mutta, äänieristys vei nyt kyllä yhden :)

Suosittelen Bacolia sen sijainnin, ystävällisen palvelun ja siisteyden puolesta :)

ps. Hotellissa ei käynyt luottokortit maksuvälineenä!

Arvosana hotellille:

paras hotelli Pargassa

Vieras    27.06.2012    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Achilleas

Achilleas on paras hotelli Pargassa. Olemme olleet Pargassa jo 5 kertaa. Acropolis , Magdas , Bacoli ovat olleet kaukana Achilleaksen tasosta.

Aamianen hyvä ja henkilökunta super mukavia. Aamiaista laittava (kotka) ei todellakaan vahdi ja hymyilee mielyttävästi jopa tuo aurinkoterassille kahvia lisää.

Huone mahtava lisänä merinäköala. Jos ei ole valmis maksamaan huoneesta niin sitä saa mitä tilaa.

Achilleaksessa kaikki pelaa. Lähtöpäivänäkin saimme pitää veloituksetta huoneen aina klo 19 asti.

Kiitos mahtavasta lomasta Achilleas ja Patga

Arvosana hotellille:

Pargassa ei mitään tekemistä

Vieras    14.06.2012    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Achilleas

Pienehkö hotelli nätillä rannalla. Iltavuoron poika kohtelias mutta ei osannut esim. tuuletinta käynnistää, tosin siitä

ei juuri hyötyä ollut kuumina öinä. Parempi ratkaisu ikkunat auki ja hyttysmyrkkyä iholle. Aamiaistarjoilun nainen

vahti kuin kotka mitä pöydästä otetaan.

Tjäreborgin oppaassa sanottiin että niukka keittiövarustus. Paikan päällä saimme todeta ettei yhdessäkään huoneessa ollut minkäänlaista keittiötä. Ruokailuvälineetkin piti ostaa. Hyvin pieni jääkaappi nökötti nurkassa.

Näköalat: Erittäin pieneltä parvekkelta näkyi vastapäisen hotellin parvekkeet ja etuovelta hotellien katot.

Ei onneksi näkynyt torakoita niin kuin Espanjassa.

Plussaa: Katolla asui viehättävä villikissa kolmen poikasensa kanssa. Ruokimme niitä kaupasta saatavalla Whiskasilla.

Hirvittävän kovat helteet kesäkuussa. Ainoa ajanviete uiminen. Ulkona liikkuminen mahdollista vain aamulla ja iltamyöhällä.

Koko ajan oli ikävä vasta hankitulle kesämökille, jossa riitää jatkuvasti puuhaa.

Arvosana hotellille:

perustason hotelli

Vieras    08.01.2012    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Bacoli

Ihan perustason hotelli. Parasta oli ehkä aamiainen. Kävelymatkan päästä keskustasta. Asiakaspalvelu tökki mm. luvattiin hoitaa pyytämämme asia mutta eivät muistaneet enään sitä jälkeenpäin. Uima-altaan vesi oli tosi kylmä, ehkä keskikesän helteillä positiivinen asia..

Arvosana hotellille:

Kodikas hotelli

Piuri    12.07.2010    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Rezi

Kodikas hotelli lähellä palveluita Pargan kylään johtavan tien varressa.

Arvosana hotellille:

tosi siisti ja ystävällinen

jani87    08.10.2009    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Bacoli

kannatta mennä hotelli bacolii siis tosi hieno paikka ja tosi ystävällinen palvelu ja hyvät uima allas alueet kaikki kunnoss...yks miinus tuli siit oltii 2´vk ja oli sama aamupala mut vielä parempi palvelu,,,huoneiss on ilmastoinnit(40e tv parveke 2kerrosta, iso viilee vastaanotto aula.altaat pestii joka ilta ja piha kivetykset yms...

Arvosana hotellille:

Hotelli Enetiko

Eme    07.04.2009    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Enetiko

Jos Pargaan on suunnitteilla matka, ja hotelli vielä mietityttää suosittelen todella lämpimästi hotelli Enetikoa.

Miinus kyseisessä hotellissa on valitettavasti hirveä ylämäki, joka saattaa pistää hengästyttämään helpostikkin.

Mutta on se hengästyminen sitten niiden maisemien arvoista mitä hotellista ylhäältä näkee.

Hotelli on muutenkin todella siisti ja hieno niin ulkoisesti kun sisäisestikkin.

Aika uudestahan hotellista on myöskin kyse.

Ja on muuten erittäin kohtelias ja mukava henkilökuntakin.

Mukavaa oli kaikin puolin viikko asustella Enetikossa

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Pargassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.