Matkakokemukset - Muita vinkkejä San Agustinista

kohde oli hyvä,rauhalinen,lähellä rantaa,juuri se mitä haimekin.

Vieras    15.01.2023    San Agustinin muita vinkkejä    San Agustin

saimme hyvän lämpimän rantaloman 2vk.tuo miami oli myös kiikarissa,uskon etei se ole tuosta juurikaan muutunut,muutamat olivat käytössä,muut aika hiljaisia,ei vuokraus kunossa.siitä vuokraako joku,tuskin suomalaiset.alue on wikibedian mukaan ruotsalaisten eläkeläisten suosima,joka näkyy alueen keskustassa-palveluissa.

Ihastuttava pieni ja rauhallinen kohde

Vieras    22.02.2014    San Agustinin muita vinkkejä    San Agustin

San Agustin Gran Canarian eteläosassa on pieni ja ihastuttava lomakohde, jossa ei ole liikaa hälinää. Sijainti Bahia Felizin (täysin rakennettu turistikohde) ja Playa del Inglesin (hälinä turistikohde) välissä. Molempiin edellä mainittuihin kohteisiin voi tehdä kävelyretken rantakatua pitkin. Matkaa oppaiden mukaan noin 3 km kumpaankin, mutta rantakatua kävellen menee noin tunti per suunta. Inglesiin mennessä noin puolivälissä on mukava uusi ostoskeskus, jossa myös ruokapaikkoja.

Olin Aparthotel Foliaksessa, joka on noin 3- tähdiltään. Huoneet on tilavat, mutta kalusteissa on ikävästi kuluneisuutta, patjojen jouset tuntuivat läpi, tyynyt oli kovat ja kaappien ovet repsotti. Pikkuseikkoja joka tapauksessa, sillä hotelli oli kuitenkin siisti, huone tosiaan tilava, parvekkeet etelään päin ja allasalue oikein kiva (aurigonottopaikkoja eri tasoilla + lämmitetty allas ja ohjelmaa altaalla 5 pv viikossa).

San Agustinissa on vain muutama iso hotelli, muuten rivitalotyyppistä majoitusta. Paikka on rauhallinen, eikä siellä ole Inglesin kaltaista hälinää. Ostoskeskus on aika kattava, joten sieltä saa kaiken sen turistikaman mitä muistakin paikoista. Ostarilla on kauppa, mutta kylässä on myös useampi muu supermarket. Valinnanvaraa siis on.

Ravintoloista suosittelen eniten Loopy's, jossa oli paras palvelu ja paras ruoka mitä viikon aikana söin. Myös paikan tunnelma oli hauska, vaikkakin turistimainen. Mutta turisteja on joka puolella saarta, joten niiltä ei voi välttyä.

Rannassa oleva El Capitain oli pettymys; palvelu oli töykeää ja ruoka oli mautonta.

Roca Rojasin Nitos ravintola oli ihan kiva. Palvelu oli hyvää ja ruoka myös ihan ok.

Retkikohteena suosittelen Puerto de Moganin markkinoita perjantaisin. Todella ihastuttava kylä, jossa on valtavat markkinat joka perjantai noin klo 9-14. Puerto de Moganissa on kauniita kujia, paljon ravintoloita ja monipuolisesti kauppoja. Bussi numero 1 menee San Agustinista Puerto de Moganiin, matka kestää noin 45 minuuttia. Reitti on erittäin mutkainen, joten matkapahoinvointisten kannattaa lääkitä itsensä ja istua etupenkillä...

Jos lähtisin uudestaan Gran Canarialle, en menisi Bahia Feliziin enkä Playa del Inglesiin. Tämän ensimmäisen Kanarian saarten kokemuksella voin suositella niin San Agustinia kuin myös Puerto de Mogania.

Turvallista liikkua myös yksin ja naisena!!!

Kanariansaaret San Agustin

Vieras    28.09.2009    San Agustinin muita vinkkejä    San Agustin

2000-luvun alussa olimme kolmena vuotena peräkkäin tammikuussa Gran Canarian San Agustinissa. Sen jälkeen olemme kiertäneet Puerto Ricot ja Inglesit moneen kertaan vaan nyt päätimme palata ensi tammikuussa jälleen San Agustiniin. San Agustin on lähellä Playa de Inglesiä, mutta on silti oma alueensa ja koolleen huomattavasti pienempi kuin Ingles. San Agustinin hintataso esim kaupoissa on edullisempi kuin mitä Inglesissä. Itse San Agustinin ostoskeskus on hieman kulunut, mutta sieltä löytyy kaikkea mahdollista.

Inglesin Tropical Center-ostoskeskus on myös kävelymatkan päässä San Agustinista joten "soppailu" mahdollisuuksia löytyy.

Suosittelemme San Agustinia lämpimästi kaikille Gran Canarialle lomailemaan aikoville.

Oletko vieraillut San Agustinissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.