Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 15

Siisti ja tilava

tehauta    17.01.2011    Playa Paraison hotellit    Playa Paraiso
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

Plussat:

+ aulasta sai vettä 1,5l pulloissa niin paljon kuin tarvitsi.

+ todella ystävällinen ja avulias henkilökunta

+ siisteys

+ all inclusive/täys ylläpidolla ilmaiset bussimatkat Americasiin ja takaisin !

+ all inclusive/täys ylläpidolla todella reilut drinksut joita sai myös omaan hotellihuoneeseen !

Miinukset:

- Huoneissa sängyt kovia !

- Ilta-aktiviteetit mitättömiä - syöntiä ja juontia, seurustelua? Jotain oli mutta se oli minimaalista - hotellin aulassa lauleskelua. Näytti olevan lautapelejä tarjolla.

- Ruuassa hyvin vähän vaihtelua, hotelliaamiais perus settiä. (Kahvi keitetty merivedestä suodatettuun veteen.)

- Internetin käyttö kapitalisoitu täysin, vain aulassa kuuluva WiFi käyttö 2€/30min ! Käytössä oli myös hotellin omia pc:itä jos niitä uskalsi joku käyttää...,

- Muut hotellinasukkaat täysin huomioimatta jättävät jonoissa yms. etuilevat, sekä aurinkotuolit varastavat Saksalais-vanhukset !

Arvosana hotellille:

Rauhaisan kiva hotelli

Vieras    13.01.2011    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Helmikuussa taas menoksi! Jo toistamiseen ollaan menossa tamaimo hotelliin ja odotukset ovat korkealla. Kolmisen vuotta sitten olimme samaisessa hotellissa ja viihdyimme todella hyvin tulivuoren juurella ihaillen jylhiä maisemia ja eksoottisen mustia ranta hietikoita. Los Gigantes on kiva rauhallisuutta kaipaaville, ilman suurempia yökerhon ääniä! Toivottavasti sää suosii ja lämpöä riittäisi edes pienen rusketuksen verran...

Arvosana hotellille:

Saa

Vieras    11.01.2011    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Noi saa ennustukset ei sit pida yhtaan paikkansa :) aurinko paistaa ja kuuma on!

Varo varasta

Vieras    22.12.2010    Puerto de la Cruzin vaarat ja ongelmat    Puerto de la Cruz

Saavuimme Puertoon 1.12.2010 ja jo heti toisena päivänä lompakko varastettiin "kiinalaisessa" kaupassa Nieves Ravelesilla.Kaupassa oli ruuhkaa ja siinä ruuhkan keskellä minua alkoi tönimään sllainen vanhempi, hoikahko olkihattupäinen mies ja sitten sama mies kiilasi koko kassajonon ohi ja maksoi jonkin pienen ostoksen, jolloin sanoin vaimolleni, että onpa röyhkeä tyyppi kun killailee tuollalailla, sitten kun oli meidän vuoro kassalla tajusin, että miksi se ukko oli pitänyt niin kiirettä! lompakkoni oli poissa!

Olemme olleet Puertossa jo 5 kertaa aiemminkin eikä koskaan aiemmin ollut sattunut mitään, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Tällä kertaa viivymme täällä koko talven eli ajan 1.12.2010-28.2.2011, joten oli melko tyly alku matkalle. Menetys ei ollut kovin suuri, n. 150 e rahaa ja ajokortti (onneksi luottokortit olivat asunnolla). Olemme kuulleeet varoituksia, että juuri tuonkaltaiset varkaudet ovat yleistyneet, joten kannattaa suhtautua asiaan vakavasti. Käytännössä ei kannata pitää rahaa mukana kaupungilla liikkuessa enempää kuin on arvioinut tarvitsevansa.

Puerto de la Cruz on muuten ihan hyvä paikka lomailla/viettää talvea. Kannattaa tulla visiitille!

Peruskamaa

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Apartamentos Be Smart Florida

Sellainen ihan perushuoneisto, vaatimaton keittovarustus (paistinpannu oli ihan valmis) mutta kyllä näillä toimeentulee. Sijainniltaan erinomainen. Hotellin oma aamiainen oli varsin vaatimaton.

Arvosana hotellille:

Harry's baarissa mahtavat drinkit!

Prinsessa    11.12.2010    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Viettettiin yksi ilta aikaa Harry's bubissa, joka sijaitsi keskustan kaksikerroksen ravintola/kauppakompleksin toisessa kerroksessa. Drinkkilista oli pitkä ja selkeä ja valinnanvaraa todellakin oli! Drinkit olivat erinomaisia ja hyvännäköisiä ja -makuisia =) Porukkaa oli paljon ja tunnelma katossa!

Ihania shoppailupaikkoja!

Prinsessa    11.12.2010    Teneriffan ostokset    Teneriffa

Käytiin marraskuussa 2010 Teneriffan Playa de las Americasissa ja heti ekana lomapäivänä shoppailtiin vaatekaupat tyhjiksi! Osa kaupoista oli samoja mitä Suomessa, kuten Sara ja Mango, mutta oli myös paljon muita ihania ja laadukkaita vaate- ja kenkäkauppoja! Ensi kerralla ei tarvitsi juurikaan omia vaatteita mukaan pakata kun kaikki vaatteet saa paikanpäältä =)

Uima-allasalue remontissa

Vieras    08.12.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Parque Santiago 3

Parque Santiago iii:sen allasalue ei ole käytössä! Altaista on vedet pois, remonttiamigojen porat laulavat lähes yötä päivää ja koko allasalue on suljettu. LASTEN vesipuisto ON käytössä. Tjareborg ei informoi asiasta matkan varanneita etukäteen.

Arvosana hotellille:

ÄLKÄÄ MENKÖ HALPAAN

Vieras    30.11.2010    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

AMERICANOKSESSA SAAT PITÄÄÄ HUOLTA, ETTET JOUDU HUJATUKSI,

ESIM. TAXSIT OTTAA MITÄ HALUAVAT JOLLEI OLE MITTARIA. 5 EUROLLA PÄÄSEE LOS CRISTIANOKSESTA-

AJEDEEN.TOINEN HUIJAUS KOHDE ON ELEKTRONIIKKA TUOTTEIDEN OSTO. MYYJÄT HUIJAAVAT JOPA 5 KERTAISEN HINNAN JOLLET OLE HINTATIETOINEN, SIIS VARO!!!! PUDOTA KYLMÄSTI PYYDETYSTÄ HINNASTA AINEKIN 3 OSA POIS NIIN OLLAAN OIKEILLA HINNOILA. SIIS VARO HUIJATUKSI TULEMISTA!!!!

AMERICANOS ON MUUTEN AIVAN IHANA PAIKKA LOMAILLA, ON AURINKOA JA TEKEMISTÄ RIITTÄÄ JOKA LÄHTÖÖN !!

Iso, siisti, rauhallinen, hyvä buffet

Vieras    30.11.2010    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Hotel Luabay

Hotelli on suuri, muutama vuosi sitten peruskorjattu. Yleiset tilat kauniisti sisustettu, viihtyisät sisä- ja ulkotilat. Ystävällinen, kielitaitoinen henkilökunta. Marraskuussa 2010 oli ainakin todella hyvä buffet-tarjoilu, puolihoito maksoi alle 50 euroa ja oli korkeatasoinen. Kokit laittoivat ruokaa ravintolasalissa, valikoimat vaihtelivat, kaikki oli tuoretta ja raikasta. Erittäin hyvä vaihtoehto mm. lapsiperheille. Viikon juomat ( kahdelle hengelle 2 lasia viiniä, vesipullo päivittäin maksoi alle 40 e ) Lisäksi hotellissa spa-palveluita, saunaa, hierontaa monenlaista yms. Illalla ohjelmaa varttuneeseen makuun.

Arvosana hotellille:

Ihan ykkönen

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Hotelli oli todella siisti ja kaikki toimi! Aamupala oli ruotsinlaiva -tyylinen, eli kaikkea paljon. Saimme huoneen ihan pelipaikoilta, parveke uima-altaille päin ja iltaisin varsinkin parvekkeella oli mukava istuskella kun uima-allasalue oli niin hienosti valaistu. Ilta-ohjelmaan emme juurikaan tutustuneet muuta kuin yhtenä iltana kun emme jaksaneet keskustaan lähteä. Todella hyvä stand up -koomikko oli esiintymässä ja jaksoi hyvin nuarattaa yleisöä. Huone oli kaksikerroksinen, jossa yläkerrassa keittiö, olohuone ja parveke ja alakerrassa makuuhuone, wc/kylppäri ja maaparveke. Keittiöstä löytyi mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vessassa oli hiustenkuivain. Siivojakin kävi moneen otteeseen viikon aikana.

Respassa oli erittäin palvelualtista ja kielitaitoista väkeä töissä ja respa oli aina auki.

Hotellin yleisilme oli todella siisti, uusi ja hyvinhoidettu!

Arvosana hotellille:

tunnelmallinen lapsihotelli

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Villa Mandi

Villa Mandi sijaitsee golfkentän reunalla, rauhallisella paikalla, kävelymatkan päässä turistialueista. Hotellissa espanjalainen tunnelma (vaikka muumitaloa hieman muistuttaakin). Huoneet muistuttavat huoneistohetellia ja tilaa niissä riittää perheille. Hotelli pidetään hyvin siistinä, huoneet puhdistetaan joka päivä ja pyyhkeet vaihdetaan tarvittaessa. Myös vuodevaatteet sijataan.

Lapsille on järjestetty paljon ohjelmaa- kasvomaalauksesta erilaisiin peleihin. Sisäpiha on aidattu ja turvallinen. Lasten on helppo liikkua itsekseenkin. Hotellin henkilökunta pitää myös lapsista, tikkareita on jaossa aamupalan jälkeen..

sijainti on kätevä ja rauhallinen. Hotellin edestä kulkee paljonturisti busseja eikä taksikaan ole kovin hinnakas. Päivittäin kulkee myös bussi meren rantaan, mikäli ei halua kävellä. Uimaaltaat ovat viihtyisiä ja aurinkotuolejakin riittää. Vesi lämmintä ja puhdistetaan päivittäin, kuten uima-aöltaiden ympäristötkin. Hotellihenkilökunta on ystävällistä. Ruoka on maittavaa ja tarjottavaa riittää, jos ei jonain päivänä ehdi aamuplalle, voi myös tilata aamiaspaketin.

Iltaohjelmasta ei osaa sanoa, kun vietimme suurimman osan illoista muualla.

Arvosana hotellille:

Matkakokemuksia

Vieras    25.11.2010    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Kertokaahan tuoreita kokemuksia Tamaimo Hotellissa lomailleet! Hotelli näkyy jakavan aika radikaalisti mielipiteet puolesta ja vastaan..itse menossa sinne viisihenkisen perheen voimin tammikuussa. Entä millaista säätä voi odottaa tuolloin? Kiitokset jo etukäteen :)

Arvosana hotellille:

laaja ja rauhallienn hotelli

Vieras    16.11.2010    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Huoneistohotelli Atlantida

Aamupala oli mielestäni heikko....hintaan verrattuna. Miestarjoilija määräsi mihin pöytään istutaan , jota en ole koskaan ennen kokenut ja olen matkaillut 30 vuotta....

Arvosana hotellille:

laadukas hotelli

Vieras    24.09.2010    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: bahia principe san felippe

SUOSITTELEN HOTELLIA LÄMPIMÄSTI ASIALLISTA JA LAADUKASTA ;;;UPEA ALLASALUE DRINKKI JA TAPASBAAREINEEN,,,,,EI HUONOSTI KÄYTTYTYVIÄ MUITA TURISTEJA.....AUTONKIN VOI VUOKRATA KOHTUULLISEEN HINTAAN HOTELLIN AULASTA.......ON KYLPYLÄÄ JA SAUNAA,,,HYVÄÄ OHJELMAA...KAIKEN KAIKKIAAN HYVÄÄ PALVELUA,,,,,,,,,,JOTA EI VOI UNOHTAA.....VARSINKIN KUN VIETTÄÄ JOULUSTA LOPPIAISEEN..........SANOIN KUVAAMATON AAMIAIS JA ILLALLIS SEISOVAPÖYTÄ..........ERIMAIDEN RUOKAKULTTUURISTA.......JOKA JUHLAPYHINÄKIN KUULUU HINTAAN.....JOTEN KAHDEN VIIKON MATKA TULI TOSI EDULLISEKSI,,,,,,,,,,,,,,,,HUONEETKIN HYVÄT PARKETTILATTIOINEEN;;;;IHANAT HYVÄT VUOTEET NUKKUMISEEN....JA BAARIKAAPPI;;;JOTA TUSKIN HARVA KÄYTTÄÄ..........MUTTA MAINITTAKOON,,,,,,,,,,,PIDÄN iTSE VIIDEN TÄHDEN HOTELLEISTA,,,,,,,,,,,,,,,,,,MUTTA TÄSSÄ ON HOTELLI;JOKA VEI SELKEYDESSÄÄN SYDÄMENI...OLEN OLLUT PUERTOSSA NOIN 20 KERTAA,,,,,,JA TIEDÄN JO JOTAKIN,,,,,,,,,,,,,,,,JA MINUN MIKÄÄN JOULUSTA LOPPIAISEEN VIETTÄMäni AIKA EI VEDÄ VERTOJA PUERTOON BAHIA PRINCIPEEN..............SAI KUNNOLLA PUKEUTUA JA JUHLIA.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........ELÄMÄ EI MITÄÄN ILMAN PUERTO DE LA GRUTZIA.....OLEN LÖYTÄNYT ONNELLISTEN SAAREN,,,,,,,,,,,JA MITÄ SIELTÄ EI LÖYDÄ EI TARVIKAAN,,,,,,,,..Halle...

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.