Matkakokemukset - Ostokset Patong Beachillä

Patongin räätäli

Koivistojari    23.01.2015    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

Kävin vaimoni kanssa Patong Beacilla 2014 joulukuussa. Olin päättänyt teettää puvun paikallisella "räätälillä". Yhtään väheksymättä näitä yrittäjiä, kysymys on kuitenkin mittapuvusta joka tehdään jossain kaukana kyseisestä liikeestä. Mutta samoin toimitaan kotimaassa. Jos haluaa kunnon puvun, pitää selvittää ennen tilausta mitä haluaa. Räätälit esittelevät aina ensin kankaita. Miesten pukuun pitää käyttää miltei aina villaa tai esimerkiksi silkin ja villan sekoitetta. Thaimaan räätäleillä on myös tarjolla keinokuituja, mutta ne ovat edullisuudestaan huolimatta aivan kamalia. Räätäli jolla kävimme todisti kangastilkkua polttamalla että kysymys oli villakankaasta. Luonnonkuitu palaa tuhkaksi tai hiileksi, mutta keinokuitu käyttäytyy yleensä kuten muovi. Haju on toinen josta aitouden voi päätellä. Puvun malli. Räätäleillä on usein mallikansioita joissa on tunnettujen barandien malleja. Minä kuitenkin googlasin Hugo Bossin, Armanin, Tigerin jne... sivut, kunnes löysin mallin jonka halusin. Ensimmäinen kysymys jonka räätäli esitti, koski puvun laatua. Haluanko halvan vai hyvän. Tähän pitää mielestäni vastata hyvän. Kunnolla tehty mittapuku maksaa kotimaassa 800 - 2000 €, näiltä veijareilta sen saa 300 - 500€. On tailoreita jotka lupaavat satasella puvun ja viisi paitaa, jatkakaa matkaa. Hyvä puku maksaa aina. Minä teetin pukuni Tailor House Mr. Selanyllä 104/11 Soi Post-Office. Olin tyytyväinen.

Simply the Best tailor in Puhket

Vieras    31.12.2012    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

Navtej Singin (Narry) Regal Suit Patong Beachilla. "Paras" voi olla ehkä hieman liioteltu ilmaus kun ihan kaikkia ei ole tullut kokeiltua, mutta kuusi vuotta putkeen on tullut luotettua tähän räätäliin ja lopputulos on aina ollut erittäin hyvä. Halvempiakin saattaa löytyä mutta Narrylta on aina saanut erittäin laadukkaita ja istuvia vaatteita sopuhintaan. Vaikka asuisit vähän kauempanakin niin Narry noutaa asiakkaan tarvittessa hotellilta. Suosittelen lämpimästi ([email protected]).

Testaa, et pety!

Night shopping market

Muffukka    16.11.2011    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

www.patong-beach.com/shopping/

"Yöshoppailua" Patongilla klo17-21 joka la-su. Hyvin suunniteltu alue... baareja ja kauppoja. Jengi juo itsensä pikkuhuppeliin ja sen jälkeen raha on hupaa ettei muutaku shoppailemaan ;)

silmälasit

Vieras    22.01.2009    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

olen ostanut kahdet lasit + muulle perheelle silmälaseja Patongista Sun Optic'asta ja voin suositella muillekin. Liike on sukulaisryhmän pitämä, osaavat englantia hyvin ja palvelu todella toimii, hinant ovat edulliset. Toideen kertaan Patongille matkustaessani hain lasit suoraan tästä liikkeestä, ei tarvinnut etsiä muualta. Monitoimilasit kehyksineen 150-300 € , käyttävät saksalaisia linssejä. Suosittelen muillekin - Patongin rannasta Ocean mall liikkeen jälkeen ylös markkinapaikkaa kohti, osoite Ruamjai Rd. Patong peach, Kathu, Phuket, 83150 Thailand

email [email protected]

Oletko vieraillut Patong Beachillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.