Matkakokemukset - Hotelleja Palma Novassa

Epäsiisti kuollut hotelli

Vieras    09.10.2013    Palma Novan hotellit    Palma Nova
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Sol Lunamar Apartamentos

Huone täytyi siivota mennessämme sinne. Vastaanotossa oli vihaiset virkailijat,hyvä etteivät purreet . WiFi ei toimi hotellissa kuin ostamalla aikaa luottokortilla jostakin epämääräisestä numerosta Suihkuhuoneen lattiasta tuli vettä viemäriputki varmaan rikki. Vastaanotossa ei kiinostanut ketä tuli ja ketä meni, pelasivat varmaankin jotain peliä. En suosittele tätä hotellia kenellekkään.Tosi tunkkainen hotelli.

Arvosana hotellille:

Lapsiperheen paratiisi

Vieras    01.10.2013    Palma Novan hotellit    Palma Nova
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Viva Palmanova

Aivan ihana hotelli lapsiperheelle ja vieläpä sellaiselle perheelle johon kuuluu pieniä lapsia. Viihdyimme aivan loistavasti! Lapsille oli tarjolla monipuolista toimintaa mm. paidan maalausta (6€/paita), elokuvia, pelejä ja leikkejä, ruoan laittamista, askartelua... Iltaisin oli minidisko ravintolan edessä, johon meidän lapset olivat aivan hullaantuneita. Nuorempi (3v) jamitti täysillä joka ilta.

Ranta oli kävelymatkan päässä hotellilta (muutama sata metriä), hotellilta löytyi perustasoinen kauppa, joskin melko kallis. Muutaman sadan metrin päässä oli isompi kauppa, jossa hintataso huokeampi.

Hotelli oli erittäin siisti ja viihtyisä, piha- ja allasalueet olivat puhtaita ja hyvin hoidettuja. Ravintola oli erittäin hyvä. Meillä oli puolihoito johon kului runsas aamiaisbuffet ja illallinen (tarjoiltiin mukavasti jo klo. 18 lähtien). Näillä eväillä pärjättiin loistavasti koko päivä, eikä ylimääräisiä ravintolakäyntejä tehty. Satunnaisesti keiteltiin huoneistossa puuroa tai paistettiin hodareita tai leipää välipalaksi.

Hotellista sai vuokralle pyyhkeet, joita sai käyttää allasalueilla. Ne sai myös vaihdettua uusiin (ma, ke ja pe). Vuokra taisi olla 4,90€/huone. Hotellista löytyi myös pyykkikoneet ja kuivausrummut asukkaiden vapaaseen käyttöön. Pesuaineet joutui tuomaan itse, mutta ainakin meidän aikana jotkut olivat jättäneet omia pesuaineitaan myös toisten käyttöön. Huoneisiin sai myös tallelokeron, muistaakseni lisämaksua tai panttia siitä ei pyydetty.

Allasalueet olivat mahtavat! Lapsille oli oikein kattava oma allas, josta löytyi liukumäkeä ja merirosvolaivaa. Aikuisille oli useampi allas ja oma K18- alueensa, jossa sai tarpeen mukaan rentoutua ilman lasten hälinää.

Ilmat suosivat meitä, päivittäin n. 28 astetta. Tuuli heikkoa ja vain muutama tippa tuli vettä yhtenä päivänä.

En voi muuta kuin suositella kyseistä hotellia!

Arvosana hotellille:

Oikein hyvä ja mukava hotelli

Vieras    11.08.2009    Palma Novan hotellit    Palma Nova
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Delfin Playa

Palma Novan, Mallorcan hyvätasoinen hotelli Delfin Playa on hyvän rannan, biitsin, vieressä. Aamiainen on mahtava, lounas / illallinen todella hyvä. Lihomisen vaara melko varmaa. Ystävällinen mutta kiireinen henkilökunta teki parhaansa palvelussaan ravintolan puolella. Respan henkilökunnalla oli aina aikaa palvella asiassa kuin asiassa ja jopa suomenkielellä. Uima-allasalue tosi viihtyisä. Ei liikaa melua, palmuja, kukkia, baari ja palvelut pelasi. Saunakin heillä kuulemma on. Ei käyty. Hotellissa on kaksi eri puolta tien toisella puolella ja päärakennus. - Tämä tiedoksi jos ei tunne Palma Novaa, suosittelemme. Tähtiä antaisin kolme ja plus plus, virallinen luokitus lienee neljä tähteä.

Arvosana hotellille:

Täydellinen hotelli

Vieras    30.01.2009    Palma Novan hotellit    Palma Nova
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: ponent mar

Koko viisihenkisen perheemme mielestä hotelli oli täydellinen joka tavalla, haluamme ehdottomasti uudestaan samaan hotelliin jos suinkin matkalle pääsemme!

Arvosana hotellille:

Sol Lunamar

Vieras    29.08.2008    Palma Novan hotellit    Palma Nova
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Sol Lunamar Apartamentos

Ihan ok perus tasoinen hotelli.

Huoneissa tv,keittiö,parveke ja ilmastointi.

Henkilökunta ystävällistä.

Hotellin yleisilme siisti.

Hotellin alakerrassa baari josta saa myös pikku purtavaa,allasbaari erikseen.

Joinain iltoina myös altaan grillikoju avoinna.

Hotelli ei niinkään nuorison suosima minkä kuvan voi joistain mainoksista saada,paljon myös perheitä sekä vanhempia asiakkaita.helsinki

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Palma Novassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.