Matkakokemukset - Hotelleja New Yorkissa

Siisti hotelli ja hyvällä hinnalla.

Vieras    24.08.2014    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Hampton Inn New York Chelsea

Meitä oli matkassa kaksi aikuista ja kaksi alle 5-vuotiasta lasta. Huoneessa oli 2 parisänkyä ja tilaa oli riittävästi.

Hotelli oli siisti ja henkilökunta hyvin ystävällistä. Lapset otettiin myös hyvin huomioon.

Aamiainen antoi potkua päivään ja kahvia oli jatkuvasti saatavilla.

Sijainti on erinomainen ja lähellä kulkee useita metrolinjoja. Taksinkin saimme aina nopeasti.

Mielestäni hotellin hinta-laatusuhde on hyvä.

Arvosana hotellille:

Kiva hotelli ihanassa kaupungissa

Vieras    05.01.2014    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Hotel Edison

Otimme hotellin Hotwiren kautta, ekakertaa käytimme sitä ja kieltämättä hiukan jännitti minkä hotellin antaa. No, kivan saimme, huoneet ihan normit NYC huoneet, pienet, kokolattiamattoa. Vanhahkot huoneet, mutta ihan siistit. Hissi oli nopea ja henkilökunta mukavaa. Hinta oli n.120e/yö (hotwiren kautta siis). Alueeksi valitsimme Time Squaren alueen, kun ei aikaisempaa kokemusta NYCistä ollut. Ajattelimme, että se on lähellä vaikka mitä :D No, siinähän se nakotti, turistihelvetin nurkilla. Eka kertaa kun menimme Time Squrelle, joka siis oli ihan liki hotellia, olimme ihan että uuh ja aah ja täällä me ollaan, ihan ku elokuvissa, kato tuolla on seinän kokonen telkkari, hei mekin ollaan siellä ja siinä sitten heiluteltiin ittellemme sinne telkkarin ruutuun, vai screeniksikö niitä pruukataan sanoa. Joo, eka tatsi siihen oli vaikuttava. Mutta kun sen turistimeren, pukeutuneiden hahmojen, comedy show sun muiden mainostajien läpi kahlattiin ja puskettiin JOKA aamu, iltapäivällä myöhhän takas, taas mentiin läpi (illalliselle) ja tultiin takas. Alkoi siinä puolivälissä 8 päivän lomaa kaduttaa sijainti big time. Olihan sinä kulmilla lelukauppoja, m&m kauppaa, kosmetiikkakauppaa , mutta niin hintavia, että kannattaa mielummin keskittää kaikki ostokset Century 21 ja outleteihin. Samaa kamaa saa halvemmalla.

Yksi ostosvinkki naikkoset: hampaidenvalkaisuliuskat! Niitä on ihan marketeissa ja eri tehoja, toimii eikä mulla vihlonut ainakaan kun ihan alussa. Ostin muistaakseni 2 vahvimmat ja oisko vajaa 50$ maksanut. Tigiä löytyi marketeissa, puolet halvempaa, ellei enemmänkin, kuin Suomessa, samoin Redkenit halpoja. Kosmetiikasta edullisia muistaakseni Clarinsit ainakin, en pahemmpin ostanut kosmetiikkaa. Smashboxilta jotain ostin, en tiedä muiden maiden hintoja niihin, niin vaikea verrata.

Apteekissa oli myös kiva tutkia, naisillehan löytyi menkkapillerit :D Jotka siis sisälsi kofeiinia ja parasetamolia. Ei ne nyt mihinkään auta, joka muija sen tietää…panadol ja menkkakivut, hah. No, mutta ostelin niitä silti, ihan vaan että oli jotain spesiaalia niillekin pirulaisille. Siellä apeekissa oli myös lapsille vitamiineja, jotka oli karkkeja… kurkkukipuun ja yskäänkin löytyi vaikka mitä, ihan hassujakin lääkkeitä, tuli mieleen, että onkohan ne jenkit oikeesti niin pimeitä että ostaa niitä. Melatoniinia kannattaa ostaa jetlagiin, 5mg purkki maksoi jotain 5$ (suomessa 1mg prk 10e). En tiiä auttoitko, ei mulla mun mielestä mitään laageja ollut kotiin tullessa.

Nähtävyyksistä käytiin kattomassa se ilmainen Vapauden patsas reissu lautalla, joka meni sen patsaan ohi. Hyvät kuvat sai, komiat maisemat ja ihana ilma ja sai hetken lepuuttaa jalkoja. En hinkunut sinne patsas saarelle… Maybe next time. Empire state buildin jäi käymättä, lykkäsimme sitä loppulomaan, jotka viimiset 2 päivää oli niin sumuisia, ettei kannattanut mennä, ei olis paljon välttis nähnyt, mutta tän kesän reissulla mennään kyllä sinne, must see näköalapaikka . Taxilla ajoimme vaan lentokenttäreissut ja kerran ravintolasta puolenyönaikaan jotellille, meinasimme silloinkin käyttää metroa, mutta siinä tunnelin suulla seisoi joku epämääräinen sakki, päätettiin napata taksi. Muuten menimme metrolla ees taas ja kävelimme piiiiitkiä matkoja.

Bussilla kävimme outletissa, Jersey Gardensissa, johon upposi ihan sikana rahaa, mutta kyllä sieltä raahattiinkin tavaraa. Kävimme kahtena päivänä siellä, ekalla bussilla sinne ja vikalla takas. Oli Guessia ja Hilfigeriä sun muuta… muistankohan hintoja (silloin oli muuten paljon back to school- alennuksia) Guessin varvastossut 10$, teepparit ja topit Guessin siis, 10-15$, Guessin käsilaukku (iso) 35$, Guessin aurinkolasit 35$, Hilfigerin takki 40$. Joka liikkeessä oli joku poistonurkka. Niissä oli halpaa. Ostelin oikeestaan vaan niistä… Victoria`s Secretillä kannattaa käydä sekä manhattanilla että ouletissa, ovat erilaisia, outletissa aika lailla alekoreja ja tosi halpaa, manhattanilla hyvää palvelua ja enempi valikoimaa (Outletissa 2$ Victoria`s secretin pikkuhousuja) .

Century 21 on khan huippu, monet kamat halvempia kun outletissa, melkein koluisin sen ensin… Esim Espritin aurinkolasit löysin 7$, Guessin laseja 14$ ja 19$ ja paljon vaatteita, lasten Guessia oli tosi halvalla sielä myös.

Viikon metrokorttia voin suositella, itse olin pallo hukassa, eikä hajuakaan missä päin mentiin, onneksi mies tiesi ja kuulemma oli yksinkertainen se kartta ja tiesi aina mihin mennä ja missä jäädä pois, niimpä mun ei tarvinnut edes yrittää keskittyä muuhun kun matkustamiseen. iPhoneen saa ainakin hyvän metrokartan, jota paljon käytimme. Tai siis mies käytti. WTC tornien viereinen kappeli sai hiljentymään, kannattaa käydä, unohtaa omat "ongelmat" taas hetkeksi.

Ruokaa söimme juu , aamiaista sai hotelliltakin (maksullista, hyvää) mutta kävimme aina eri paikassa, bagelsit oli ihan uskomattomia, myös pannarit sun muut jenkkijutut oli ihania. Pakko oli kerran koittaa mäkkäriäkin, se nyt toimii aina, ranut ja juomat oli normi aterioissa paljon isommat. Kävimme muutamassa Italialaisessakin, melkein joka paikassa oli hyvää. Ihan ehdottomia paikkoja mihin jokainen teistä menee, oli Katz deli ja Big Nicks hampurilaispaikka. Katzissa uskomattoman superhyperihania pastramileipiä, siis oikeesti, ihan mielettömän hyviä, paikkakin on hauska, oikein jenkkityylinen. Big Nickissä jokainen miespuolinen ottaa tietenkin haasteeksi SUMO burgerin, joka on ISO :D Mieheni söi sen, ei vaan tajuttu, että siihen pitää erikseen ottaa täytteet (kuten juusto, salaatti majo ym). Palvelu siellä oli, noh, tympeähköä, mutta paikka niin originelli, ettei haitannut. Naiset, vessa oli…jännittävä :D Pystyy käymään silti ;) NIIN ja EHDottomasti kannattaa hakea Whole Foodsista ruokaa mukaan ja mennä keskuspuistoon piknikille, siellä on ihnat ruuat, googlatkaa, ihan luxusruokaa mukaan. Ja mikä paikka se Keskuspuisto…huh huh. Ensi reissulla vietämme varmasti enemmän aikaa siellä, viimeksi emme ottaneet pyöriä vuokralle, nyt kyllä otamme.

Ensi kesänä on reissu taas edessä, lentojen metsästys käynnissä. Hotellin sijainnilla ei juuri ole väliä, joka paikkaan pääsee niin helposti. Time Squaren ympäristö tosin on nähty, sinne ei mennä.

Sori kirjotusvirheet, kirjoitin tätä New York hurmoksessa, matkakuume on sietämätön, tuohon kaupunkiin rakastuu niin totaalisesti!!

Arvosana hotellille:

Paras sijainti

Vieras    17.11.2013    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Pennsylvania

Todella parhaalla sijainnilla vastapäätä Madison Square Gardenia. Illalla peliin vain kadun yli! kaikki lähellä: Macy`s, Victoria`s Secret, Empire... Manhattan Mall, Times Square... Moneen paikkaan voit kävellä.

Hotelli itsessään hirveän suuri. Mutta huoneessa ei kehumista. Mikä tahansa Turkin aurinkolomankin hotelli kohdallani ollut miellyttävämpi. Mutta aikuiset ihmiset kyllä pärjää... Huone kyllä siivottiin päivittäin ja puhtaat pyyhkeet ja lakanat laitettiin. Mutta epämiellyttävä kokolattiamatto ei ollut just asennettu =/. Allergikkojen ei kannata... Maalit rapisi vessan ovesta, suikusta tuli lämmintä vettä riittävästi, mutta käsisuihkua ei ollut vain seinästä. Pyyheteline ruosteinen että putooko irti just vai kohta =). Pieni vaatekomero. Telkkari toimii. Näkymä saman hotellin tiililseinä ikkunoineen.

Herkkäuniselle korvatulpat tai toinen hotelli. 14. kerros ja äänet kuuluu aika hyvin yöllä kadulta. Poliisin pillit vinku vähän väliä, samaten käytävän äänet ja ovien kolaukset kuuluu kuin joku tulisi omasta ovesta.

Kuntosali tunkkainen kokolattiamattonsa ansioista mutta toimi.

wifiä ei ole mutta lisämaksulla sen sai 10,50$ päivä!!

Arvosana hotellille:

Korkeatasoinen Hi -tech-hotelli

parmir    21.07.2013    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: YOTEL New York at Times Square

Sisäänkirjautuminen tapahtuu tietokoneella. Tietenkin siellä on myos hotellivirkailijoita opastamassa. Matkalaukkuropotti, joka mm. hoitaa matkalaukut lentokentälle. Sähkosängyt, ilmastoinnit, jääkaapit ja nettiyhteys pelaa. Alakerrassa ilmaiset tietokoneet käytettävissä. Upeita näköaloja Hudsonjoelle ja Manhattanille. Hotelli sijaitsee 10 avunuella, lahella Lincoln- tunnelin sisään menoa. Hotelli on muutaman vuoden vanha, eika siella ole petipunkkeja.

Siivous pelasi tosi hyvin ja hotelli oli siisti. Asuimme 25 kerroksessa.

Arvosana hotellille:

Boutique-hotelli

Vieras    14.04.2013    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Park 79 Hotel

Pieni, mutta ihan viihtyisä hotelli Upper West Sidessa lähellä Central Parkia. Hyvä asiakaspalvelu, saimme sviitin, vaikka olimme varanneet tavallisen huoneen - hinta kuitenkin sama. Siivouksen taso ei ollut kaikkein parhain ja lämmityslaite piti öisin kitinää, mutta siihenkin tottui. Hissi kulki auttamattoman hitaasti, joten rappusia pääsi paljon nopeammin. Sijainti oli todella hyvä, metro lähellä, jolla pääsi nopeasti esim. Time Squarelle. Voi suositella vaatimattomille matkailijoille, sillä mistään luksus-hotellista ei ollut kyse.

Arvosana hotellille:

Vanha, rauhallinen hotelli lähellä Time squarea

parmir    05.10.2012    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Pennsylvania

Yöt sai nukkua rauhassa, koska meillä oli sisäpihanpuoleinen huone. Huoneessa likainen kokolattiamatto, mutta siellähän kuljetaankin kengät jalassa sisällä. Vuodevaatteet puhtaat ja tv:kin oli. Nuorison suosima hotelli. Lyhyt matka pennstationille ja time squarille.

Arvosana hotellille:

Perushotelli

vappu    09.01.2011    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Best Western Plaza Hotel New York City

Tämä hotelli on siisti, perushotelli Queens:ssä. Kannattaa valita huone sisäpihan puolelta, koska liikenteen melu häiritsi unta jonkin verran.

Aamiainen oli melko mitäänsanomaton: kahvia, donitseja, mehua, paahtoleipää, croissantteja, marmeladia ja voita. Aamiaishuone oli hyvin pieni ja ahdas eikä välillä ollut tilaa, joten piti mennä huoneeseen syömään.

Sijainti oli muuten oikein hyvä ja metro vain parin minuutin päässä. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Jos ei kaipaa luksusta niin hotelli on hyvä valinta.

Arvosana hotellille:

Hyvä Hotelli

Matkaajat    22.08.2009    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: The New York Helmsley Hotel

Hotelli hyvällä sijainnilla. Lähellä esim Grand Cetral Station josta hyvät yhteydet kaikkialle New Yorkkiin. Kävelyetäisyyden päässä Times Square, Central Park, Rockefeller Center, MoMa sekä Hells Kitchen alue (muutama kortteli länteen Times Squarelta) jossa hyviä halpoja ravintoloita. Henkilökunta ystävällistä. VIerailumme aikana hotelli osittain peruskunnostuksen alla joten tulevaisuudessa varmasti entistäkin paremmassa kunnossa. Ainoana miinuksena voidaan mainita kylpyhouneessa ollut ummehtunut halu mutta se selittynee sillä, että huoneet on varmaan alunperin jostain 80 luvun puolivälin/alun aikoihin tehty ja alkavat kaipaamaan ainakin kylppäreiden osalta pientä peruskunnostusta. Hyvää taas sijainti, huoneiden koko ja siisteys ja hinta/laatusuhde. Maksettiin reilu 100€/yö.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä

Jeessyy    26.01.2009    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Cosmopolitan Hotel - Tribeca

Erittäin siisti, Sopuhintainen, Mukava piakka hyvällä sijainnilla. Suosittelen.

Arvosana hotellille:

halpa hotelli, hyvällä sijainnilla

miles    09.01.2009    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Carter

Erittäin halpa hotelli times squarella. Sijainti loistava, samoin hinta. Huoneet kuitenkin nuhjuisia ja kuluneita. Meille oli ok, halusimme säästää rahat ostoksiin, ei hotellihuoneeseen. Tarkistimme vain heti huoneeseen mennessämme, että kaikki toimi ja oli kunnossa. ( lakanat ja pyyhkeet puhtaat, hanat ja wc pönttö toimi, huoneen lukko toimi)

hotellissa ei aamupalaa, mutta senhän saa monista kahviloista ..

netissä paljon huonoja kommentteja hotellista, mutta meidän mielestä oli ok, sijainti tekee jo paljon. Menemme samaan hotelliin jos joskus menemme vielä NYC:iin.

Arvosana hotellille:

erittäin hyvä sijainti

Elorapet    22.10.2008    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Hotel Stanford

Erittäin hyvä sijainti Broadwayn ja 32nd Streetin kulmassa.

Metroaseman sisäänkäynti ihan siinä vieressä, kuten myös Manhattan Mall ja Macy's.

Hotelli tarjoaa ns. complimentary breakfastin, joka sisältää bageleita, kahvia,teetä, tuoremehua, philadelphia-juustoa ja erilaisia makeita pullia ja donitseja.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

auvvo    27.03.2008    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: The New York Helmsley Hotel

Loistavalla paikalla oleva hotelli. Todella siisti ja lisäksi ystävällinen henkilökunta. Aamupala paikka ihan hotellin vieressä. Meillä oli huone 38. kerroksessa ja näköalat olivat hienot. Esim. Empire näkyi suoraan meidän ikkunasta. Oli ehkä vaan säkä, että saatiin ikkuna siihen suuntaan. Torni oli aina erivärinen huipulta iltavalaistuksessa.

Arvosana hotellille:

Konferenssissa hotellissa

peikko    23.02.2008    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2006 | Hotelli: New York Hilton Midtown

Viihdyin kyllä hyvin tässä hotellissa. Ei ihan mitään luksusta, mutta hyvä sijainti ja hotellin vieressä oli pieni koju, josta sai ehkä kaupungin parasta katuruokaa. Huoneet siistit ja melko tilavat. Voisin suositella tätä hotellia myös muille.

Arvosana hotellille:


Oma matka

Keskellä Manhattania

palisanteri    23.02.2008    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Vanderbilt YMCA

Edullinen, jos et halua luxusta. Ystävällinen henkilökunta. Hyvä sijainti.

Hyvin suosittu. Kuntosali .

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut New Yorkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.